top-image

Παρίσι - Disney

Παρίσι - Disney

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΙΣΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Παρίσι - Disney
 
 Αεροπορικώς 5 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Πτήση για Παρίσι – Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε ένα νυχτερινό γύρο πόλης (προαιρετικά) όπου θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα κυριότερα μνημεία της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανάβαση στο ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικία του Σαλβατόρ Νταλί, γνωρίζοντας ένα μέρος της νυχτερινής ζωής της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια μαγική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και να απολαύσετε την φωταγωγημένη πόλη.

2η Μέρα | Πανοραμική ξενάγηση πόλης – Μουσείο Λούβρου. 

Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση πόλης από την Παναγία των Παρισίων, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της γοτθικής αρχιτεκτονικής με τα περίφημα βιτρώ, το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο της Γαλλίας και τη μοναδική Παναγία της Αποκαθήλωσης. Θα συνεχίσουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόννης για να φτάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων, όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Εμίλ Ζολά και το ζεύγος Κιουρί. Ακολούθως θα θαυμάσουμε τους κήπους, αγαπημένο σημείο των καλλιτεχνών και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, χτισμένα στα πρότυπα της ιταλικής αναγέννησης, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ με την πλουσιότερη συλλογή έργων της περιόδου του Ιμπρεσιονισμού, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ’, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α’ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας στη νότια όχθη του Σηκουάνα με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ, τον οποίο θα αποθανατίσουμε από το Τροκαντερό. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, στη βόρεια πλέον όχθη του ποταμού θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο και αποτελεί αφετηρία της πολυτραγουδισμένης λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων. Στην Πλατεία Ομονοίας θα δούμε το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης θα περάσουμε από το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την Όπερα Γκαρνιέ, Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την Πλατεία Βαντόμ έχοντας πάρει μόνο μια μικρή γεύση της απερίγραπτης ομορφιάς της Πόλης του Φωτός. Μετά ακολουθεί προαιρετική ξενάγηση στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου το Λούβρο.  Εκεί μαζί με τα άλλα εκθέματα, μας περιμένουν οι τρεις Βασίλισσες του παλατιού, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

3η Μέρα | Παρίσι – Disney.

Πρωινό. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε (προαιρετικά) για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disney. Εκεί θα ζήσουμε στιγμές χαράς στα θεάματα και στα διάφορα παιχνίδια του πάρκου. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των 7 νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium, με τον Ιούλιο Βερν, ζήστε την εμπειρία ενός αστρικού ταξιδιού, μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Αργά το απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η Μέρα | Παρίσι - Ρομαντικές συνοικίες (Πλατεία Βαστίλης - Μαραί - Καρτιέ Λατέν – Μονμάρτη) –  Προαιρετική επίσκεψη στις Βερσαλλίες.

Πρωινό και μέρα ελεύθερη για να περπατήσετε στη μοναδική αυτή πόλη, να επισκεφτείτε τα μοναδικά ‘’καφέ’’ και τα εκπληκτικά πολυκαταστήματα της. Για τους υπόλοιπους προτείνουμε να γνωρίσετε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης, την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητες μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Ύστερα θα ακολουθήσει ανάβαση στο ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, το λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικία του Σαλβατόρ Νταλί. Τέλος θα αναχωρήσουμε για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών, που αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. Θα θαυμάσουμε την Αίθουσα των Κατόπτρων όπου υπογράφηκε η συνθήκη των Βερσαλλιών, τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Λουδοβίκου του 14ου του Βασιλιά Ήλιου, της Μαρίας Αντουανέτας και θα περπατήσουμε στους καταπληκτικούς κήπους των ανακτόρων, που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

5η Μέρα | Παρίσι – Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και λίγος ελεύθερος χρόνος για την αγορά αναμνηστικών και αρωμάτων. Στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

 

Σημαντική Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του COVID-19 την περίοδο της εκδρομής.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19

Η εταιρεία μας έχει ετοιμάσει ένα πακέτο ασφάλισης ειδικά για την περίοδο των εορτών με σκοπό να σας προστατέψει από τον Covid-19 και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο ταξίδι σας.


Σας παροτρύνουμε να κλείσετε την ασφάλειά σας μαζί με την δήλωση συμμετοχής σας στην εκδρομή. Η ασφάλεια που σας προτείνουμε σας καλύπτει εκτός των άλλων και με τα ακόλουθα:

  • Με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας , εάν νοσήσετε πριν την ημέρα αναχώρησης
  • Σε περίπτωση που αρρωστήσετε από Covid-19 , σας καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας, διαμονής και του κόστους επιστροφής πίσω στη πόλη μας .
  • Τιμή ασφάλειας κατά άτομο: 15€


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής με Sky Express. 
  • Χειραποσκευή 8kg + 1 αποσκευή 20kg ανά άτομο. 
  • Τεσσερίς (4) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά (στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) και εξόδων τυχόν καραντίνας.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

  • Check points & Δημοτικοί φόροι διαμονής: 25€.
  • Σύνολο φόρων: 195€.
  • Συμμετοχή στην προαιρετική επίσκεψη στην Disneyland: 94€ ενήλικας/86€ παιδί κάτω των 12 ετών το ένα πάρκο.
  • Προαιρετική επίσκεψη στο Λούβρο: 45€ (Η τιμή περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου, κράτηση και επίσημο τοπικό ξεναγό.). Ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
   

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
03/03
Sky Express
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
07:35
08:30
      ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΙΣΙ 11:10 13:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
07/03
Sky Express
ΠΑΡΙΣΙ
ΑΘΗΝΑ
14:20
18:35
 
 
 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
20:35
21:30
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Παρίσι

Κάποτε η υψηλότερη κατασκευή του κόσμου, ο Πύργος του Άιφελ είναι ίσως το πιο γνωστό ορόσημο της Ευρώπης και πιο διάσημο σύμβολο του Παρισιού. Εγκαινιάστηκε την 31η Μαρτίου του 1889 και χτίστηκε με αφορμή την Διεθνή Έκθεση ενώ ήταν η ψηλότερη κατασκευή του κόσμου μέχρι την ολοκλήρωση του Chrysler Building το 1930. Η κατασκευή χρειάστηκε περισσότερο από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Κάθε ένα από τα περίπου 12.000 κομμάτια σιδήρου έχουν σχεδιαστεί χωριστά για να τους δώσει ακριβώς το σχήμα που απαιτείται. Όλα τα κομμάτια ήταν προκατασκευασμένα και συνομολογήθηκαν με περίπου 7 εκατομμύρια καρφιά. Η κατασκευή είχε σκοπό να διαρκέσει μόνο για τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης αλλά στέκεται ακόμα και σήμερα παρά τις διαμαρτυρίες από σύγχρονους καλλιτέχνες που φοβόταν ότι η κατασκευή δεν θα ταίριαζε στην αρχιτεκτονική του Παρισιού. Σήμερα δεν υπάρχει τέτοια αποστροφή πλέον και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το Παρίσι χωρίς τον Πύργο του Άιφελ. Ο άνθρωπος πίσω από το σχέδιο του πύργου ήταν ο Gustave Eiffel, γνωστός από τις επαναστατικές οικοδομικές τεχνικές του. Οι τεχνικές αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για την κατασκευή του τον Πύργο του Άιφελ. Ήταν επίσης γνωστός για την κατασκευή του πλαισίου του σιδήρου Αγάλματος της Ελευθερίας που δωρίστηκε από την Γαλλία στις Ηνωμένες Πολιτείες με αφορμή την Αμερικανική Ανεξαρτησία. Ο Πύργος του Άιφελ διαθέτει εσωτερικά τρία επίπεδα που είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρες ή σκάλες, στον πρώτο όροφο υπάρχουν καταστήματα με σουβενίρ καθώς και ρεστοράν και στον δεύτερο όροφο δεσπόζει το διάσημο εστιατόριο Le Jules Verne. Τέλος, στον τρίτο όροφο, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική θέα 360°. Οι ώρες λειτουργίας είναι όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9.30πμ με 11.00μμ και το καλοκαίρι 9 το πρωί με 12 το βράδυ.

Πρόσβαση: Θα σας συμβουλεύαμε να κατεβείτε με το μετρό στο σταθμό Trocadero (Μ6,Μ9) και να περπατήσετε μέχρι τον πύργο του Άιφελ καθώς η θέα από το Palais de Chaillot είναι φοβερή.

Ιστοσελίδα: http://www.tour-eiffel.fr/teiffel/uk/


 

 

Νοτρ Νταμ ντε Παρί

Η Νοτρ Νταμ ντε Παρί δεν είναι ο μεγαλύτερος καθεδρικός ναός του κόσμου αλλά μπορεί να είναι ο πιο διάσημος από όλους τους καθεδρικούς ναούς. Το γοτθικό αριστούργημα βρίσκεται στο Ile de la Cité, ένα μικρό νησί στην καρδιά της πόλης. Η τοποθεσία της Notre Dame ήταν πάντα το θρησκευτικό κέντρο της πόλης ανεξαρτήτως της θρησκείας των κατά εποχή κατοίκων της περιοχής. Ο Επίσκοπος Maurice de Sully ξεκίνησε την κατασκευή του ναού το 1163. Ο καθεδρικός ναός που θα κατασκευαζόταν στο νέο γοτθικό ρυθμό έπρεπε να αντικατοπτρίζει το καθεστώς του Παρισιού ως την πρωτεύουσα του Βασιλείου της Γαλλίας και έγινε πρότυπο για τους μελλοντικούς καθεδρικούς ναούς στη Γαλλία. Ολοκληρώθηκε το 1345 επειδή ο σχεδιασμός διευρύνθηκε κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι ένα θεόρατο κτίριο, 128 μέτρα μήκος με δύο ψηλούς πύργους 69 μέτρων ύψος. Το κωδωνοστάσιο, το οποίο φτάνει 90 μέτρα, προστέθηκε τον 19ο αιώνα από τον Viollet le Duc. Κατά τη διάρκεια της Επανάστασης, πολλά από τα γλυπτά και το εσωτερικό του ναού αφαιρέθηκαν ή κατεδαφίστηκαν. Ακόμη και η στοά των Βασιλέων υπέστη σοβαρές ζημιές. Το 19ο αιώνα αποκαταστάθηκε πλήρως από ένα παρισινό αρχιτέκτονα, τον Eugène Emmanuel Viollet le Duc. Η τελευταία αναπαλαίωση και αποκατάσταση του ναού έγινε μεταξύ 1991 και 2001.

Πρόσβαση: Οι κοντινότεροι σταθμοί του μετρό είναι οι Hotel de Ville(M1,M11), Cite(M4), Saint Michel(M4), Cluny - La Sorbonne(M10), Saint Michel-Notre Dame(RER).

Ιστοσελίδα: http://www.notredamedeparis.fr/-English-


 

 

Το Ανάκτορο των Βερσαλλιών ή όπως συνηθέστερα αναφέρονται οι «Βερσαλλίες», είναι ενα βασιλικό ανάκτορο περίπου 20 χιλιόμετρα νότιο-δυτικά του κέντρου της πόλης. Οι Βερσαλλίες στο παρελθών ήταν ένα χωρίο το οποίο και ήταν το κέντρο της πολιτικής ζωής της Γαλλίας από το 1682 ως και το 1789, όταν και ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση που συνετέλεσε στο τέλος της βασιλείας στην χώρα και το τέλος της κυριαρχίας των Βερσαλλιών ως πολιτικό κέντρο. Το επιβλητικό παλάτι μαζί με τους τεράστιους κήπους έκτασης 800 εκταρίων, αναπτύχτηκε μετά το 1660 από των βασιλιά Λουδοβίκο ΙΔ΄ ο οποίος και αποφάσισε να φτιάξει το πιο επιβλητικό παλάτι στην Ευρώπη για να στεγάσει την μοναρχία στην ακμάζουσα εκείνη την εποχή ενοποιημένη Γαλλία. Μέχρι το 1685 είχε τελειώσει το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανακατασκευής ενώ εργάζονταν πάνω από 20.000 εργάτες για να κατασκευάσουν αυτό το μεγαλειώδες παλάτι και τους κήπους στο οποίο συνολικά υπάρχουν πάνω από 700 δωμάτια! Θεωρείτε ως ένα από τα πιο ακριβά κτίρια του κόσμου, ενώ και το κόστος λειτουργίας του ήταν πραγματικά εξωπραγματικό με αποτέλεσμα μέσα στο παλάτι οι βασιλείς να απολαμβάνουν μια εξαιρετικά πλούσια, γεμάτη χλιδή και τρομερά σπάταλη ζωή ενώ την ίδια στιγμή το σύνολο του πληθυσμού της Γαλλίας υπέφερε και έτσι οι Βερσαλλίες θεωρούνται ως ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην Γαλλική Επανάσταση και στο τέλος της μοναρχίας στην Γαλλία. Σήμερα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών βρίσκετε το Εθνικό Μουσείο της Γαλλίας και είναι ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα στην χώρα με πάνω από 3 εκατομμύρια τουρίστες στο παλάτι και άλλα 7 εκατομμύρια στους επιβλητικούς κήπους.


Ντίσνεϋλαντ

Όταν άνοιξε η Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι το 1992 προκάλεσε ορισμένες από τις πιο ενθουσιώδεις και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στην πρόσφατη γαλλική ιστορία. Είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θέαμα θεματικά πάρκα του κόσμου που έχει σχεδιασθεί σε κλίμακα που ανταγωνίζεται μέχρι και τις Βερσαλλίες. Οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι το κατηγόρησαν αρχικά για τα πάντα, από πολιτιστικό ιμπεριαλισμό μέχρι ότι θα ήταν η αγγελία θανάτου του γαλλικού πολιτισμού. Μετά από πολλές δημόσιες σχέσεις και μεγάλων χορηγιών η Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού έχει γίνει το νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας με 50 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ξεπερνά τον Πύργο του Άιφελ και το Λούβρο σε αριθμούς επισκεπτών και υπολογίζεται ότι είναι υπεύθυνο για το 4% του συναλλάγματος της γαλλικής τουριστικής βιομηχανίας. Περίπου το 40% των επισκεπτών είναι Γάλλοι με τους μισούς από αυτούς να έρχονται από το Παρίσι. Το πάρκο εκτείνεται σε μια έκταση 4.942 στρεμμάτων (περίπου το ένα πέμπτο του μεγέθους του Παρισιού) στο προάστιο της Marne-la-Vallée 32 χιλιόμετρα από το Παρίσι, και περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα στοιχεία των επιχειρήσεων της Ντίσνεϋ αναμειγμένα με το ευρωπαϊκό πνεύμα και ταλέντα. Πληροφορίες για τα θεάματα μπορείτε να βρείτε στον οδηγό της Ντίσνεϋλαντ στα ελληνικά στην επίσημη ιστοσελίδα που παραθέτουμε.

Πρόσβαση: Από το Παρίσι, η γραμμή A του RER σας μεταφέρει γρήγορα στο Disneyland Resort Paris. Μέσα σε 35 μόνο λεπτά, φτάνετε στη στάση "Marne-la-Vallée/Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.

Ιστοσελίδα: http://www.disneylandparis.gr/


 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!