Δελφοί-Αράχωβα-Καρν.Πάτρας 3 ΗΜ Castri 3* BB

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ 3 ΗΜ.

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού - Αράχωβα - Δελφοί

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Λάρισα, Βόλο, Λαμία και με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα εξ ιδίων άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων. Συνεχίζουμε με προορισμό τη δημοφιλή Αράχωβα. Περπατώντας στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης, κτισμένη στις νότιες πλαγιές του όρους Παρνασσού, μπορείτε να επισκεφθείτε τα όμορφα μικρά καταστήματα και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα. Τέλος, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Δελφοί - Πατρινό Καρναβάλι

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πάτρα. Εκεί θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού, την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πάτρας με θέμα «υπέρ, περί, ανά, κύκλο κάνω στη χαρά». Το πρόγραμμα προβλέπει συμμετοχή πολλών πληρωμάτων με έμφαση, μεταξύ άλλων, σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, άρματα με ειδικά εφέ και πολλές εκπλήξεις πάντα υπό το βλέμμα της σάτιρας και της κωμωδίας. Είστε λοιπόν ελεύθεροι για να γνωρίσετε από κοντά τις μαγικές στιγμές του πατρινού καρναβαλιού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στους Δελφούς. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Δελφοί - Γαλαξίδι Αλευρομουτζουρώματα - Επιστροφή

Πρόγευμα, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στη συνέχεια αναχώρηση για το ιστορικό Γαλαξίδι. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, εκκλησίες και ιστορικές γωνιές. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά «αλευρομουτζουρώματα», έθιμο με έντονο διονυσιακό χαρακτήρα. Το μεσημέρι όλοι οι κάτοικοι κατεβαίνουν στο λιμάνι όπου στεφανώνουν ένα ζευγάρι «ραίνοντας» το με «φούμο» και αλεύρι. Μετά την τελετή οι νιόπαντροι παρελαύνουν στην παραλία μουτζουρώνοντας τους πάντες. Όσοι πάντως δεν θέλουν ν’ αλευρωθούν μπορούν να παρακολουθήσουν το έθιμο από την απέναντι μεριά του λιμανιού από την «πέρα πάντα». Στη συνέχεια αναχωρούμε για Αλαμάνα (γεύμα εξ ιδίων), Βόλο και άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Copyright © 2020 www.zorpidis.gr. Powered by Integrated Solutions – MetaByte Software
Running on i-Flexible CMS