Πήλιο Καρναβάλι Τυρνάβου 3 ΗΜ Tasia Hotel 3* HB

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

ΠΗΛΙΟ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Βόλος - Μακρυνίτσα - Πορταριά - Χάνια

Αναχώρηση από το γραφείο το πρωί με προορισμό το Πήλιο. Μαγευτικές εικόνες ξετυλίγονται μπροστά μας περπατώντας στη Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό. Μετά τον καφέ μας, συνεχίζουμε για την Πορταριά, το παλαιότερο και κυριότερο χωριό του Πηλίου. Καταλήγουμε στα Χάνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα Πήλιο (Ζαγορά - Τσαγκαράδα - Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλος)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ζαγορά, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο χωριό του Ανατολικού Πηλίου. Έπειτα αναχώρηση για την Τσαγκαράδα, με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και τον αιωνόβιο πλάτανο στην Αγ. Παρασκευή. Στάση για καφέ, ελεύθεροι για περίπατο και ξεκινάμε για τις Μηλιές. Θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά Πηλιορείτικα αρχοντικά, γεύμα εξ΄ ιδίων και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Βυζίτσα. Ακολούθως αναχώρηση για Βόλο στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα Πήλιο - Τύρναβος (Μπουρανί) - Λιβάδι - Επιστροφή

Πρόγευμα και αναχώρηση για Τύρναβο. Εδώ θα παρακολουθήσουμε ποικίλες καρναβαλίστικες εκδηλώσεις που τις χαρακτηρίζουν έντονες διονυσιακές επιρροές και συνδέονται με την αρχή της Άνοιξης, τη γονιμότητα και τη βλάστηση. Συνεχίζουμε για το Λιβάδι, ιστορικό χωριό, πατρίδα του αγωνιστή της ελληνικής επανάστασης, Γιωργάκη Ολύμπιου. Βρίσκεται κτισμένο στις πλαγιές του Τιτάριου Όρους σε υψόμετρο 1200 μ. Γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στην πόλη μας το βράδυ.

Copyright © 2020 www.zorpidis.gr. Powered by Integrated Solutions – MetaByte Software
Running on i-Flexible CMS