top-image

Βελιγράδι Νόβι Σαντ 4 Ημέρες Mark 4* HB

Βελιγράδι Νόβι Σαντ 4 Ημέρες Mark 4* HB

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

Βελιγράδι - ΝόβιΣαντ 4, 5 ημέρες

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Βελιγράδι

Συγκέντρωση στα γραφεία το πρωί και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε τον μεγάλο πεζόδρομο ΚνεζΜιχαήλα, όπου θα βρείτε πολλά και όμορφα καφέ, εστιατόρια και καταστήματα για πιθανές αγορές.

2η ημέρα Βελιγράδι (ξενάγηση) - Προαιρετική κρουαζιέρα

Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση στο Βελιγράδι, το οποίο διαθέτει πολλά μνημεία, μουσεία και πάρκα. Θα δούμε τα κατεστραμμένα κτίρια από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούςτων 78 ημερών, απέναντι στην ανίσχυρη, αλλά περήφανη Σερβία. Επίσης, θα δούμε το κρατικό Θέατρο και το εθνικό μουσείο στην πλατεία Δημοκρατίας, το ιστορικό μουσείο, το κοινοβούλιο, το προεδρικό μέγαρο, το δημαρχείο της πόλης, το «Σπίτι των Λουλουδιών», όπου βρίσκεται ο τάφος του Τίτο και το σέρβικο Πατριαρχείο με τον μητροπολιτικό ναό των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ.Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τον επιβλητικό ναό του Αγίου Σάββα, έναν από τους μεγαλύτερους ορθόδοξους ναούς στον κόσμο, και τον πύργο των Ατρομήτων, τη φυλακή, όπου οι οθωμανοί κράτησαν αιχμάλωτο και σκότωσαν τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης, Ρήγα Φεραίο μαζί με τους επτά συντρόφους του. Προς τιμή του οι Σέρβοι έδωσαν το όνομά του σε δρόμο και έστησαν άγαλμα σε περίοπτη θέσηαπέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάβο και Δούναβη. Θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για κρουαζιέρα, όπου θα απολαύσουμε την πόλη από μια διαφορετική οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα Βελιγράδι - ΦρούσκαΓκόρα - ΝόβιΣαντ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τη βόρεια Σερβία και την περιοχή της Βοϊβοντίνα. Στο εθνικό πάρκο των όρεωνΦρούσκα, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρούσεντολ, την πανέμορφη κωμόπολη ΣρέμσκιΚάρλοβτσι και θα φθάσουμε στην πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα, ΝόβιΣαντ που αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από το φρούριοΠετροβαραντίν. Συνεχίζουμε με την πλατεία Ελευθερίας, όπου βρίσκονται το δημαρχείο και ο επιβλητικός καθολικός ναός της Παρθενού Μαρίας. Θα δούμε, επίσης, τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου και στη λεγόμενη «οδό ελληνικού σχολείου» το κτίριο που για πολλά χρόνια μαθήτευσαν τα παιδιά της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα Βελιγράδι - Σιδηρές Πύλες του Δούναβη (προαιρετική)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη του Κλάντοβο στην ανατολική Σερβία, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία. Εκεί βρίσκονται οι λεγόμενες Σιδηρές Πύλες του Δούναβη, μια σειρά από φαράγγια μήκους πολλών χιλιομέτρων ανάμεσα στα Καρπάθια και την οροσειρά του Αίμου, όπου βρίσκεται το στενότερο και βαθύτερο σημείο του ποταμού. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το πανέμορφο φυσικό τοπίο και στη συνέχεια επιστροφή στο Βελιγράδι και το ξενοδοχείο.

5η ημέρα Βελιγράδι - Νις - Επιστροφή

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και στο κάστρο και συνεχίζουμε για τα σύνορα Ευζώνων.Με καθ’ οδόν στάσεις, άφιξη στην πόλη μας.

 

Σημείωση:

Στην τετραήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η τέταρτη ημέρα του πενθήμερου προγράμματος

Περιλαμβάνονται:

 • Τέσσερεις (4) ή τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείαόπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
 • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Επίσημος ξεναγός κατά την ξενάγησή μας στο Βελιγράδι.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Βραδινή βόλτα και κρουαζιέρα περίπου 15€ το άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.