Αθήνα-Καρναβάλι Πάτρας-Θήβα 3 ΗΜ Athens Coast 4* BB

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ - ΘΗΒΑ (ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ) 3 ΗΜEΡΕΣ

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Χαλκίδα - Αθήνα

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί. Στάση για καφέ στον Βόλο και συνεχίζουμε για Αλαμάνα, γεύμα στη Χαλκίδα και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα. Τέλος, άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα. Περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην αγορά.

2η ημέρα Αθήνα - Λουτράκι - Πάτρα (Πατρινό Καρναβάλι)

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Πάτρα. Πρώτη μας στάση για καφέ στο Λουτράκι. Συνεχίζουμε για την Πάτρα, όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού, την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πάτρας με θέμα «υπέρ, περί, ανά, κύκλο κάνω στη χαρά». Το πρόγραμμα προβλέπει συμμετοχή πολλών πληρωμάτων με έμφαση, μεταξύ άλλων, σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, άρματα με ειδικά εφέ και πολλές εκπλήξεις πάντα υπό το βλέμμα της σάτιρας και της κωμωδίας. Είστε λοιπόν ελεύθεροι για να γνωρίσετε από κοντά τις μαγικές στιγμές του πατρινού καρναβαλιού. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα.

3η ημέρα Αθήνα - Θήβα (Βλάχικος Γάμος) - Επιστροφή

Πρόγευμα και περιήγηση στην Αθήνα και στη συνέχεια αναχώρηση για Θήβα. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις με κύριο θέμα τον «βλάχικο γάμο» μία από τις πλέον γνωστές λαογραφικές γιορτές αναπαράστασης τέλεσης ποιμενικού γάμου σε σατιρική παραλλαγή. Γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για τη Λαμία, στάση για καφέ στον Βόλο. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Copyright © 2020 www.zorpidis.gr. Powered by Integrated Solutions – MetaByte Software
Running on i-Flexible CMS