top-image

Ιορδανία - Ταξίδι στο Βασίλειο του χρόνου

Ιορδανία - Ταξίδι στο Βασίλειο του χρόνου

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΙΟΡΔΑΝΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Αερ. Ιορδανία 7 μέρες. Docx

Ταξίδι στο Βασίλειο του χρόνου στην Ιορδανία
 
 Αεροπορικώς 7 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

24/10/2023 - 1η Ημέρα Πτήση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Αθηνών για Αμμάν.

25/10/2023- 2η Ημέρα  Αμμάν

Άφιξη και συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας. Έκδοση Βίζας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Μετά το πρωινό ξεκινάμε τη γνωριμία με την Γκρίζα Πόλη, το Αμμάν, από την Ακρόπολη, που μαρτυρά ότι η πόλη κατοικείται εδώ και 7.000 χρόνια. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με σχήμα Λ και χαρίζει μοναδική θέα από τους 7 λόφους που αρχικά ήταν χτισμένη η πόλη. Στην περιοχή της Ακρόπολης  θα θαυμάσετε επίσης το ναό του Ηρακλή, χτισμένος μεταξύ το 162 και το 166 μ.Χ , τη βυζαντινή εκκλησία, το βασιλικό τζαμί των Ομαϊάδων κυβερνητών 8ου αιώνα και τον ανακαινισμένο θόλο του προθαλάμου. Στους πρόποδες του λόφου της Ακρόπολης βρίσκεται το Ρωμαϊκό θέατρο 6.000 θέσεων, το επιβλητικότερο ανάμεσα στα μνημεία της Πόλης. Το Αμμάν χωρίζεται σε 8 κύκλους. Στον 1ο βρίσκεται η Παλιά Πόλη με τα παραδοσιακά μαγαζιά και τα φημισμένα ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά του ταψιού! Εδώ βρίσκεται επίσης και ο πολύβουος δρόμος Rainbow, με καλόγουστα εστιατόρια και μοντέρνα καφέ. Στον 3ο κύκλο και 5ο κύκλο υπάρχουν πολυτελή και μεγάλα ξενοδοχεία, όπως και το ανερχόμενο κέντρο Abdali. Στον 4ο βρίσκεται η κατοικία του πρωθυπουργού , η πρεσβεία της Ελλάδας και η πιο ακριβή συνοικία του Αμμάν, η Abdoun. Δείπνο και διανυκτέρευση

26/10/2023 3η  Ημέρα – Κάστρα της Ερήμου

Πρωινό και αναχωρούμε προς ανατολικά του Αμμάν ,  για τα Κάστρα της Ερήμου. Πρόκειται για μια σειρά από μικρά κάστρα και οχυρά, διάσπαρτα μέσα στην έρημο. Η πλειονότητα τους βρίσκεται επί των αρχαίων εμπορικών δρόμων προς την Μεδίνα και την Κούφα. Οικοδομήθηκαν μεταξύ του 7ου και 8ου αιώνα, περίπου μεταξύ του 660 και 750μ. Χ., υπό την ηγεσία των χαλίφηδων της δυναστείας των Ομεϋαδών, αφού οι τελευταίοι είχαν ορίσει το 661, ως νέα τους πρωτεύουσα τη Δαμασκό. Η λειτουργία και η χρήση των κτισμάτων δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Οι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι ίσως λειτουργούσαν εντός ενός αμυντικού, αγροτικού και/ή εμπορικού σχεδίου. Μπορεί να λειτούργησαν ως σημείο συνάντησης Βεδουίνων μπαντίγιας (ευγενών) ή ως καραβάνσεράι . Εκπροσωπούν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα της πρώιμης ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Θα επισκεφτούμε το Κασρ Καράνα που είναι ένα από τα γνωστότερα Κάστρα της Ερήμου και βρίσκεται στη σημερινή ανατολική Ιορδανία, περίπου 60χλμ ανατολικά του Αμμάν και σχετικά κοντά στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία, καθώς και το Κασρ Άμρα που χτίστηκε στις αρχές του 8ου αιώνα από τον Ομμαγιάδα χαλίφη Ουαλίντ Α', ο οποίος κυριαρχούσε στην περιοχή την περίοδο εκείνη. Ακόμα ένα οχύρο που θα δούμε είναι Κασρ Άζρακ που βρίσκεται στο δρόμο προς το Ιράκ, 13χλμ βορείως της διασταύρωσης της Άζρακ και περίπου 100χλμ ανατολικά του Αμμάν. Επιστρέφουμε στο Αμμάν για το δείπνο μας και τη διανυκτέρευσή μας.

27/10/2023 4η  Ημέρα – Μάνταμπα- Νέμπο-Κεράκ-Πέτρα

Μετά το πρωινό, αποχαιρετούμε το Αμμάν και ξεκινάμε να ανακαλύπτουμε το δρόμο των Βασιλέων και τον αρχαίο δρόμο του μεταξιού. Επισκεπτόμαστε πρώτα τη Χριστιανική πόλη της Μάνταμπα, την πόλη των Μωσαϊκών. Εκεί βρίσκεται ο βυζαντινός ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Γεωργίου με τον μωσαϊκό χάρτη ως δάπεδο. Ο χάρτης αποτυπώνει τη Μέση Ανατολή και αποτελεί την παλαιότερη χαρτογραφική απεικόνιση των Αγίων Τόπων και ιδιαίτερα της Ιερουσαλήμ. Χρονολογείται στον 6 αιώνα. Επίσης στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε ένα προστατευόμενο τμήμα του δρόμου, με  πολλά ρωμαϊκών μνημείων, βυζαντινά μωσαϊκά και οθωμανικά κτίρια, βρίσκεται το Αρχαιολογικό Πάρκο της πόλης. Στο Πάρκο υπάρχει και μια σχολή συντήρησης μωσαϊκών. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο μοναστήρι στο Όρος Νέμπο, στο σημείο που σύμφωνα με την παράδοση, άφησε την τελευταία του πνοή ο Μωυσής , αφού έριξε μια τελευταία ματιά στην Γη της Επαγγελίας. Η επιλογή του τόπου αυτού μόνο τυχαία δεν ήταν. Η θέα από την κορυφή, της κοιλάδας του ποταμού Ιορδάνη, και της Νεκράς Θάλασσας είναι συναρπαστική! Αν η ημέρα έχει καλή ορατότητα το μάτι φτάνει μέχρι την Ιεριχώ, ακόμη και μέχρι την Ιερουσαλήμ. Προχωρούμε προς την πόλη Αλ Καράκ. Η πόλη είναι γνωστή για το ομώνυμο κάστρο των Σταυροφόρων, ένα από τα τρία μεγαλύτερα κάστρα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το κάστρο με την αρχιτεκτονική του, με τους πολλούς διαδρόμους και της βαριές πόρτες, μας ταξιδεύει στα βυζαντινά χρόνια μέχρι την περίοδο του Σουλτάνου Μαμλούκ. Η πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης Καράκ είναι χριστιανοί. Η δυνατή σε συναισθήματα και πνευματικές εμπειρίες, τελειώνει με το δείπνο στο ξενοδοχείο μας στην Πέτρα.

28/10/2023 5η  Ημέρα – Πέτρα- Άκαμπα

Και η σημερινή ημέρα ξεκινάει με δυνατές συγκινήσεις. Περνάμε ανάμεσα από τα πολύχρωμα πετρώματα του Φαραγγιού Σικ, που ήταν ένας μεγάλος βράχος που σχίστηκε στα δύο και αντικρίζουμε ένα από τα Νέα 7 Θαύματα του Κόσμου. Την πρωτεύουσα του βασιλιά  Nabataean. Οι Ναβαταίοι ήταν νομαδική φυλή Αράβων, που καθιέρωσαν την Πέτρα ως σημαντικό περιφερειακό κόμβο συναλλαγών. Η πόλη της Πέτρας είναι λαξευμένη πάνω στα πετρώματα. Το κορυφαίο αξιοθέατο της Πέτρας είναι φυσικά το πασίγνωστο Θησαυροφυλάκιο. Εκεί όπου διαδραματίζεται η τελευταία σκηνή του «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία». Λέγεται αλλιώς Χαζνέ Φαραούν και διαθέτει πρόσοψη ύψους 40 μέτρων. Επίσης επισκεπτόμαστε το Μοναστήρι, το ρωμαϊκό θέατρο, τα λουτρά, τον εμπορικό δρόμο, τον βασιλικό τάφο της Υδρίας και δίπλα του τον κορινθιακό τάφο αλλά και τον τάφο του Ρωμαίου στρατιώτηΣυνεχίζουμε το δρόμο μας προς την Ερυθρά Θάλασσα, με τελικό προορισμό μας την παραθαλάσσια πόλη της Άκαμπα, το μοναδικό λιμάνι της Ιορδανίας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

29/10/2023 6η  Ημέρα –  Άκαμπα- Wadi Ru- Νεκρά Θάλασσα

Μετά το πρωινό,  κατευθυνόμαστε νότια προς μια από τις πιο  μαγευτικές ερήμους στον κόσμο, την Wadi Rum. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρημο της Ιορδανίας. Με  Jeep 4x4 θα εξερευνήσουμε φαράγγια, αμμολόφους και επιγραφές των Ναβαταίων πάνω σε πετρώματα. Θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό τσάι, μέσα σε μια κατασκήνωση Βεδουίνων και θα συνεχίσουμε το δρόμο μας, προς τη Νεκρά Θάλασσα, ένα από τα πιο ακαταμάχητα φυσικά τοπία του κόσμου.                                   Η Νεκρά Θάλασσα συνορεύει με την Ιορδανία στα ανατολικά και το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη στα δυτικά. Έχει σχεδόν 10 φορές περισσότερο αλάτι από το συνηθισμένο θαλασσινό νερό. Η ονομασία της ως Νεκρά θάλασσα οφείλεται στη υψηλότατη περιεκτικότητα αλατιού που έχει σαν αποτέλεσμα την παντελή έλλειψη ζωής – ούτε φυτά ούτε ζώα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτήν. Πρόκειται για το χαμηλότερο σημείο στην επιφάνεια της γης. Οι ακτές της βρίσκονται 423 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Στη Νεκρά Θάλασσα εκβάλλει ο Ιορδάνης ποταμός, το νερό όμως αυτό δεν πάει πουθενά και καταλήγει σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να εξατμίζεται, δημιουργώντας έναν κύκλο νερού που αφήνει πίσω του τεράστιες κοίτες αλατιού και ορυκτών. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στα αλμυρά ιαματικά νερά, δείπνο και διανυκτέρευση.

30/10/2023 7η  Ημέρα –   Νεκρά Θάλασσα- Αεροδρόμιο (60 χ. λ. μ. )

Ξημερώματα μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής

 

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη.
 • 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών.
 • Διαμονή στα προτεινόμενα ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων.
 • Ξενοδοχείο στο Αμμάν: La Casa Hotel or Similar 4*.
 • Ξενοδοχείο στην Πέτρα: Petra Moon Deluxe 5*.
 • Ξενοδοχείο στην Άκαμπα: La Costa Hotel 4*.
 • Ξενοδοχείο στην Νεκρή Θάλασσα: Ramada Hotel 4*.
 • Πρωινό μπουφέ και δείπνο καθημερινά.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Είσοδοι σε μουσεία κ.τ.λ..
 • Επίσημος αγγλόφωνος ξεναγός και αρχηγός ελληνόφωνος.
 • 2 ώρες σαφάρι στο Wadi Rum.
 • Βίζα Ιορδανίας.
 • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.      

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Απαραίτητο το διαβατήριο με ημερομηνία λήξης μετά τους 6 μήνες.
 • Μην αλλάξετε τα χρήματα σας στο Αεροδρόμιο.
 • Μετά των χώρο αποσκευών θα βρείτε αρκετά Booths με sim cards.
 • Το νερό στην Ιορδανία δεν είναι πόσιμο, να αγοράζετε μπουκαλάκια νερού απο mini market ή περίπτερα.
 • Καλό θα ήταν έιναι να έχετε μαζί σας ενα ζευγάρι hiking shoes κατά της επίσκεψη σας στην Πέτρα και στην έρημο Wadi Rum.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 485€ κατά άτομο.
 • Φιλοδωρήματα: 20€ κατά άτομο, αχθοφορικά.
 • Βόλτα με καμήλες στο Wadi Rum: 35€.
 • Βόλτα με υποβρύχιο στην Άκαμπα, που περιλαμβάνει γεύμα στην παραλία Benerice: 75€ κατά άτομο.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
24/10
AEGEAN AIRLINES
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
21:25
22:20
  24/10 AEGEAN AIRLINES ΑΘΗΝΑ ΑΜΜΑΝ 23:55 02:05
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
30/10
AEGEAN AIRLINES
ΑΜΜΑΝ
ΑΘΗΝΑ
04:00
05:20
 
30/10
AEGEAN AIRLINES
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
07:00
07:50
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!