top-image

Το Place de la Canourgue είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία του L'Écusson. Ως η παλαιότερη πλατεία του Μονπελιέ, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη για μια γεύση κομψής ατμόσφαιρας.

Το Place de la Canourgue περιβάλλεται από στοιχεία του ξενοδοχείου (αριστοκρατικά αρχοντικά) του 17ου αιώνα και σκιάζεται από φυλλώδη δέντρα. Το Place de la Canourgue έχει την αίσθηση ενός ρομαντικού κήπου. Οι επισκέπτες πρέπει να φροντίσουν να δουν το συντριβάνι μονόκερου και να παρατηρήσουν τη θέα του καθεδρικού ναού στο παρασκήνιο.

Για τους περαστικούς που χρειάζονται τροφή, το Comptoir de l'Arc προσφέρει απλά γεύματα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Αυτό το εστιατόριο είναι μια υπέροχη επιλογή για ένα χαλαρωτικό γκουρμέ διάλειμμα ανάμεσα στα αξιοθέατα. Μια άλλη επιλογή είναι το Café Latitude , το οποίο σερβίρει καφέ και αναψυκτικά μέσα ή στην όμορφη βεράντα του πεζοδρομίου.

Τα βήματα μακριά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό, Anga (19 Rue du Palais des Guilhem), την οποία ο οδηγός Michelin χαρακτηρίζει ως εστιατόριο "Bib Gourmand" για την προσιτή κουζίνα υψηλής ποιότητας.