top-image

Μύκονος

Μύκονος

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΜΥΚΟΝΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Αερ. Μύκονος - Βραδινή αναχώρηση 5 μέρες / 3 νύχτες. DOCX

 Μύκονος
 
 Οδικώς 5 ημέρες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η – 2η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Ραφήνα – Μύκονο.

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και στη συνέχεια αναχώρηση για την Ραφήνα για να πάρουμε το πλοίο για την Μύκονο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η & 4η Μέρα | Μύκονος – Ελεύθερη μέρα.

Πρωινό και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην Μύκονο.

5η Μέρα | Μύκονος – Ραφήνα – Μύκονος.

Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι για να παρουμε το πλοίο της επιστροφής.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 
.

Η τιμή Early booking ισχύει για τις κρατήσεις των πρώτων 20 θέσεων

Το ταξίδι είναι πακέτο διακοπών

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε Pension ή ξενοδοχείο 3*.
 • Πρωινό καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου (μόνο στο 3*). 
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Μετακινήσεις - Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Τέλη διαμονής: 1,5€ σε 3* ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση. 
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 Γενικές Πληροφορίες

 

Πληθυσμός: 10.134

Χρήσιμες πληροφορίες: Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!!! Ένα λαμπερό νησί με έντονη νυχτερινή ζωή, που προσελκύει χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο.Το αγαπημένο νησί του διεθνούς τζετ σετ, η Μύκονος προσφέρεται για πολυτελή ζωή και ατελείωτα πάρτι.Η Μύκονος, το ξακουστό νησί των ανέμων έχει καθιερωθεί ως δημοφιλής κοσμοπολίτικος προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μάλιστα πολλοί ξένοι την ταυτίζουν με το ελληνικό καλοκαίρι, τη διασκέδαση και την καλοπέραση.Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν ωστόσο για τη Μύκονο είναι ότι πρόκειται για ένα νησί με «διπλή προσωπικότητα». Μπορεί από τη μια να είναι έντονη, λαμπερή και κοσμοπολίτικη αλλά από την άλλη είναι ιδιαίτερα γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και ανεμόμυλους, που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία. Η μοναδικότητα λοιπόν του νησιού έγκειται στο ότι καλύπτει εξίσου όλες τις απαιτήσεις: τόσο τους επισκέπτες που είναι λάτρεις της νυχτερινής ζωής και των έντονων συγκινήσεων όσο και αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, γραφικούς οικισμούς και να ανακαλύψουν την παράδοση του τόπου.

 

 Αξιοθέατα   

 

 

Μικρή Βενετία

Γοητευτική, σαγηνευτική,πλανεύτρα, η Μικρή Βενετία ή αλλιώς Αλευκάντρα,η πιο γραφική γειτονιά της Μυκόνου, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Λόγω το ότι  θυμίζει έντονα τη Βενετία της Ιταλίας σε αυτήν  οφείλει και το όνομά της. Η συνοικία ξεκίνησε να κτίζεται από τα μέσα του 18ου αιώνα, αποτελώντας γειτονιά πλούσιων εμπόρων και καπεταναίων. Με τα σπίτια της γειτονιάς να βρέχονται από το κύμα και τα πολύχρωμα μπαλκόνια της να «αιωρούνται» στη θάλασσα, σίγουρα δε θα μπορούσε να παραμένει απαρατήρητη. Τα πολύχρωμα μπαλκόνια της και τα ξύλινα "μπουντιά" κρέμεται  πάνω από την θάλασσα εδώ μπορείτε  να απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.Και φυσικά,να απολαύσει υπέροχα  κοκτέιλ δίπλα στο κύμα,στα πολυάριθμα μπαρ της περιοχής

 

 
 
 
 
 

 

Δήλος

Το ιερό νησί των Αρχαίων Ελλήνων το οποίο, σύμφωνα με την μυθολογία, φανερώθηκε μέσα από τα κύματα του Αιγαίου από τον Ποσειδώνα στην, καταδιωκόμενη από την Ήρα, Λητώ, η οποία εκεί και γέννησε τον Απόλλωνα και την Άρτεμη. Στη Δήλο σώζονται σε αρκετά καλή κατάσταση τα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους και τους πιο εντυπωσιακά οργανωμένους οικισμούς της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας. Το νησί πρωτοκατοικήθηκε την 3η χιλιετία π.Χ πιθανά από τους Κάρες. Μετατρέπεται στις αρχές του 10 αιώνα π.Χ σε λατρευτικό κέντρο και έδρα Μεγάλης Αμφικτιονίας του Αιγαίου. Στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ οι Αθηναίοι κυριαρχούν στο ιερό νησί. Το 540 π.Χ, ο Πεισίστρατος αποφασίζει την πρώτη κάθαρσή του νησιού , ενώ με τη δεύτερη, το 426 π.Χ, μεταφέρονται τα οστά όλων των νεκρών της Δήλου στο γειτονικό νησί Ρήνεια και απαγορεύονται πλέον οι γεννήσεις και οι θάνατοι στο νησί του Απόλλωνα ώστε να μη μιαίνουν το Ιερό του.Με την έλευση των Μακεδόνων το 315 π.Χ το νησί αποκτά την ανεξαρτησία του και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί εμπορικά. H εγκατάσταση των Ρωμαίων αργότερα, έχει σαν αποτέλεσμα την αθρόα προσέλευση Αιγυπτίων, Συρίων και Ιταλών και την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού έως το 88 π.Χ όπου κατά τη διάρκεια των Μιθριδατικών πολέμων, δέχεται δύο φοβερές επιθέσεις και αρχίζει να φθίνει έως την τελική εγκατάλειψη του τον 6ο μ.Χ. αιώνα. Μετά από αιώνες ακινησίας η Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή ξεκινά ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο το 1873 και η Δήλος ξαναβγαίνει από την αφάνεια, αποκαλύπτοντας την πλούσια Ιστορία της σε ολόκληρο τον Κόσμο. Το αρχαιολογικό Μουσείο της Δήλου είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδας. Η Δήλος και η Ρήνεια τελούν υπό την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού και απαγορεύονται ο ελλιμενισμός σκαφών και η διανυκτέρευση ατόμων χωρίς ειδική άδεια.

 

 
 
 
 
 

 

Παραπορτιανή

H Παραπορτιανή αποτελεί ένα ξεχωριστό αξιόλογο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα, στην δημιουργία του οποίου δεν συνέβαλε μόνο ο άνθρωπος, αλλά και ο χρόνος, που με τις τυχαίες φθορές που προκάλεσε, δημιούργησε ένα τελικό αποτέλεσμα ανεπανάληπτης αισθητικής. Η  "Παραπορτιανή" πήρε το όνομά της, από το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στη μικρή Β.Δ. πύλη, "το παραπόρτι" του μεσαιωνικού τείχους της Μυκόνου. Στην πραγματικότητα αποτελεί διώροφο συγκρότημα πέντε  εκκλησιών, όπου οι τέσσερις από αυτές είναι στο ισόγειο και η μία υπερυψωμένη. Αυτή ακριβώς η εκκλησία είναι που φέρει και το όνομα της Παναγίας Παραπορτιανής. Δημιουργήθηκε σε πρώτη φάση κατά το διάστημα μεταξύ 16ου και 17ου αιώνα και η αρχιτεκτονική της μοναδικότητά της, την έχουν αναδείξει σε σημαντικό μνημείο, όχι μόνο για την Μύκονο, αλλά και για ολόκληρο το Αιγαίο.Κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις 600 εκκλησίες του νησιού,τόσο στους επισκέπτες και πολύ περισσότερο στους κατοίκους του νησιού.

 

 
 
 
 
 

 

Οι Μύλοι

Οι πολυφωτογραφημένοι μύλοι της Μυκόνου!Στέκονται αγέροχοι επάνω από την Μικρή  Βενετία και κατακλύζονται από τους χιλιάδες τουρίστες που θέλουν μία φωτογραφία μπροστά τους.Kοιτώντας στο πέλαγος, εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη με τους ολόλευκους επιβλητικούς όγκους τους. Σήμερα,διατηρούνται οι επτά από τους δέκα, που υπήρχαν ως τις αρχές του 20ου αιώνα και άλεθαν με την δύναμη του βοριά τα ντόπια σιτηρά. Οι μύλοι της Μυκόνου, προμήθευαν με αλεσμένο σιτάρι και αλεύρι τους φούρνους του νησιού, το οποίο ως αναγκαίος σταθμός για τα διερχόμενα από το Αιγαίο πλοία, τα προμήθευε, με την σειρά του, με παξιμάδια. Ένας τέτοιος μνημειακός φούρνος που λειτουργεί μέχρι σήμερα με ξύλα, είναι ο γνωστός «Φούρνος του Γιώρα’’ στο Νιοχώρι.

 

 
 
 
 
 

 

Δημαρχείο

Κομψό, με κεραμοσκεπή,διώροφο κτίριο του 1780 κατασκευάστηκε κατά την, μετά τα «Ορλωφικά», περίοδο για να αποτελέσει τηνέδρα του Ρώσου Γενικού Πρόξενου του Αρχιπελάγους. Περιήλθε μερικά χρόνια αργότερα στην δικαιοδοσία της Κοινότητας (του τοπικού οργάνου αυτοδιοίκησης του νησιού που λειτουργούσε πριν από την Επανάσταση), για να στεγάζει μέχρι σήμερα τα γραφεία του Δήμου Μυκόνου. Δίπλα, το λιτό και επιβλητικό κτίριο "Του Μαύρου" υπήρξε το πρώτο δημόσιο σχολείο της Μυκόνου. Χτίστηκε επί Όθωνα (1859) σε σχέδια του Βαυαρού μηχανικού Βάιλερ.

 

 
 
 
 

 

 

Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου

Χτισμένο το 1902, το Αρχαιολογικό Μουσείο στεγάζει πλήθος εκθεμάτων της περιοχής. Θεωρείται ως ένας σημαντικός πολιτισμικός  πόλος έλξης για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Περιλαμβάνει έξι αίθουσες και φημίζεται για την πλούσια συλλογή του σε κεραμικά, η οποία είναι αντιπροσωπευτική της Κυκλαδίτικης κεραμικής από την γεωμετρική εποχή μέχρι τον 6ο π.Χ αιώνα.

 

 
 
 
 
 

 

Ναυτικό Μουσείο Αγαίου

Πρόκειται για ένα Κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου το οποίο λειτουργεί από το 1985 στη Χώρα Μυκόνου,στα Τρία Πηγάδια. Σκοπός του είναι η διατήρηση, προβολή και μελέτη της ελληνικής ναυτικής ιστορίας και παράδοσης, και συγκεκριμένα η εξέλιξη και δραστηριότητα του εμπορικού πλοίου, κυρίως στον χώρο του Αιγαίου. Σημειώνεται πως το 1987,ο Γεώργιος Δρακόπουλος, τιμήθηκε για την ίδρυσή του με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.Το Μουσείο περιλαμβάνει ομοιώματα των κωπήλατων, ιστιοφόρων και ατμήλατων πλοίων που από την Προϊστορία έως τις μέρες μας που  διέπλεεαν  το Αιγαίο. Εκτίθενται ακόμη πλούσια συλλογή χαρτών και άλλων χαρακτικών, αρχαίων νομισμάτων και σταθμών. αμφορείς και όργανα πλοήγησης.  Στο μουσείο αυτό ανήκει και το παραδοσιακό πέρασμα ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ’’ που συναντάμε  τα καλοκαίρια στο παλιό λιμάνι.

 

 
 
 
 
 

 

Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής

Ιδρύθηκε το 1542 σε θέση όπου προϋπήρχε παλαιά εκκλησία των Εισοδίων της Παναγίας. Από το 1757 μέχρι και το 1767 η μονή, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ανακαινίσθηκε από τον ιερομόναχο Ιγνάτιο Μπάσουλα και απέκτησε τη σημερινή της μορφή. Το αξιοθαύμαστο ξυλόγλυπτο, τεχνοτροπίας «μπαρόκ» τέμπλο του τρίκλιτου ναού, ο επισκοπικός θρόνος και ο άμβωνας (τέλη 18ου αι.) λέγεται ότι κατασκευάστηκαν στην Φλωρεντία, ενώ οι ωραίες εικόνες του τέμπλου ανήκουν στον αγιογράφο Ιωάννη "τον εκ Κερκύρας". Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος, η πλούσια ανάγλυφη διακόσμηση του μαρμάρινου κωδωνοστασίου και της βρύσης εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Στις συλλογές του μοναστηριού υπάρχουν παλιά εργαλεία και σκεύη, σημαντικά εκκλησιαστικά κειμήλια, αρχιερατικά άμφια, επίπλωση (ένας ξυλόγλυπτος επιτάφιος, αναλόγια κ.α), μεταβυζαντινές εικόνες και διάφορα άλλα αφιερώματα.

 

 
 
 
 
 
 Παραλίες   

 

 

Καλό Λιβάδι

Είναι μια πάρα πολύ δημοφιλής παραλία που βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού. Βρίσκεται μεταξύ της παραλίας Ελιάς και του Καλαφάτη και είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες σε μήκος και σε πλάτος στο νησί. Η μουσική παίζει έντονα από τα γύρω μαγαζιά τα οποία διαθέτουν και beach-service έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς το μπάνιο του και τις διακοπές του.

 

 
 
 
 
 

 

Ορνός

Η παραλία Ορνός είναι η πρώτη στη σειρά από τις νότιες παραλίες και πολύ  κοντά στην χώρα  Είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες και “οικογενειακές” παραλίες του νησιού .. Η περιοχή του Ορνού  αναπτυχθεί σε έναν σχεδόν αυτόνομο τουριστικό οικισμό. Η παραλία είναι απάνεμη,οργανωμένη και διαθέτει πληθώρα εστιατορίων και beach bar

 

 
 
 
 
 

 

Ψαρού

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, με σιμιγδαλένια άμμο και σμαραγδένια νερά, που γνώρισε μεγάλες δόξες τη δεκαετία του ’80 και τα τελευταία χρόνια ξαναπέρασε δυναμικά στο προσκήνιο, μαζεύοντας κυριολεκτικά όλους τους επώνυμους του νησιού και της Ελλάδας.

 

 
 
 
 
 

 

Ελιά

Από τις πιο όμορφότερες παραλίες του νησιού, με πολύ ψιλή άμμο,υπέροχα γαλοζοπράσινα νερά , καλό κόσμο και θέα στο νησί της Νάξου.Είναι ο τελευταίος σταθμός στα μικρά καραβάκια που ξεκινάν από τον Πλατύ Γυαλό.Η παραλία είναι «Gay friendly» και υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και για γυμνιστές. 

 

 
 
 
 

 

 

Paradise

 Tο ίδιο δημοφιλής με το Super Paradise και εξίσου οργανωμένη με beach-bars με πισίνες όπου όλο το καλοκαίρι γίνονται πολλά πάρτυ και εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε πολλά θαλάσσια σπορ και ένα επαγγελαμτικό κέντρο καταδύσεων. Το Tropicana beach-bar έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα του είδους του καθώς συγκεντρώνει όλη την ένταση όπως και   εστιατόριο με διεθνή κουζίνα που είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο.

 

 
 
 
 
 

 

Super Paradise

Η διασημότερη παραλία της Μυκόνου. Τα τρελά parties που προκύπτουν στην παραλία, την έκαναν το σημαντικότερο πόλο έλξης του νεανικού κοινού. Πολύς κόσμος, τρομερό clubbing και η εκκεντρικότητα στο μεγαλείο της. Αν δείτε ξαφνικά δίπλα σας κάποιον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη που θαυμάζετε, μην εκπλαγείτε.
Μην παραλείψετε να την επισκεφτείτε, αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με διασκέδαση χωρίς όρια, στα club της.Η απόσταση της παραλίας από την Χώρα είναι 7 χλμ.

 

 
 
 
 
 

 

Πάνορμος

Ο κόλπος του Πανόρμου είναι «ανοικτός» προς το Βορρά. Κάποτε η παραλία αυτή δεν μάζευε πολύ κόσμο και την προτιμούσαν οι μόνιμοι και παλιοί κάτοικοι της Μυκόνου αλλά πλέον είναι  πιο πολυσύχναστη από ότι στο παρελθόν.Κι εδώ το χαρακτηριστικό άγονο τοπίο των Κυκλάδων .Μια παραλία με την δική της γοητεία που επιμένει να κρατάει χαμηλους τόνους.

 

 
 
 
 
 

 

Αγράρι

Η παραλία Αγράρι , είναι μια όμορφη,απομονωμένη παραλία και απευθύνεται σε όσους δεν αγαπούν την πολυκοσμία. Τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά θα σας αποζημιώσουν σίγουρα  για τη δύσκολη διαδρομή. Η μεγάλη παραλία χωρίζεται σε αριστερή και δεξιά πλευρά .είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, water sports και beach bar και ταβέρνες.

 

 
 
 
 
 

 

Καλαφάτη

Windsurfing διασκέδαση, χαλάρωση, όλα τα θαλάσσια σπορ, καλό φαγητό,η παραλία Καλαφάτη συνδυάζει τα πάντα. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι ότι υπάρχουν αρκετά δέντρα τα οποία προσφέρουν φυσική δροσιά και σκιά και η παραλία είναι χωρισμένη στη μέση περίπου για τους λουόμενους και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς αυτό που πραγματικά ζητάει.

 

 
 
 
 
 

 

Κόρφος

Ακριβώς δίπλα στον Ορνό και μόνο 2 χιλ από την χώρα.Αποτελεί την αγαπημένη παραλία  όσων λατρεύουν το windsurfing!Βρίσκεται ακριβώς στο μάτι του βοριά, με πολύ δυνατούς  ανέμους ,μεγάλη ένταση του αέρα και ο σχηματισμός του βυθού να ευνοεί ιτην δημιουργία μεγάλων κυμάτων.

 

 
 
 
 
 

 

Παράγκα

Η παραλία Παράγκα στην Μύκονο, είναι μια όμορφη μικρή παραλία με πολύ ωραίο τοπίο. Στα νώτα της, βρίσκεται η παραλία της Αγίας Άννας και το ένα από τα δύο camping του νησιού. Με υπέροχη θέα που φτάνει μέχρι τη Δήλο, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, εστιατόριο, mini market, δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι και συχνή τοπική συγκοινωνία, η Παράγκα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση διακοπών στην Μύκονο.Στην παραλία μπορείτε να φθάσετε και με καΐκι από το παλιό λιμάνι στην Χώρα. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας επιτρέπεται και ο γυμνισμός.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!