top-image

Τυνησία - Γύρος Οάσεων

Τυνησία - Γύρος Οάσεων

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΤΥΝΗΣΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Αερ. Τυνησία - Γύρος Οάσεων 9 μέρες. Docx

Τυνησία - Γύρος Οάσεων
 
 Αεροπορικώς 9 μέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Τύνιδα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Τύνιδα. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Τύνιδα – Καρχηδόνα – Σίντι Μπού Σάιντ

Μετά το πρωϊνό μας, ξενάγηση στο μουσείο Μπαρντό για να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τα περίφημα ρωμαϊκά ψηφιδωτά (μωσαϊκά). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά Σουκ (σκεπαστές αγορές), περιήγηση στην πόλη. Ξενάγηση στις αρχαιότητες της Καρχηδόνας, επίσκεψη στο γραφικό ανδαλουσιανό χωριό Σίντι Μπου Σάιντ (θα μας θυμίσει πολύ Κυκλάδες). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Τύνιδα – Καϊρουάν – Γκάφσα – Τοζέρ

Μετά το πρωϊνό μας, αναχώρηση για Καϊρουάν, ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κέντρα του ισλάμ καθώς χαρακτηριζόμενη ως 4η ιερή πόλη. Ακολούθως επίσκεψη στο Μεγάλο Τέμενος, στο τέμενος του συντρόφου του προφήτη με τα περίφημα αραβουργήματα και στις δεξαμενές των Αγλαβιτών. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στην παλιά πόλη Μεντίνα με τα εντυπωσιακά μνημεία ενώ σημαντικό είναι να επισημάνουμε ότι η πόλη θεωρείται το κέντρο παραγωγής χαλιών της Τυνησίας. Στη συνέχεια μικρός σταθμός στην Γκάφσα και αναχώρηση για την μεγαλύτερη όαση της χώρας, Τοζέρ που περιλαμβάνει πάνω 1,5 εκατομμύρια φοινικόδεντρα. Περιήγηση στην πόλη Τοζέρ και νυχτερινή επίσκεψη στο αξιόλογο λαογραφικό μουσείο Νταρ Σαριέτ που παρουσιάζει εικόνες από την ιστορία της χώρας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Σαφάρι – Σεμπίκα – Ταμέρζα – Οng Jemal – Ντουζ

Μετά το πρωινό μας, επιβιβαζόμαστε σε ειδικά 4Χ4 τζιπ, με έμπειρους οδηγούς και καλύπτουμε μικρή διαδρομή του ράλι Παρί Ντακάρ. Καταλήγουμε στην Σεμπίκα (ορεινές οάσεις) και Ταμέρζα όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Άγγλος Ασθενής». Συνεχίζουμε την απόδρασή μας στην οροσειρά του Άτλαντα όπου θα δούμε καταρράκτες που σχηματίζουν μικρές λίμνες, διασχίζοντας στέπες και ξηραμένες λίμνες. Συνεχίζοντας θα καταλήξουμε στα εγκαταλειμμένα σκηνικά όπου γυρίστηκε η ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων». Επιστροφή στην Τοζέρ για να πάρουμε τον δρόμο για την Ντουζ δια μέσου της αλμυρής λίμνης Σοτ Ελ Τζερίντ μέχρι την Κεμπιλί. Η πόλη Ντουζ χαρακτηρίζεται και ως «οι πύλες της σαχάρας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

**Προαιρετικά βόλτα με καμήλες ανάμεσα στους αμμόλοφους για να απολαύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

5η Μέρα: Ντουζ - Ξαρ Γκιλάν – Κσαρ Χαντάντα – Σενίνι – Ταταουίν – Τζέρμπα

Πρωινή αναχώρηση για τα χωριά των Βερβερίνων. Εκεί θα επισκεφθούμε τον «Πλανήτη Ταταουίν». Πρόκειται για το κινηματογραφικό σκηνικό που έστησε ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας για να δώσει ζωή σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά έπη τον «Πόλεμο των Άστρων». Ελεύθερος χρόνος.  Στη συνέχεια θα περάσουμε από διάφορα Βερβέρικα χωριά με στάσεις. Η μέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξη μας στην Τζέρμπα το «Νησί των Λωτοφάγων». Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Τζέρμπα

Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη στην πρωτεύουσα Χουμ Σουκ, όπου βρίσκεται η παλαιότερη συναγωγή των Εβραίων. Το χωριό Γκελάλα γνωστό για τα κεραμικά του. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την ηρεμία του νησιού, να περπατήσετε στα σοκάκια και να αισθανθείτε την γαλήνη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Τζέρμπα – Τουζάν – Ματμάτα – Ελ Τζεμ – Σους

Μετά το πρωϊνό μας, αναχώρηση για Ματμάτα όπου θα επισκεφθούμε ακόμα ένα Βερβερίνο χωριό, τις τρώγλες του 6ου αιώνα που κατοικούνται ακόμα από τρωγλοδύτες. Μοναδική εμπειρία το σεληνιακό τοπίο. Συνεχίζουμε για το Ελ Τζεμ όπου θα επισκεφθούμε το γνωστό Κολοσσαίο πιστό αντίγραφο της Ρώμης. Το απόγευμα άφιξη στην κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια πόλη Σους. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.

8 – 9η  Μέρα Μέρα Σους – Μεντίνα – Μοναστίρ – Χαμμαμέτ – Ναμπέλ  - Τύνιδα – Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωϊνό μας, επίσκεψη στην πόλη Σους και ελεύθερος χρόνος για την αγορά. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ, τουριστικό θέρετρο της Τυνησίας και γενέτειρα πόλη του πρώτου Προέδρου της χώρας, Μπουργκίμπα. Ακολούθως περνάμε από την Χαμμαμέτ, επίσης τουριστικό θέρετρο και στη συνέχεια στην Ναμπέλ. Αργά το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φθηνότερη τιμή ισχύει για τις κρατήσεις έως 15/11/23

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 

 

   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νίκη - Αθήνα - Τυνησία και αντίστροφα με την Aegean Airlines.
 • Αποσκευή 23kg και χειραποσκευή 8kg.
 • Μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*.
 • Τυνησία : Hotel Majestic Tunis 4*
 • Τοζέρ: Dar Horchani 4*
 • Ντουζ: Hotel El Mouradi Douz or Sun Palm Douz 4*
 • Τζέρμπα: Club Palm Azur 4*
 • Σους: Sousse Palace 5*
 • Εφτά (7) διανυκτερεύσεις.
 • Πλούσιο πρωινό και δείπνο καθημερινά (Σημείωση: Η 1η μέρα περιλαμβάνει μόνο πρωινό).
 • Εισιτήρια εισόδων σε αξιοθέατα και μουσεία.
 • Εκδρομή με 4x4 στη Chebika, Tamerza και στο Ong Jemal.
 • Περιηγήσεις και ξεναγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
 • Έμπειροι αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Επίσημος ξεναγός στις ξεναγήσεις του προγράμματος.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων: 280€ κατά άτομο.
 • Εκδρομή με άλογα στις Οάσεις.
 • Βόλτα με Καμήλα στη Σαχάρα Ντουζ.
 • Βόλτα με τετράτροχη μοτοσυκλέτα στη Σαχάρα Ντουζ.
 • Φιλοδωρήματα: 20€ κατά άτομο.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά , διασκεδάσεις.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
20/12/2023
 
AEGEAN AIRLINES
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:30
22:25
 
20/12/2023
AEGEAN AIRLINES
ΑΘΗΝΑ
ΤΥΝΙΔΑ
23:35
00:25

 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
28/12/2023
 
AEGEAN AIRLINES
 
ΤΥΝΙΔΑ
ΑΘΗΝΑ
02:10
05:05
 
28/12/2023
AEGEAN AIRLINES
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
07:10
08:00

 

 


 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!