top-image

Λευκάδα

Λευκάδα

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


ΟΔ. Λευκάδα 3 μέρες DOCX

 

 Λευκάδα
 
 Οδικώς 3 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

1η Μέρα | Αναχώρηση - Πάργα - Λευκάδα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί  για τη βορειοδυτική ακτή της Ηπείρου. Θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη Πάργα για να απολαύσουμε το καφέ μας στο περίφημο λιμανάκι της γοητευτικής πόλης . Χρόνος για καφέ & γεύμα και για όσου επιθυμούν κολύμπι στη πλάζ μπροστά της πόλης.  Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Λευκάδα με τους γραφικούς οικισμούς, την πυκνή βλάστηση και τους εντυπωσιακούς όρμους με τα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη.

2η Μέρα | Λευκάδα (περιήγηση πόλης ) - Κρουαζιέρα Φισκάρδο - Ιθάκη - Σκορπιός

Πρωινό και αναχώρηση για τη μονή της Παναγίας της Φανερωμένης. Πρόκειται για την πολιούχο του νησιού που γιορτάζει με λαμπρότητα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Ο ναός χτίστηκε τον 19ο αιώνα και έχει επιρροές από τη ζακυνθινή αρχιτεκτονική. Η θέα από το μοναστήρι είναι μαγευτική. Επόμενη μας στάση το κάστρο της Αγίας Μαύρας, στην είσοδο της Λευκάδας κοντά στην Αμμογλωσσα. είναι ένα από τα πιο επιβλητικά μεσαιωνικά κτίσματα στην Ελλάδα και αποτελεί πρότυπο οχυρωματικής τέχνης εκείνης της εποχής.υψώνεται εντυπωσιακό πρότυπο οχυρωματικής αρχιτεκτονικής του Μεσαίωνα με επτά προμαχώνες και τρία εξωτερικά προτειχίσματα. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, το πιο τουριστικό μέρος του νησιού και γνωστό γιατί βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό. Δυνατότητα για μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς (εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), στη μυθική πατρίδα του Οδυσσέα, Ιθάκη, και στα Πριγκιπόννησα, το Μεγανήσι όπου βρίσκεται και η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολή» και τον Σκορπιό του Ωνάση που πλέον έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο να περπατήσετε στη μαρίνα του νησιού με τα δεκάδες σκάφη αναψυχής.

3η Μέρα | Λευκάδα - Πρέβεζα - Άρτα – Επιστροφή

Πρωινό και αναχωρούμε για την Πρέβεζα, όπου θα έχουμε χρόνο για περίπατο στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Άρτα με το ομώνυμο γεφύρι διάσημο για τη μοναδική αρχιτεκτονική του, που ενώνει τις όχθες του Άραχθου. Συνεχίζουμε για Γιάννενα. Γεύμα εξ ιδίων σε εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ και στη συνέχεια αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ για την Θεσσαλονίκη . Άφιξη αργά το απόγευμα

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

  • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
  • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
  • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
  • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
  • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
  • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
  • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
  • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
  • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
  • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
  • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!
Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
  • Μετακινήσεις , εκδρομές με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο της εταιρείας με έμπειρο οδηγό.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο , όπως αναφέρεται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
  • Μετακινήσεις , περιηγήσεις και ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
   
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ειδική ασφάλεια για τον Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

Λευκάδα

Το νησί που πάντα επιστρέφεις!!!Eίναι το τέταρτο σε έκταση νησί του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται πολύ κοντά στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με τον οποίο πιθανολογείται ότι ενώνονταν στην αρχαιότητα. Σήμερα χωρίζεται από την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω του πορθμού του Δρεπάνου και αποτελεί ομώνυμο νομό με πρωτεύουσα την πόλη της Λευκάδας. Είναι το μοναδικό νησί με οδική πρόσβαση και για το λόγο αυτό αποκαλείται «στεριανό νησί». Έχει  πληθυσμό 22,879 κατοίκους και καλύπτει μία έκταση 302,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το κλίμα της είναι υγρό μεσογειακό με ζεστά καλοκαίρια και κρύους χειμώνες. Οι παραλίες της κατέχουν κορυφαία θέση παγκοσμίως, καθώς συνδυάζουν όλα τα μαγικά στοιχεία του Ιονίου: ατελείωτες αμμουδιές και απέραντο γαλάζιο, λευκούς βράχους και πυκνό πράσινο στο φόντο.


Αρχαιολογικό Μουσείο

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας εκτίθενται ευρήματα από την παλαιολιθική περίοδο έως και την ρωμαϊκή εποχή,που παραθέτουν  την μακραίωνη ιστορία του νησιού.Σημαντικό μέρος των προϊστορικών κυρίως ευρημάτων συνδέεται με τις ανασκαφές που πραγματοποίησε στο νησί ο γερμανός αρχαιολόγος W. Dorpfeld στις αρχές του 20ου αιώνα,ο οποίος  υποστήριζε με θέρμη ότι η Λευκάδα είναι πραγματικά το νησί το οποίο ο όμηρος αναφέρει ως Ιθάκη.Με επίμονες προσπάθειες να τεκμηριώσει την θεωρεία του πραγματοποίησε  ανασκαφές σε  στον Νήρικο, στην Εύγηρο, στο σπήλαιο των Νυμφών στην Αγία Κυριακή, στους ταφικούς τύμβους στο Νυδρί και αλλού. Το μουσείο στεγάζεται στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας και είναι χωρισμένο σε 4 θεματικές αίθουσες.


Καταρράκτες στο Νυδρί

Ένας από αυτούς τους θησαυρούς του νησιού είναι οι καταρράκτες στο Νυδρί που προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα. Είναι ένα μέρος που θυμίζει έργο τέχνης και προσφέρει απόλυτη γαλήνη και ηρεμία μακριά από τις πολύβουες παραλίες ή το πολύ τουριστικό Νυδρί. Αυτή η υπέροχη τοποθεσία που υποδέχεται τους φυσιολάτρες και τους λάτρεις των οικοτουριστικών διαδρομών βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Νυδρί και είναι πολύ εύκολο για τον επισκέπτη να τους βρει. Θα περάσετε μια σύντομη καταπράσινη διαδρομή και θα φτάσετε σε ένα μέρος με πυκνή βλάστηση, πλατάνια και τρεχούμενα νερά ανάμεσα στους βράχους που συνθέτουν μια όαση πρασίνου και δροσιάς.Αν πάτε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ίσως δεν θα δείτε την εικόνα με τα πολλά νερά που μπορεί να φαντάζεστε, μπαίνοντας στο μονοπάτι για να φτάσετε στους καταρράκτες τους αλλά παρ’ όλα αυτά το τοπίο είναι πανέμορφο και θα σας καθηλώσει Αυτό εξηγείται βέβαια από το γεγονός ότι η Λευκάδα ναι μεν είναι νησί με εντυπωσιακές ακτές και αμμουδιές αλλά είναι κυρίως ορεινή πράγμα που δημιουργεί εντυπωσιακά τοπία. Ιδιαίτερα οι εικόνες στα τελευταία μέτρα του φαραγγιού είναι εξαιρετικής ομορφιάς. Σμιλεμένες από το νερό πέτρες και μια φυσική πέτρινη πύλη είναι το θέαμα που θα αντικρίσετε μεταξύ άλλων και θα σας κάνει να επισκέπτεστε το σημείο κάθε φορά που βρίσκεστε στο νησί. Εάν είστε τολμηρός, μια βουτιά θα σας αναζωογονήσει και θα σας μείνει αξέχαστη.


Σκορπιός

Μία επισκεψη με τις κρουαζιερες ή τα μικρά ταχύπλοα ,επιβάλλεται στο νησί του Ωνάση!Ένα νησί θρύλος! Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Από τους Βενετσιάνους άρχοντες, περνά στα χέρια Λευκαδίων οινεμπόρων, για τα μάτια της όμορφης Μαρίας. Ο τελευταίος απόγονος τους, το πουλά στην περίοδο της  κατοχής σε Ιταλούς, το επανακτά και το υποθηκεύει για καλλιεργητικά δάνεια στην Αγροτική Τράπεζα. Μια οικογένεια από το Δρυμώνα Λευκάδας αγοράζει τον Σκορπιό το 1953 για να τον καλλιεργήσει. Δέκα χρόνια αργότερα ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης γίνεται κύριος του νησιού και το απογειώνει, για να ερημώσει αργότερα, επισκιασμένο από την «κατάρα» των Ωνάση. Το 2013 η εγγονή του Αθηνά πουλά το νησί στο Ρώσο μεγιστάνα, «βασιλιά της ποτάσας», Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και ξεκινά μια νέα εποχή…


Εξάνθεια

Πως είναι να απολαμβάνεις το φαγητό σου ανάμεσα στα σύννεφα; Πως είναι να πίνεις το ποτό σου στα 600μ. υψόμετρο κρεμασμέμος στην πλαγιά του όρους Ελάτη ;Μπορείτε να πάρετε τον ορεινό δρόμο στα νοτιοδυτικά του νησιού όπου  θα συναντήσετε την Εξάνθεια, ένα παραδοσιακό χωριό, κρεμασμένο πραγματικά στο όρος Ελάτη, να το ανακαλύψετε! Τα σπιτάκια είναι διώροφα και δομημένα έτσι  ώστε να μην κρύβει ποτέ το ένα στο άλλό τον ήλιο. Στην άκρη του  καταπράσινου τοπίου θα βρείτε εστιατόριο  που προσφέρει ένα εκπληκτικό μπαλκόνι με θέα και ένα μενού αντάξιο της υπέροχης αίσθησης που θα σας αφήσει το απέραντο της θάλασσας και του ουρανού. Η θέα είναι εκπλητκική,θα είστε κυριολεκτικά πάνω από τα σύννεφα.Και για τους λάτρεις  των extreme sports θα κάνετε το όνειρο πραγματικότητα πετώντας με αλεξίπτωτο πλαγιάς ή παραπέντε..Καλές πτήσεις!!!!


Ενετικό Κάστρο Αγίας Μαύρας

Στην είσοδο του νησιού.δίπλα στην πλωτή  γέφυρα ,το πρώτο αξιοθέατο που θα δείτε , είναι το Ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας. Χτίστηκε τον 14ο αιώνα μ.Χ. και είναι ένα από το πιο εντυπωσιακά οχυρά στην Ελλάδα. Το αρχικό φρούριο χτίστηκε από τον  Φράγκο ηγεμόνα Ιωάννη Ορσίνι ο οποίος πήρε προίκα το νησί της Λευκάδας από τον πεθερό του, Δεσπότη της Ηπείρου, Νικηφόρο τον Α'. Όταν οι Οθωμανοί κατέλαβαν το νησί το 1479 , αναβάθμισαν το οχυρό χτίζοντας μια γέφυρα με 360 καμάρες που λειτουργούσε και ως υδραγωγείο , διέσχιζε τη λιμνοθάλασσα και υδροδοτούσε το οχυρό.Στο κάστρο υπήρχε μεγαλοπρεπής ναός της Αγίας Μαύρας που κατασράφηκε από τους Άγγλους το 1810,ότανπροσπάθησαν να καταλάβουν το νησί.Σήμερα υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι αφιερωμένο στην Αγία Μαύρα.


 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!