top-image

Λήμνος

Λήμνος

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Λήμνος 4 μέρες DOCX

 

 Λήμνος
 
 Οδικώς / Ακτοπλοϊκώς 4 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα |  Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Λήμνος – Μύρινα.

Αναχώρηση από το γραφείο μας για το λιμάνι της Καβάλας . Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους  για Λήμνο. Φτάνουμε στην όμορφη Μύρινα, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Λήμνου. Θεωρείται από τις ομορφότερες νησιωτικές πολιτείες και τις πιο ιστορικές. Οι ρίζες της πόλης, θεωρείται πως υπάρχουν από την εποχή του χαλκού και ακόμη νωρίτερα. Τα γραφικά δρομάκια της, το λιμάνι με την θάλασσα και το Κάστρο είναι τα κεντρικά σημεία συζήτησης. . Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο να γνωρίσετε τις δύο «γειτονιές» της Μυρίνας, τον Τούρκικο και τον Ρωμαίικο Γυαλό. Σας προτείνουμε να πιείτε το ποτό σας ή να απολαύσετε παγωτό ή γλυκό με θέα ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Ρωμαίικο γυαλό. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα | Αρχαιολογικό Μουσείο - Κοντοπούλι – Καβείρια –  Κότσινος – Μύρινα.

Πρωινό και επίσκεψη  στο κάστρο που επιβλέπει από ψηλά την Μύρινα, κτισμένο σε βραχώδη και απόκρημνη χερσόνησο. Θεωρείται ως το μεγαλύτερο κάστρο του Αιγαίου, χτισμένο από τους Βενετούς με σημαντική θέση καθώς βρισκόταν κοντά στην είσοδο των Δαρδανελίων. Αμέσως μετά επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Λήμνου που περιλαμβάνει ευρήματα όλων των ανασκαμένων αρχαίων θέσεων, μεταξύ των οποίων και τα περίφημα πήλινα αγαλμάτια Αρχαικών χρόνων, των Σειρήνων και των Σφιγγών, τα οποία αποτελούν κέντρο πολιτισμού για το νησί. Στη συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα χωριά της Λήμνου, το Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εργαστήρι κεραμικής Terra Lemnia όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την διαδικασία παραγωγής αγγείων, και να ξεναγηθούμε στον εκθεσιακό χώρο. Επόμενος σταθμός μας, ένας σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος της Λήμνου, το Καβείριο. Ένας λατρευτικός χώρος, όπου τελούνταν τα απόκρυφα Καβείρια Μυστήρια κατά την ελληνική αρχαιότητα. Συνεχίζουμε για τον Κότσινο με το περίφημο κάστρο του. Το χωριό πέρασε στην ιστορία όταν πολιορκήθηκε από το Σουλεϊμάν πασά. Σύμφωνα με ένα θρύλο, το κάστρο σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στο θάρρος της Μαρούλας, η οποία, όταν ο πατέρας της σκοτώθηκε, άδραξε το σπαθί του και όρμησε εμψυχώνοντας τους αμυνόμενους μαχητές που έλυσαν την πολιορκία. Εκεί θα επισκεφτούμε το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, κτισμένο πάνω σε υπόγειο αγίασμα. Μεταφορά σε κοντινή παραλία. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ελεύθερο απόγευμα. Προτείνουμε να επισκεφτείτε το κάστρο της Μύρινας για να θαυμάσετε από εκεί το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Άθωνα. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα | Μούδρος – Πολιόχνη – Άγιος Σώζων – Φαναράκι – Μύρινα.

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο παραλιακό χωριό Μούδρος, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λήμνου μετά την Μύρινα. Εκεί θα επισκεφτούμε το Κέντρο Ενημέρωσης Ιστορίας και Ναυτικής Παράδοσης Μούδρου, το οποίο στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Συνεχίζουμε για την Πολιόχνη, ένα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, όχι μόνο για τη Λήμνο, αλλά και για όλο το χώρο του Αιγαίου. Συνεχίζουμε για το χωριό Φυσίνη, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του πολιούχου του νησιού και προστάτη των βοσκών, του Αγίου Σώζωντα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την παραλία Φαναράκι. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στη θάλασσα και ξεκούραση. Επιστρέφοντας στη Μύρινα, θα κάνουμε μία στάση για φαγητό στο Μούδρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα |  Λήμνος – Καβάλα – Θεσσαλονίκη.

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στο νησί για μπάνιο και βόλτα στα σοκάκια του. Το μεσημέρι χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Αναχώρηση για το λιμάνι της Μύρινας και απόπλους για Καβάλα στις 18:15. Άφιξη στην Καβάλα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη γεμάτοι όμορφες εικόνες από το ταξίδι μας.

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!
Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
  • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας, το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση διαδρομής Καβάλα – Λήμνος – Καβάλα.
  • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α                                                                                                                                          
   
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, φόρος διαμονής.


   

 

 

Λήμνος

Λήμνος!!!Το νησί του Ηφαίστου!!! Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα ταξίδια τους, η Λήμνος του μύθου και της ιστορίας, της γεωλογίας και του πολιτισμού, περιμένει να την ανακαλύψετε!Η Λήμνος είναι το όγδοο νησί της Ελλάδας με έκταση 438 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το τέταρτο σε μήκος ακτών (260 χιλιόμετρα)! Βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, στο Θρακικό πέλαγος, ανάμεσα στο Άγιον Όρος, τη Σαμοθράκη, την Ίμβρο και τη Λέσβο. Μαζί με τον Άγιο Ευστράτιο αποτελούν την επαρχία Λήμνου του νομού Λέσβου. Πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι της Λήμνου είναι η Μύρινα, που πήρε το όνομα της γυναίκας του πρώτου βασιλιά του νησιού, του Θόαντα. Ως το 1955 η Μύρινα ονομαζόταν Κάστρο, ονομασία που επικράτησε κατά την ύστερη βυζαντινή περίοδο και άτυπα ακόμα έτσι αποκαλείται από τους παλιότερους Λημνιούς. Η Μύρινα είναι  και μια από τις πιο όμορφες νησιωτικές πόλεις της Ελλάδας, όμως όλα ανεξαιρέτως τα χωριά της Λήμνου είναι πανέμορφα και αξίζουν την προσοχή του επισκέπτη. Διατηρούν τη γραφικότητά τους, με παραδοσιακά χτισμένα σπίτια και πολύ προσεγμένες και καλά διατηρημένες εκκλησίες, αλλά και με σημαντικά αξιοθέατα το καθένα. Ο Μούδρος, ο Κοντιάς, το Ρωμανού, το Κοντοπούλι, η Πλάκα στο βορειοανατολικό άκρο, η Ατσική στο κέντρο, η Φισίνη στο νότο είναι μερικά μόνο από αυτά, όμως πραγματικά αξίζει να τα επισκεφθείτε ένα προς ένα.


Ηφαιστία

Η Ηφαιστία ήταν μια από τις πόλεις της Λήμνου, σημαντικό κέντρο της αρχαιότητας από την εποχή του χαλκού μέχρι και τα πρώιμα χρόνια του Βυζαντίου. Το ιερό βρίσκεται στα όρια της πόλης, αλλά εντός των τειχών και είναι χτισμένο σε δύο επίπεδα, το υψηλότερο από τα οποία είναι χωρισμένο σε τρεις χώρους. Το θέατρο της Ηφαιστίας είναι χτισμένο στο στενότερο σημείο της χερσονήσου και η εικόνα που αντικρίζει σήμερα ο επισκέπτης είναι της ελληνιστικής εποχής.  Σήμερα το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας έχει αναστηλωθεί και από το 2010 φιλοξενεί θεατρικά φεστιβάλ, συναυλίες και παραστάσεις.


Κάστρο Μύρινας

Το Κάστρο της Μύρινας θεωρείται ένα από τα καλύτερα διατηρημένα της Ελλάδας. Ανεβαίνοντας το μονοπάτι, θα δείτε το τριπλό τείχος με τους 14 πύργους συνολικά, που φτάνουν σε ύψος τα 8 μέτρα και σε πάχος το ενάμιση. Στέκει  ακόμα η κεντρική πύλη στα ανατολικά και μια μικρότερη στα βόρεια, προς την απόκρημνη πλευρά. Το Κάστρο της Μύρινας είναι το μεγαλύτερο σε έκταση οχυρό του Αιγαίου, καθώς καλύπτει έκταση 144 στρεμμάτων. Ανέκαθεν αποτελούσε το ισχυρότερο οχυρό της Λήμνου, γεγονός που οδήγησε στο να αποκαλείται η Μύρινα «Κάστρο» από τα ύστερα βυζαντινά χρόνια μέχρι και το 1955.Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές το Κάστρο της Μύρινας χτίστηκε επί Βυζαντίου από τον Ανδρόνικο Α’ Κομνηνό, το 1186, πάνω στα ερείπια ενός αρχαίου πελασγικού τείχους. Πήρε τη σημερινή του μορφή λίγα χρόνια αργότερα από τον Ενετό Μεγάλο Δούκα της Λήμνου Φιλόκαλο Ναβιγκαγιόζο, ανάμεσα στο 1207 και το 1214. Έμεινε στα χέρια των Ενετών μέχρι που παραδόθηκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία περί το 1480. Έως τότε, συνήθιζαν να το αποκαλούν και Παλαιόκαστρο, σε αντίθεση με τα νεότερα κάστρα του Μούδρου και του Κότσινα. Οι Τούρκοι το ενίσχυσαν περαιτέρω, καθώς εγκαταστάθηκαν μέσα στα τείχη του, έχτισαν τζαμί, δεξαμενές, πυριτιδαποθήκη και το εφοδίασαν με 150 κανόνια.

Τον Οκτώβριο του 1912, με την απελευθέρωση της Λήμνου, ο ελληνικός στρατός συνέλαβε την τουρκική φρουρά του Κάστρου της Μύρινας και ελευθέρωσε την πόλη, βάζοντάς το ταυτόχρονα στις σελίδες της ιστορίας. Η θέα από το κάστρο είναι μαγική, θα σας κόψει την ανάσα .Θα θαυμάσετε από ψηλά τις δύο γειτονιές,τον Τούρκικο και τον Ρωμέικο γυαλό.Το κάστρο το βράδυ φωταγωγημένο αποτελεί το στεφάνι της Μύρινας.


Παναγία Κακαβιώτισα

Η Παναγία Κακαβιώτισσα ξεπροβάλλει μπροστά στον περιπατητή μέσα από την κοιλότητα ενός απόκρημνου βράχου, που «λειτουργεί» και σαν σκεπή για το μικρό ξωκλήσι, που δεν έχει στέγη! Ασπρισμένο και με τις κλασικές γαλάζιες λεπτομέρειες των νησιωτικών εκκλησιών εμπνέει γαλήνη και κατάνυξη. Στέκει εκεί τουλάχιστον από τις αρχές του 14ου αιώνα, όταν μοναχοί από τον Άγιο Ευστράτιο ήρθαν στο σημείο και το σύστησαν ως μετόχι της Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση και το θρύλο που συνοδεύει την Παναγία Κακκαβιώτισσα, όταν ο τελευταίος μοναχός έφυγε από το μετόχι, εμπιστεύθηκε την εικόνα της Παναγίας στην οικογένεια Μουμτζή από τον Κοντιά, η οποία και την φυλάσσει ως σήμερα. Λέγεται μάλιστα πως ο μοναχός έκανε στη συνέχει το ράσο του βάρκα κι έφυγε για το Άγιο Όρος…

Βρίσκεται στο λόφο Κάκκαβος, σε απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων από τη Μύρινα . Για να προσεγγίσει κανείς την Παναγία Κακαβιώτισσα θα πρέπει να περπατήσετε…αλλά αξίζει τον κόπο!!!


Ζωοδόχος Πηγή Κότσινα

Η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής του Κότσινα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες εκκλησίες της Λήμνου. Στο εσωτερικό της διαθέτει μια υπόγεια σήραγγα που οδηγεί στο αγίασμα, στο βάθος του λόφου που είναι χτισμένη! Χρειάζεται κανείς να κατέβει περίπου 60 σκαλοπάτια μέσα από την Ζωοδόχο Πηγή Κότσινα προς το εσωτερικό της γης, σε μια σήραγγα με θολωτή, κοδωνόσχημη οροφή για να φτάσει στο αγίασμα, δηλαδή την πηγή γλυκού νερού, που βρίσκεται περίπου στο ύψος της επιφάνειας της θάλασσας. Φαίνεται πως και οι Ενετοί κατασκευαστές του Κάστρου αναγνώρισαν τη σημασία μιας πηγής στο εσωτερικό του και διατήρησαν την υπόγεια σήραγγα που φτάνει ως τις μέρες μας. Στο προαύλιο της εκκλησίας μπορεί κανείς να δει και ένα γυναικείο άγαλμα, την Μαρούλα, ηρωίδα του χωριού που οδήγησε τους συγχωριανούς της να διώξουν τους Τούρκους που πολιορκούσαν το Κάστρο το 1478, όπως λέει ο θρύλος.


 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!