top-image

Βοτανικοί Κήποι του Σέφιλντ

Ένας διατηρητέος ιστότοπος βαθμού ΙΙ, οι όμορφοι βοτανικοί κήποι του Σέφιλντ 19 στρεμμάτων ιδρύθηκαν το 1836 και παρουσιάζουν περισσότερα από 5.000 είδη φυτών. Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για μια βόλτα, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν πολλά από τα φυτά βρίσκονται σε πλήρη άνθιση.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τα θερμοκήπια, που είναι επίσης κατηγορίας II, με εύκρατα φυτά από την Αυστραλία, την Ασία και τη Νότια Αφρική. ο βικτοριανός κήπος · και ο Four Seasons Garden, ο οποίος είναι πολύχρωμος οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Οι κήποι είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να πάρετε τα παιδιά (αναζητήστε τους φιλικούς σκίουρους) και πολλές μουσικές, τέχνες και θεατρικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στο έδαφος. Αφού εξερευνήσετε όλες τις βοτανικές ομορφιές, μπορείτε να χαλαρώσετε στο καφέ του ξενοδοχείου. Το καλύτερο από όλα, η είσοδος είναι δωρεάν.

Ένας άλλος δημοφιλής κήπος στο Σέφιλντ είναι ο Winter Garden . Με περισσότερα από 2.500 φυτά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εύκρατα θερμοκήπια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι κοντινοί ειρηνικοί κήποι αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Εδώ, τα χαρακτηριστικά του νερού βρίσκονται στο επίκεντρο της περιοχής μέσα σε κομμάτια από τέλεια περιποιημένα γκαζόν και πολλά καφέ.

Διεύθυνση: Clarkehouse Road, Sheffield, South Yorkshire

Επίσημη ιστοσελίδαwww.sbg.org.uk