top-image

Γιάννενα - Ζαγοροχώρια

Γιάννενα - Ζαγοροχώρια

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310-244400 

+30 2310-231170

+30 2310-449997

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 Γιάννενα - Ζαγοροχώρια
 
 Οδικώς 4 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα | Αναχώρηση - Ζαγοροχώρια - Γιάννενα.

Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί, αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο ορεινό χωριό της Ηπείρου, Μονοδένδρι. Επίσκεψη στη μονή Αγίας Παρασκευής και από ψηλά θα θαυμάσουμε το φαράγγι του Βίκου. Συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο σε πληθυσμό χωριό του Ζαγορίου, Τσεπέλοβο, χρόνος για γεύμα.  Το απόγευμα φτάνουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η Μέρα | Γιάννενα - Καλπάκι - Κόνιτσα – Μονή Μολυβδοσκέπαστης.

Πρωινό και αναχώρηση για το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο. Συνεχίζουμε για τη μονή Μολυβδοσκέπαστης. Εκεί που οι πρόποδες του όρους Νεμέρτσικα συναντούν τον Αώο ποταμό, κοντά στη συμβολή του με το Σαραντάπορο, βρίσκεται η μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης. Το όνομα της μονής προέρχεται από τις μολύβδινες πλάκες που αντί για κεραμίδια ή πέτρινες πλάκες, σκέπαζαν παλιότερα το καθολικό της. Αναχώρηση για την Κόνιτσα. Το όνομά της το έχει πάρει από την σλαβική λέξη «konitza» που σημαίνει αλογοπάζαρο. Η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του βουνού Γυμνάδι και η φυσική της ομορφιά είναι αξεπέραστη. Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα παλιά πετρόκτιστα αρχοντικά, τα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής γεφύρια της, όπως η γέφυρα του Αώου, του Βοϊδομάτη και της Μαύρης Πέτρας. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στα Γιάννενα.

3η Μέρα| Γιάννενα.

Πρωινό και επίσκεψη στο επιβλητικό σπήλαιο Περάματος με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες να σχηματίζονται εδώ και ενάμισι εκατομμύριο χρόνια.  Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για μια επίσκεψη στο κάστρο της πόλης με τα τζαμιά, το παλάτι του Αλή Πασά και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

4η Μέρα | Γιάννενα - Μέτσοβο - Επιστροφή.

Πρωινό και ξεκινάμε για το νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας με πλοιάριο. Αναχώρηση για το Μέτσοβο. Στάση για γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε με τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.


Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - 1 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο
Ξενοδοχείο

10 Ιουν 2022
179,00 €
1° Παιδί: 139,00 €
99,00 €

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο στα Γιάννενα.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
   
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία: 1,5€ σε 3* ανα δωμάτιο ανα διαν/ση.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφάλεια Covid-19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.

 

 

Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη. Η πολιτιστική ιστορία των Ιωαννίνων, με τους μεγάλους πεζογράφους και ποιητές, τα καλλιτεχνικά και πνευματικά δρώμενα, που διοργανώνονται όλον τον χρόνο, δίνουν την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου.


Αξιοθέατα στα Ιωάννινα

 

Νησάκι Παμβώτιδας

Σε μια στενή λωρίδα γης στην άκρη της λίμνης, «στριμώχνεται» μια ζωντανή πολιτεία με 100 περίπου πετρόχτιστες κατοικίες, βυζαντινές μονές (Άγιος Νικόλαος, Άγιος Παντελεήμονας) αλλά και το τελευταίο καταφύγιο του Αλή Πασά που έγινε και ο τόπος μαρτυρίου του. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο κατοικούμενα λιμναία νησιά, σκηνικό θρύλων που παραμένουν ζωντανοί μέχρι σήμερα, με δραματικότερο αυτόν της τραγικής κυρα-Φροσύνης. Τα καραβάκια αναχωρούν προς το νησί της Παμβώτιδας κάθε 10 λεπτά το καλοκαίρι και κάθε μισή ώρα το χειμώνα.


Λαογραφικό Μουσείο ''Κώστας Φρόντζος''

Έργο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών και του Ιδρύματος Μελετών Ιονίου και Αδριατικού Χώρου, λειτουργεί από το 1987 με σκοπό τη διάσωση, συγκέντρωση και αξιοποίηση τεκμηρίων του ηπειρώτικου λαϊκού πολιτισμού. Στο ιστορικό αρχοντικό του 19ου αιώνα προστέθηκε νέα πτέρυγα το 2000, με νέα εκθέματα όπως παραδοσιακές στολές, υφαντά και κεντήματα, ξυλόγλυπτα, εργαλεία κτηνοτροφίας, κεραμικά, έργα χρυσοχοΐας κ.ά.

Διεύθυνση: Μιχαήλ Αγγέλου 42, Τ +30 26510 25233, www.hellas.teipir.gr/Thesis/Ioannina/MOYSEIO/index.htm  


Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων

Στο πάρκο «Λιθαρίτσια» κοντά στην κεντρική πλατεία, στεγάζεται σε κτίριο που σχεδίασε στη δεκαετία του ’60 ο επιφανής αρχιτέκτονας Άρης Κωνσταντινίδης. Περιλαμβάνει αρχαιολογικά ευρήματα όχι μόνο της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και του ευρύτερου χώρου της Ηπείρου, τα σημαντικότερα εκ των οποίων προέρχονται από τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και του Νεκρομαντείου του Αχέροντα.

Διεύθυνση: πλατεία 25ης Μαρτίου 6, τηλ.: +30 26510 01050, www.amio.gr 


Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης

Μια σύντομη διαδρομή 22 χλμ. νοτιοδυτικά από τα Γιάννενα, θα σας οδηγήσει στους πρόποδες του όρους Τόμαρος και στον επονομαζόμενο ως «λίκνο του πολιτισμού» αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης. Σε τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το αρχαίο Μαντείο αλλά και το ομώνυμο αρχαίο θέατρο, ένα από τα μεγαλύτερα του αρχαίου κόσμου, χωρητικότητας 17.000 θέσεων. Οι απαρχές του Ιερού, γνωστού για την πανελλήνια ακτινοβολία του, ανάγονται στην εποχή του Χαλκού (2600-1200 π.Χ.) ενώ ανακαινίστηκε ριζικά τον 3ο π.Χ. αιώνα, επί βασιλείας Πύρρου, οπότε και προστέθηκαν το Πρυτανείο, το Βουλευτήριο και το ίδιο το θέατρο.


Το Κάστρο

Το μεσαιωνικό Κάστρο των Ιωαννίνων αποτελεί ολόκληρη καστροπολιτεία, από τις λίγες που σώζονται στην Ελλάδα. Η σημερινή μορφή του είναι έργο της εποχής της Τουρκοκρατίας, με ενσωματωμένες παλαιότερες βυζαντινές οικοδομικές φάσεις. Στο εσωτερικό του σχηματίζονται δύο ακροπόλεις. Η μία βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά όπου άλλοτε δέσποζαν τα βυζαντινά ανάκτορα και ο ναός του Ιωάννη του Προδρόμου, ενώ σήμερα στη θέση τους ορθώνεται το τζαμί του Ασλάν Πασά (1618). Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δείγματα ισλαμικής λατρευτικής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, με ζωγραφική και γλυπτική διακόσμηση που εντυπωσιάζει. Η δεύτερη, το Ιτς Καλέ (εσωτερικό φρούριο) βρίσκεται νοτιοανατολικά. Στη θέση που, τον 19ο αιώνα, καταλάμβαναν τα σεράγια του Αλή Πασά, στεγάζεται σήμερα το Βυζαντινό Μουσείο και δίπλα του ο Τάφος του Αλή Πασά και το Φετιχιέ τζαμί (1795).


Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων Π.Βρέλλη

Σε εντυπωσιακό κτίριο, που αντιγράφει τον τύπο ηπειρωτικού αρχοντικού, λίγο έξω από το Μπιζάνι, φιλοξενούνται 150 κέρινα ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος, που αναπαριστούν μορφές της νεότερης ιστορίας, σε τρεις θεματικές ενότητες: προεπαναστατικά χρόνια, Επανάσταση 1821 και Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.
Διεύθυνση: 12ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών, Μπιζάνι Ιωαννίνων, τηλ.: +30 26510 92128, www.vrellis.gr 


Σπήλαιο Περάματος

Από τα καλύτερα διατηρημένα σπήλαια του κόσμου, ανακαλύφθηκε μόλις το 1940 από κατοίκους του Περάματος, 4 χλμ. έξω από τα Γιάννενα. Το 1956, όταν και ξεκίνησε η εξερεύνησή του, αποκαλύφθηκε τεράστια κοιλότητα, μήκους 1.500 μέτρων, με μοναδική ποικιλομορφία από σταλακτίτες και σταλαγμίτες αλλά και απολιθωμένα οστά και δόντια ενός σπάνιου είδος αρκούδας, της σπηλαίας άρκτου. Σήμερα γνωρίζουμε ότι δημιουργήθηκε πριν από 1.500.000 χρόνια εξαιτίας της διάβρωσης των ασβεστολιθικών πετρωμάτων από τα ύδατα υπόγειου ποταμού που διαπερνούσε το λόφο.

Τηλ.: 26510 81521, 81650.


Ζαγοροχώρια

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!