top-image

Νησιά Αργοσαρωνικού

Απλωμένα στον Σαρωνικό κόλπο και έως την είσοδο του Αργολικού κόλπου, τα νησιά και οι ακτές της περιοχής του Αργοσαρωνικού αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς λόγω της μικρής τους απόστασης από την Αθήνα. Τα έξι νησιά (Σαλαμίνα, Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες) και τα Μέθανα στις ακτές της Πελοποννήσου, συνδυάζουν τη μικρή απόσταση από την πόλη με σπουδαία τοπία, μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αρχοντικά σπίτια, γραφικούς οικισμούς και θαυμάσιες παραλίες.

Σπέτσες
Καλωσορίσατε στο νησί των αρωμάτων!Καλωσορίσατε στο νησί των καπεταναίων!!!Από τα ομορφότερα και πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού...
Πόρος
Καθώς μπαίνετε στο λιμάνι, θαυμάστε την πόλη του νησιού που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους.Τόσο μικρός αλλά με τόσα αξιοθέατα!!!
Ύδρα
Την Ύδρα πραγματικά την ερωτεύεσαι. Είναι έρωτας από την πρώτη ματιά!!!
Αίγινα
Μια ανάσα από την Αθήνα, η γραφική Αίγινα με τους μικρούς γαλάζιους της παραδείσους σε καλεί να την εξερευνήσεις και να περάσεις ένα αξέχαστο τριήμερο!
Μέθανα
Με τον άνεμο στα πανιά σας βάλτε πλώρη για τη χερσόνησο των Μεθάνων. Γνωστή λουτρόπολη, που δημιουργήθηκε από ένα ηφαίστειο αναδυόμενο από τη θάλασσα.