top-image

Βρυξέλλες Άμστερνταμ 6 Ημέρες 4* BB

Βρυξέλλες Άμστερνταμ 6 Ημέρες 4* BB

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

Βρυξέλλες - Άμστερνταμ 6 ημέρες

 

1η ημέρα Πτήση για Βρυξέλλες
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη και μεταφορά στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την αρχοντική και φιλόξενη πόλη.

2η ημέρα Βρυξέλλες - Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη - Άμστερνταμ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την Ολλανδία. Θα περάσουμε από το Ρότερνταμ που βρίσκεται στις εκβολές του Ρήνου και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με ουρανοξύστες και εντυπωσιακές γέφυρες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ που αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους και διαθέτει ένα πανέμορφο ιστορικό κέντρο με επιβλητικούς και μεγαλοπρεπείς ναούς. Αναχώρηση για τη διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Χάγη που αποτελεί έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Δικαιοσύνης, του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, αλλά και του ολλανδικού Κοινοβουλίου. Θα θαυμάσουμε το Παλάτι της Ειρήνης, όπου έχει έδρα το Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, κύριο όργανο του ΟΗΕ, και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας κτίρια που στεγάζουν διπλωματικές αποστολές και υπηρεσίες. Ελεύθερος χρόνος στο παλαιότερο τμήμα της πόλης με την πλακόστρωτη πλατεία, Μπίνενχοφ. Τέλος, άφιξη στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, Άμστερνταμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα Άμστερνταμ (περιήγηση πόλης) - Ψαροχώρια

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη. Ο παραδοσιακός μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, η Heineken, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο πλωτός Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα δούμε τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιντσεπλεϊν, θα νιώσουμε τη ζωντάνια της πόλης στο κέντρο της και θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία Νταμ με το Βασιλικό Παλάτι και τη Νέα Εκκλησία. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα γραφικά ολλανδικά ψαροχώρια Μάρκεν (Marken) και Φόλενταμ (Volendam). Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο όπου η μικρή Ολλανδέζα ντυμένη με τοπική φορεσιά θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζονται τα περίφημα ολλανδικά τυριά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προτείνουμε μια προαιρετική νυχτερινή βόλτα στα «Κόκκινα φανάρια».

4η ημέρα Άμστερνταμ - Αμβέρσα - Βρύξελλες (περιήγηση)

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Βέλγιο και συγκεκριμένα την Αμβέρσα, γνωστή και ως «πόλη των διαμαντιών», καθώς εκεί διακινείται το μεγαλύτερο ποσοστό διαμαντιών παγκοσμίως. Βρίσκεται πάνω στον ποταμό Σελντ, στην είσοδο προς τη Βόρεια Θάλασσα και αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι του Βελγίου –και δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη– συνδυάζοντας μοναδικά το παρελθόν με το παρόν. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την αριστοκρατική πόλη των Βρυξελλών. Θα δούμε μία από τις ωραιότερες πλατείες του κόσμου, την πλατεία Γκραν-Πλας (Μεγάλη Πλατεία) με το εντυπωσιακό δημαρχείο, τον οίκο του βασιλιά, το παλάτι των Δουκών της Βραβάντης και άλλα αναγεννησιακά φλαμανδικά κτίρια. Επιπλέον, θα θαυμάσουμε το κτίριο του βελγικού Κοινοβουλίου, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ, τα κτίρια της Ε.Ε., την αψίδα του Θριάμβου κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα Βρυξέλλες - Μπριζ - Γάνδη
Πρόγευμα και αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, τη γραφική Μπριζ, όπου θα δούμε τον πύργο του ναού της Παναγίας που φιλοξενεί το γλυπτό του Μιχαήλ Άγγελου «η Παρθένος και το Θείο Βρέφος». Η πόλη είναι γεμάτη από γραφικά κανάλια, παραμυθένιες λίμνες, όπως η Minnewater, και πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια. Συνεχίζουμε με προορισμό τη Γάνδη, μία από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα δούμε το κάστρο των Ιπποτών, τον καθεδρικό ναό Μπάαφ και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον Μεσαίωνα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα Βρυξέλλες - Πτήση επιστροφής

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

 

Σημείωση:

H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αναφέρονται.
 • Πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (Βρυξέλλες 4.5 € ανά άτομο τη διανυκτέρευση, Άμστερνταμ 3.5 € ανά άτομο τη διανυκτέρευση).
 • Νυχτερινή βόλτα στα «Κόκκινα Φανάρια» 15 € ανά άτομο.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.