Γιάννενα Ζαχοροχώρια Μπουρανί 3 ΗΜ Giotis Boutique Hotel 4*

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΤΖΑΜΑΛΕΣ - ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Κόνιτσα - Μονή Μολυβδοσκέπαστης - Καλπάκι - Μονοδένδρι - Γιάννενα

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για την Κόνιτσα. Άφιξη και επίσκεψη στο μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο της μάχης των Ελλήνων κατά των Ιταλών. Αργότερα επίσκεψη στο Μονοδένρι με το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής κτισμένο το 1412 σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της χαράδρας του Βίκου, όπου και θα γευματίσουμε (εξ ιδίων). Τέλος, άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα Γιάννενα (περιήγηση πόλης) - Τζαμάλες

Πρόγευμα και επίσκεψη στο σπήλαιο Ιωαννίνων, ένα από τα πλέον σημαντικά στη χώρα μας με εντυπωσιακούς σταλακτίτες, σταλαγμίτες και μικρές λίμνες. Αργότερα επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βρέλη, όπου ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης αναπαριστάνει με θαυμάσιο τρόπο την πορεία της νεότερης Ελλάδας. Στη συνέχεια περιήγηση στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, επίσκεψη στο νησί της Κυρά-Φροσύνης και ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό. Το βράδυ παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων και το τοπικό έθιμο της Τζαμάλας με τις μεγάλες φωτιές και τον χορό γύρω από αυτές, πίνοντας και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

3η ημέρα Γιάννενα - Μέτσοβο - Καλαμπάκα - Τύρναβος (Μπουρανί) - Επιστροφή

Πρόγευμα και αναχώρηση για Μέτσοβο. Ελεύθεροι για περίπατο, στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Καλαμπάκα, Τύρναβο. Παρακολούθηση των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων (Μπουρανί) που τις χαρακτηρίζουν έντονες διονυσιακές επιρροές και συνδέονται με την αρχή της Άνοιξης, τη γονιμότητα και τη βλάστηση. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Copyright © 2020 www.zorpidis.gr. Powered by Integrated Solutions – MetaByte Software
Running on i-Flexible CMS