top-image

Πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό Τρένο - Κόμο - Λουγκάνο

Πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό Τρένο - Κόμο - Λουγκάνο

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 Πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό Τρένο - Κόμο - Λουγκάνο
 
 Αεροπορικώς 5 ημέρες
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Πτήση για Μιλάνο – Κόμο – Λουγκάνο – Ζυρίχη.                                                                    

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το όμορφο Μιλάνο. Άφιξη και αναχώρηση για το Κόμο και την ομώνυμη λίμνη. Το Κόμο είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Απολαύστε βόλτα στα πανέμορφα καλντερίμια της πόλης και απολαύστε καφέ σε κάποιο από τα γραφικά καφέ της κεντρικής πλατείας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Λουγκάνο. Την πιο μεγάλη πόλη του Canton Ticino, η οποία βρίσκεται σε μία πολύ γραφική περιοχή στις όχθες της λίμνης, μεταξύ του όρους San Salvatore και του όρους Bre. Στην περιήγηση που αμέσως ακολουθεί στην πόλη, θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Σαν Λορέντζο, με στοιχεία ρωμανικά του 13ου αιώνα, το Μουσείο της βίλας Τσάνι και την εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην παραλία της λίμνης. Έπειτα  αναχώρηση για την Ζυρίχη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η Μέρα | Ζυρίχη – Ξενάγηση πόλης - Λουκέρνη.

Πρωινό και θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με την παλιά πόλη, όπου θα δούμε την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρώ, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Λουκέρνη. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση με την πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις μικρές πλατείες με τα σιντριβάνια. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Επιστροφή στην Ζυρίχη. Το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετικά επίσκεψη στην Βασιλεία με το ιστορικό της κέντρο ‘’ντυμένο’’ για τη Χριστουγεννιάτικη αγορά. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και γεύμα στη παλιά πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η Μέρα | Ζυρίχη – Saint Moritz - Αλπικό τρένο.                                                                       

Πρωινό και αναχώρηση για το Chur από όπου θα επιβιβαστούμε στο Αλπικό τρένο (εισιτήριο εξ ιδίων) για το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο St. Moritz το οποίο είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από μια λίμνη με την οποία αποτελεί ιδανικό τοπίο. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Άρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από το 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα μέρος ιδεώδες για σκι αλλά και το καλοκαίρι για πεζοπορία. Το χειμώνα η λίμνη είναι παγωμένη και στη ιδιότυπη αυτή ‘’πίστα’’ γίνονται αγώνες χόκεϊ με άλογα στο πάγο. Σας προτείνουμε να ανεβείτε στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και να απολαύσετε ζεστό καφέ ή σοκολάτα και απολαύστε την θέα της πόλης με την παγωμένη λίμνη από ψηλά. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε κάποιο από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη για καφέ ή γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση με το τρένο για το Chur, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και άφιξη στη Ζυρίχη αργά το απόγευμα.

4η Μέρα | Ζυρίχη – Βέρνη – Λωζάνη – Γενεύη.                                                                                              

Πρωινό και στην συνέχεια διασχίζοντας την πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα φτάσουμε στην Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ, με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μάρκτγκάσε πλαισιωμένη από ψηφιδωτές στοές, τον περίφημο πύργο των Ρολογιών κ.α.  Έπειτα αναχώρηση για την Λωζάνη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση, όπου θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που ξεδιπλώνεται σε δύο τμήματα. Στην παλιά πόλη με το πάρκο Μον Ρεπό, το μέγαρο Ριπόν, τον Καθεδρικό ναό, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στο Ουσύ, πάνω στη λίμνη Λεμάν και το Ολυμπιακό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Γενεύη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (περιοχή) και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η Μέρα | Γενεύη - Ξενάγηση πόλης - Πτήση επιστροφής.                             

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην Γενεύη, η οποία εκτείνεται από την άκρη της ομώνυμης λίμνης και περιβάλλεται από τις οροσειρές του Ιούρα και των Άλπεων της Σαβοΐας. Πόλη που συνδυάζει την γαλλική φινέτσα με τον Ελβετικό δυναμισμό. Θα δούμε το Μέγαρο των Εθνών με το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο παγκοσμίως, την παλιά πόλη, το άνθινο Ρολόι που φτιάχτηκε το 1955, το ψηλότερο σιντριβάνι του οποίου ο Πίδακας φτάνει τα 140 μέτρα ύψος καθώς επίσης το Δημαρχείο όπου γράφτηκε η Πρώτη Συνθήκη της Γενεύης ,αλλά και το καθεδρικό ναό του Αγ. Πέτρου χτισμένος από τον 13ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης. Στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μιλάνου για την πτήση επιστροφής. 

 

Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα προτόκολλα αντιμετώπισης του COVID-19 την περίοδο της εκδρομής.

Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας.

Προσοχή: H εταιρεία μας , σε αυτό το ταξίδι, δεν δέχεται μη εμβολιασμένους ενήλικες ταξιδιώτες.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19

Η εταιρεία μας έχει ετοιμάσει ένα πακέτο ασφάλισης ειδικά για την περίοδο των εορτών με σκοπό να σας προστατέψει από τον Covid-19 και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο ταξίδι σας.



Σας παροτρύνουμε να κλείσετε την ασφάλειά σας μαζί με την δήλωση συμμετοχής σας στην εκδρομή. Η ασφάλεια που σας προτείνουμε σας καλύπτει εκτός των άλλων και με τα ακόλουθα:

  • Με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας , εάν νοσήσετε πριν την ημέρα αναχώρησης
  • Σε περίπτωση που αρρωστήσετε από Covid-19 , σας καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας, διαμονής και του κόστους επιστροφής πίσω στη πόλη μας .
  • Τιμή ασφάλειας κατά άτομο: 15€



Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής με την Aegean
  • Μία χειραποσκευή 8 kg και μία αποσκευή 23 kg ανά άτομο.
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά (στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • ΦΠΑ.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
  • Φόροι αεροδρομίου 145€.
  • Check points 35€.
  • Αλπικό τρένο 70€ το άτομο. 
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€. 
  • Ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19 (επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) 15€.
   

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
23/12
Aegean
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΛΑΝΟ
12:00
13:00
             
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
27/12
Aegean
ΜΙΛΑΝΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16:50
19:45
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
30/12
Aegean
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΙΛΑΝΟ
15:00
16:00
             
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
03/01
Aegean
ΜΙΛΑΝΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16:50
19:45
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Ελβετία είναι μια χώρα με έντονη φυσική ομορφιά, που κυριαρχείται από βουνοκορφές, κυλιόμενα λιβάδια και εντυπωσιακές λίμνες. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες έρχονται εδώ για να ζήσουν το τοπίο και επίσης εκπλήσσονται ευχάριστα από τους πολιτιστικούς θησαυρούς που βρίσκονται στις πόλεις και τα τουριστικά κέντρα. Μέρη όπως η Ζυρίχη, η Γενεύη, η Βασιλεία και η Λωζάνη προσφέρουν μουσεία παγκόσμιας κλάσης, ζωντανές σκηνές τέχνης, υπέροχη παλιά αρχιτεκτονική, εξαιρετικό φαγητό και όλες τις πολυτέλειες που έρχονται με υπέροχες πόλεις. Υπάρχουν επίσης πολλές μικρότερες πόλεις και θέρετρα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για όσους θέλουν να απολαύσουν το τοπίο.

Το κύριο αξιοθέατο για τους περισσότερους επισκέπτες είναι οι Ελβετικές Άλπεις. Ο πλήρης αντίκτυπος των βουνών είναι δύσκολο να εκτιμηθεί χωρίς να βυθιστείτε στο τοπίο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί. Πολλές γραφικές περιηγήσεις οδήγησης οδηγούν στα βουνά και κατά μήκος των λιμνών, ή για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν όλα τα είδη μονοπατιών πεζοπορίας. Το χειμώνα το σκι είναι ένα αγαπημένο χόμπι για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Πολλοί ταξιδιώτες ξεκινούν το ταξίδι τους στη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και έναν σημαντικό κόμβο μεταφορών. Για να δείτε την πόλη μια βόλτα στην Παλιά Πόλη, όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παλιά κτίρια, όπως το Μπαρόκ Zunfthaus zur Meisen που στεγάζει τη συλλογή κεραμικών του Ελβετικού Εθνικού Μουσείου, του Bürkliplatz, του Δημαρχείου και της Εκκλησίας της Παναγίας . Η Ζυρίχη είναι επίσης γνωστή για τα ψώνια της, με πολλά καταστήματα ανώτερων σημείων κατά μήκος της Bahnhofstrasse.

Η γραφική πόλη της Γενεύης βρίσκεται στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, περιτριγυρισμένη από βουνά. Η Παλιά Πόλη υψώνεται πάνω από την πόλη στην αριστερή όχθη, επισκιάζεται από τον Καθεδρικό Ναό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται το Μουσείο της Παλιάς Γενεύης, το Μνημείο της Μεταρρύθμισης και το Place du Bourg-de-Four. Η Βασιλεία και η Λωζάνη, δύο άλλοι δημοφιλείς προορισμοί, έχουν διατηρήσει επίσης όμορφες παλιές πόλεις και δικαιολογούν επίσκεψη.

Η Λουκέρνη έχει επίσης ένα καλά διατηρημένο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης και μπορεί να χρησιμεύσει ως καλή βάση για να εξερευνήσετε μερικά από τα κοντινά ορεινά εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του όρους Pilatus. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να ανέβουν στο βουνό με το τελεφερίκ και να επιστρέψουν στον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Για υπέροχη θέα στο βουνό, κατευθυνθείτε επίσης στο Rigi, ένα από τα πιο διάσημα σημεία ενδιαφέροντος γύρω. Από την κορυφή του τελεφερίκ υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας.

Η Ελβετία είναι ένας δημοφιλής χειμερινός προορισμός για σκι με πολλά χιονοδρομικά κέντρα, όπως Grindelwald, Gstaad, Mürren, Zermatt και το γνωστό St Moritz. Αυτά τα βουνά συχνάζουν επίσης από ορειβάτες, και το καλοκαίρι τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα εξυπηρετούν πεζοπόρους ή πεζοπόρους. Κοντά στο Zermatt βρίσκεται το διάσημο Matterhorn, το οποίο προκαλεί τακτικά έμπειρους ορειβάτες.

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!