top-image

Σκόπελος

Σκόπελος

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΚΟΠΕΛΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310-244400 

+30 2310-231170

+30 2310-449997

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 Σκόπελος
 Οδικώς/Ακτοπλοϊκώς 4 ημέρες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη - Βόλος - Σκόπελος.

Αναχώρηση από το γραφείο νωρίς το πρωί για Λάρισα, Βόλο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σκόπελο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η - 3η  Μέρα | Σκόπελος.

Μέρες ελεύθερες  για να γνωρίσουμε το νησί. Στην πανέμορφη Χώρα θα θαυμάσουμε κατάλευκα σπίτια, γραφικές εκκλησίες και φυσικά το Βενετσιάνικο κάστρο του Γκίζη ακόμη μπορούμε  να κάνουμε μια θαλάσσια προαιρετική εκδρομή στο  νησί της Σκιάθου.

4η  Μέρα |  Σκόπελος - Βόλος - Επιστροφή.

Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Βόλο από όπου με το πούλμαν συνεχίζουμε για την πόλη μας. Άφιξη το βράδυ.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 
.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ - 1 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο
Ξενοδοχείο

10 Ιουν 2022
185,00 €
1° Παιδί: 125,00 €
50,00 €
239,00 €
1° Παιδί: 149,00 €
90,00 €

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
 • Εισιτήρια πλοίων.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 • ΦΠΑ.
 • Δρομολόγια πλοίου ΑNES FERRIES: Bόλος - Γλώσσα: 08.15 - 12.00, Γλώσσα - Βόλος: 17.00 - 20.45.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής: 1,5€.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ειδική ασφάλεια Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκόπελος

Ανάμεσα στη Σκιάθο και στην Αλόννησο, η πολιορκημένη από πεύκα Σκόπελος μεθάει τους επισκέπτες της με τα αμέτρητα φυσικά κάλλη της: καταπράσινα δάση, γαλάζια νερά, βοτσαλωτές παραλίες και γοητευτικά λιμάνια.Η Σκόπελος  είναι από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας αφού το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από παρθένο πευκόδασος.  Πρωτεύουσα είναι η Χώρα Σκοπέλου με τα παραδοσιακά σπίτια, τα ασβεστωμένα δρομάκια και τα πολυάριθμα εκκλησάκια της που σίγουρα θα σας  γοητεύσουν. Στη Χώρα βρίσκεται και το ένα από τα δυο λιμάνια του νησιού. Το άλλο λιμάνι είναι η Γλώσσα ,στο Λουτράκι και απέχει 25 χλμ. από τη Χώρα. Η Γλώσσα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου. Το γραφικό αυτό χωριό είναι χτισμένο σε λόφο , με εκπληκτική θέα και όμορφο ηλιοβασίλεμα.


Σεντούκια Σκοπέλου

Στο βουνό Καρυά βορειοδυτικά της Χώρας  και πάνω από το πανέμορφο Μοναστήρι του Αγ. Ευσταθίου στην τοποθεσία Σεντούκια, εντοπίζονται τέσσερις εξαιρετικοί αρχαίοι λαξευτοί τάφοι που πιθανολογείται ότι ανήκουν στη ρωμαϊκή εποχή (άλλοι τους θεωρούν πρωτοχριστιανικούς). Οι λαξεμένοι στον βράχο τάφοι έχουν τεράστιο βάρος, ενώ όπως φαίνεται από τα στοιχεία είχαν ήδη συληθεί πριν ανακαλυφθούν «επισήμως» Τα Σεντούκια αποτελούν ένα ιδιαίτερο αρχαιολογικό αξιοθέατο δεμένο με την ιστορία του νησιού.


Λαογραφικό Μουσείο

Το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το Λαογραφικό Μουσείο, δωρήθηκε το 1991 από την οικογένεια Νικολαϊδη στο Δήμο Σκοπέλου.Το Λαογραφικό Μουσείο Σκοπέλου άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Αύγουστο του 1992, δίνοντας έτσι πάλι ζωή με τη δραστηριότητα του στο παλιό αρχοντικό του προηγούμενου αιώνα.  Μεγάλο μέρος των εκθεμάτων που παρουσιάζονται στο μουσείο υπήρχαν ήδη μέσα στο σπίτι και κάποια άλλα δωρίστηκαν από πολλούς Σκοπελίτες. Στη συλλογή του μουσείου περιλαμβάνονται τοπικές ενδυμασίες, το νυφικό κρεβάτι, είδη οικιακής χρήσης, έργα αγγειοπλαστών , πίνακες λαϊκών ζωγράφων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Οι μικρογραφίες καραβιών και η αναπαράσταση του ταρσανά (παραδοσιακό ναυπηγείο) της Σκοπέλου, προβάλλουν την τοπική ναυτική παράδοση του νησιού.


Ασκληπιείο της Αρχαίας Πεπαρήθου

Το Ασκληπιείο της  Σκοπέλου θεωρείται ένα  από τα αρχαιότερα ιερά του θεού της Ιατρικής, Ασκληπιείου. Η  αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως  μία ενεπίγραφη βάση αναθήματος αφιερωμένου στον Ασκληπιείο. Επίσης, έχουν αποκαλυφθεί από τις αρχαιολογικές αποστολές αμφορείς, ερυθρόμορφα αττικά αγγεία, τμήματα αγαλμάτων, πήλινα ειδώλια και νομίσματα. Τα ευρήματα αποδίδουν χρονολογικά το ιερό αυτό κατά το χρονικό διάστημα από τον 4ο αι. μέχρι την Ελληνιστική περίοδο Πρόσφατα τοποθετήθηκε  στον Αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου ένα κιόσκι ,όπου  εκτίθενται ευρήματα για τους επισκέπτες.


 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!