top-image

Ελλάδα

Ίσως από τα οµορφότερα κοµµάτια της γης!.Με  χιλιάδες νησιά,με αµέτρητα χιλιόµετρα ακτογραµµής, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέµατα  και µία συναρπαστική και προκλητικά όµορφη ενδοχώρα δηµιουργούν το κορυφαίο σκηνικό για τις  οµορφότερες  διακοπές της ζωής σας. Σε όλα τα αυτά προσθέστε τους φιλόξενους ανθρώπους, τις µυρωδιές και τα χρώµατα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος

Ταξιδέψτε στην Ελλάδα είτε  με ομαδικό ταξίδι, με αρχηγό, ξεναγήσεις,είτε ατομικό.Επιλέξτε το ταξίδι σας όπως εσείς θέλετε.

 Ζητήστε  μας το ξενοδοχείο που θέλετε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φυσικά και μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο μόνοι σας ...σκεφτείκατε  όμως ...μήπως εμείς έχουμε καλύτερη τιμή ...αλλά και μήπως για τον προορισμό που θέλετε έχουμε μια καλύτερη πρόταση ... μιας και ότι προτείνουμε το έχουμε δει .. έχουμε στείλει πολλούς ταξιδιώτες ...και ξέρουμε τι ταιριάζει και σε ποιον !!!

Σκεφτείτε ότι μαζί μας θα έχετε πλήρη παρουσίαση του ξενοδοχείου, της περιοχής αλλά και την άποψη και εμπειρία των έμπειρων συνεργατών μας.

Νησιά Αργοσαρωνικού
Απλωμένα στον Σαρωνικό κόλπο και έως την είσοδο του Αργολικού κόλπου, τα νησιά και οι ακτές της περιοχής του Αργοσαρωνικού αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς.
Πελοπόννησος
Εκπληκτικές παραλίες, ειδυλλιακοί κόλποι, κατάφυτα δάση, επιβλητικά βουνά, κάμποι και πεδιάδες. Ο γύρος της Πελοποννήσου είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλες μνήμες σε κάθε ταξιδιώτη.
Κρήτη
Στην Κρήτη της φιλοξενίας ,στην Κρήτη του πολιτισμού , στην Κρήτη της απλότητας αλλά και των πολυτέλειας
Κυκλάδες
Είναι το διασημότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου και περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου
Ήπειρος
Η αυθεντική Ελληνική ύπαιθρος βρίσκει στην Ήπειρο τον ορισμό της!
Σποράδες
Αποδράστε στις πανέμορφες Σποράδες και νιώστε τη μαγεία του κάθε νησιού ξεχωριστά! Απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό πυκνόφυτης βλάστησης και γαλαζοπράσινων, δαντελωτών ακτών, έναν παράδεισο ηρεμίας και γαλήνης!