top-image

Σαντορίνη διακοπές

Σαντορίνη διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310-244400 

+30 2310-231170

+30 2310-449997

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 
 
  Γενικές Πληροφορίες   

 

Πληθυσμός: 15.250

Χρήσιμες πληροφορίες: Σαντορίνη!!!Έκρηξη ομορφιάς!!!Νησί που μόνο κινηματογραφικό σκηνικό μπορεί να θυμίζει!!!

Η Σαντορίνη  βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων και είναι ένα σύμπλεγμα νησιών που αποτελείται από τα νησιά της Θήρας, της Θηρασιάς , του Ασπρονησίου, της Παλαιάς και της Νέας Καμένης.Το σύμπλεγμα των νησιών της Σαντορίνης αποτελεί μέχρι και σήμερα μαζί με τη Μήλο, τα Μέθανα και τη Νίσυρο ενεργό ηφαίστειο. Και ισως το μοναδικό ηφαίστειο στον κόσμο του οποίου ο κρατήρας βρίσκεται μέσα στη θάλασσα.Το νησιώτικο αυτό σύμπλεγμα δημιουργήθηκε  λόγω της έντονης αυτής ηφαιστειακής δραστηριότητας και θα λέγαμε ότι πραγματικά ξεπρόβαλλεμέσα  από τα σπλάχνα της γης! Δώδεκα τεράστιες εκρήξεις,συμβαίνει  μία κάθε 20.000 χρόνια περίπου, συνέβαλαν στη δημιουργία βυθίσματος  γκρεμίζοντας το μεγαλύτερο τμήμα του ηφαιστείου, που επιμένει όμως να οικοδομείται ξανά και ξανά.

 

 

 

 
 Αξιοθέατα   

Βενετσιάνικο Μέγαρο Γκύζη

Το Μέγαρο Γκύζη, ένα από τα λίγα παλαιά αρχοντικά του 17ου αιώνα που διασώθηκαν από τους σεισμούς του 1956, παραχωρήθηκε από την Καθολική Επισκοπή Θήρας για τις δραστηριότητες του Πνευματικού Κέντρου. Στην είσοδο του Μεγάρου προβάλλει το οικόσημο της οικογένειας Γκύζη. Το Μέγαρο Γκύζη είναι το μοναδικό κτίσμα εκείνης της εποχής στη Σαντορίνη, με μία ιδιαίτερη αρχιτεκτονική χάρη στον εσωτερικό αίθριο χώρο που δημιουργείται, ο οποίος είναι εν μέρει στεγασμένος με ένα υπέροχο τετραθόλιο (σταυροθόλιο) και εν μέρει ασκεπής.Θα δείτε συλλογές αυθεντικών χαρακτικών, παλαιών ιστορικών θηραϊκών εγγράφων, έργων ζωγραφικής με θέμα την Σαντορίνη, έργων ζωγραφικής που είναι δωρεά του ζεύγους Λέοντος Πίντου, παλαιών φωτογραφιών και πετρωμάτων της Σαντορίνης.

 

 

Μινωική Πολιτεία στο Ακρωτήρι

Το Ακρωτήρι είναι χωριό της Σαντορίνης με 450 κατοίκους, με βάση την απογραφή του 2001. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Διοικητικά, ανήκει στο τοπικό διαμέρισμα Ακρωτηρίου του Δήμου Θήρας. Κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους (ενετική κατάκτηση) αποτελούσε ένα από τα καστέλια του νησιού. Σήμερα, στην κορυφή του υψώματος πάνω στο οποίο είναι κτισμένο το σύγχρονο χωριό στέκει ακόμη ο Ενετικός πύργος (Γουλάς), το παλιό δηλαδή καστέλο. Έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στον προϊστορικό οικισμό που ανακαλύφθηκε στις ανασκαφές, τις οποίες άρχισε συστηματικά στην περιοχή ο Σπύρος Μαρινάτος το 1967.Από τότε το Ακρωτήρι μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα ανασκαφικό εγχείρημα εν εξελίξει, το 2017 συμπληρώθηκαν 50 έτη από την έναρξη των εργασιών και υπολογίζεται πως μόνο το 26% της έκτασης του οικισμού έχει ανασκαφεί μέχρι τα θεμέλια.Υπεύθυνη για τη σταδιακή παρακμή και την τελική πτώση της Μινωικής Αυτοκρατορίας, ήταν η φοβερή έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Συχνά η τεκμηρίωση αυτών των ισχυρισμών, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα την έκρηξη του Κρακατάου στην Ινδονησία (7 Αυγούστου 1883) που αναφέρεται ως η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου στην σύγχρονη εποχή, ενώ η έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας ήταν τετραπλάσιας ισχύος.

 

 

Η νέα και παλιά Καμένη

Η Νέα Καμένη, “το ηφαίστειο” όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι ηφαιστειογενές νησί στο κέντρο της καλντέρας της Σαντορίνης, το οποίο άρχισε να δημιουργείται κοντά στο 1570, με την δημιουργία αρχικά της Μικρής Καμένης και αποτελεί το πιο πρόσφατα δημιουργημένο τμήμα ξηράς στη Μεσόγειο Θάλασσα. Η έκταση του σήμερα είναι 340 εκτάρια και το ψηλότερο σημείο του είναι 127 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Υπάρχουν δύο αγκυροβόλια στο νησί, ο όρμος Ταξιάρχης, στα νοτιοανατολικά του νησιού, και ο όρμος Ερινιά στα βόρεια. Η Παλαιά Καμένη (παλιότερα γνωστή και ως Παλαιά Καϋμένη), είναι μικρό ηφαιστειογενές νησί στο κέντρο της καλντέρας της Σαντορίνης, το οποίο άρχισε να δημιουργείται με ηφαιστειακή έκρηξη μεταξύ 46-47 μ.Χ., με την δημιουργία αρχικά του νησιού Θεία. Η έκταση του σήμερα είναι 0,525 τ.χλμ. και το ψηλότερο σημείο του είναι περίπου 98 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Κατά μήκος των ακτών εμφανίζονται πολλές θερμές πηγές και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μεγάλος αριθμός τουριστών επισκέπτεται το νησί προκειμένου να κολυμπήσουν στα κίτρινα – από το θειάφι – νερά. Η κυριότερη θερμή πηγή του νησιού βρίσκεται στον όρμο του Αγίου Νικολάου.
Η φοβερή Μινωική έκρηξη, πριν 3600 χρόνια, κατακρήμνισε το ηφαίστειο της Στρογγύλης και δημιούργησε τη σημερινή καλντέρα αφήνοντας πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ένα κυκλικό σχήμα νησιών, τη Θήρα, τη Θηρασία και το Ασπρονήσι. Μετά τη δημιουργία της καλντέρας δακιτικό μάγμα άρχισε να αναβλύζει στον πυθμένα της θάλασσας χτίζοντας ένα ηφαιστειακό βουνό που θα αποτελέσει τα θεμέλια της Νέας καθώς και της Παλαιάς Καμένης.

 

 

Ο Πύργος Γούλας στο Εμπορείο

Το Εμπορείο είναι το μεγαλύτερο χωριό της Σαντορίνης με 1773 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, 12 χιλιόμετρα από τα Φηρά, στους πρόποδες του βουνού Προφήτης Ηλίας .Από τα χαρακτηριστικά του χωριού είναι ο πύργος του Γουλά , ένας τετραγωνικός πύργος στο βορεινό τμήμα του χωριού, ο οποίος χτίστηκε κατά την περίοδο της ενετικής κυριαρχίας, πιθανότατα γύρω στον 15ο αιώνα. Η παράδοση θέλει ο πύργος να έχει κτιστεί από τους μοναχούς της Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της Πάτμου και ότι εκεί φυλάσσονταν οι θησαυροί της μονής. Στην πραγματικότητα, η χρήση του, ως μετόχι, από τους μοναχούς της μονής αυτής έγινε αρκετά μεταγενέστερα της ανέγερσης του, ενώ πηγές αναφέρουν ότι πριν την μονή ανήκε στην οικογένεια Δαργέντα. Στο εσωτερικό του πύργου υπήρχε εκκλησάκι, το οποίο δεν υπάρχει πια, του Οσίου Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν ιδρυτής της Μονής της Πάτμου. Από τον πύργο υπήρχε σήραγγα, η οποία οδηγούσε στο καστέλι.

 

 
 

Το ηλιοβασίλεμα στην Οία

Κάθε απόγευμα, η Οία γεμίζει από κόσμο που μαζεύεται για να παρακολουθήσει το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Κάθε δρομάκι, μπαλκόνι και ταράτσα γεμίζει από ντόπιους και τουρίστες που συγκεντρώνονται για να ζήσουν αυτή τη μαγική στιγμή.Το ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι μια απερίγραπτη εμπειρία! Καθώς ο πύρινος ήλιος βυθίζεται σιγά σιγά στη θάλασσα, ο ουρανός και η θάλασσα αντανακλούν μια πανδαισία χρωμάτων! Κόκκινο, ροζ, λιλά και όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις δημιουργούν για λίγα λεπτά ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα, ώσπου ο ήλιος να δώσει τελικά τη θέση του στο φεγγάρι! Και τότε όλοι μαζί ζητωκραυγάζουν και χειροκροτάνε εκστασιασμένοι με την μαγική εικόνα που μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσει! Είναι μία εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να βιώσετε στη Σαντορίνη.

 

 
 

Το Αρχαιολογικό Μουσείο στα Φηρά

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών και αποκαλύπτει τη μακρά ιστορία του νησιού. Το κτίριο όπου στεγάζεται, χτίστηκε το 1960 από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων με σκοπό να αντικαταστήσει το προηγούμενο που κατέρρευσε στον σεισμό του 1956. Στις αίθουσές του φιλοξενεί συλλογές γλυπτών και επιγραφών από την Αρχαϊκή μέχρι τη Ρωμαϊκή περίοδο, καθώς και κεραμικά αγγεία και πήλινα ειδώλια μέχρι την Ελληνιστική περίοδο.Τα σπουδαιότερα εκθέματα είναι ο θηραϊκός αμφορέας με γεωμετρική διακόσμηση, που χρονολογείται από τις αρχές του 7ου αιώνα π.Χ., η μεγάλη ηφαιστειακή πέτρα (τραχείτης) βάρους 480 κιλών, καθώς και πολλά ευρήματα από τις ανασκαφές στο νεκροταφείο της αρχαίας Θήρας, όπως αμφορείς, κεραμικά αντικείμενα, αγάλματα κούρων.

 

 

Καλντέρα

Η καλντέρα της Σαντορίνης είναι μια μεγάλη, κυρίως βυθισμένη καλδέρα, που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, 120 χιλιόμετρα βόρεια της Κρήτης. Ορατά πάνω από το νερό είναι τα νησιά της Θήρας, της Θηρασιάς και του Ασπρονησίου περιμετρικά και στο κέντρο τα νησιά Νέα και Παλαιά Καμένη.Με την ιστορία της να ακροβατεί μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, η Καλντέρα λεγόταν ότι έκρυβε το μυστικό της Χαμένης Ατλαντίδας κι εξερευνήθηκε από τον Κουστώ, έναν από τους σημαντικότερους εξερευνητές και κινηματογραφιστές της εποχής μας. Η ταύτιση της Χαμένης Ατλαντίδας με το μέρος της Σαντορίνης που βυθίστηκε, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.Αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στην ασυναγώνιστη θέα των ηφαιστεικών νησιών και αγναντέψτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ένα θέαμα που γεννά τα πιο δυνατά συναισθήματα.

 

 

Το Ναυτικό Μουσείο στην Οία

Τα ίχνη της ναυτικής ιστορίας του νησιού ανέλαβε να διασώσει το 1951 ο καπετάνιος Αντώνης Δακορώνιας και το 1956 ιδρύθηκε το Ναυτικό μουσείο, στην Οία. Από το 1990 στεγάζεται σε ένα ωραίο καπετανόσπιτο του 19ου αιώνα, δωρεά της Οιάτισσας Ντίνας Μανωλέσσου-Μπιρμπίλη. Περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εκθέματα που αφορούν την ιστορία της ναυτιλίας στο νησί, κυρίως στη διάρκεια του 19ου αιώνα.Ένα μουσείο που στήθηκε με κόπο και αγάπη από ανθρώπους που υπηρέτησαν πιστά την θάλασσα για πολλά χρόνια. Οι θησαυροί του Ναυτικού Μουσείου Θήρας αποτελούν σπάνια χαρακτηριστικά δείγματα της ναυτικής παράδοσης της Σαντορίνης αφού έχουν βρεθεί σε παλαιά καπετανόσπιτα του νησιού.

 

 

Τα Οινοποιεία του νησιού

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης έχει δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό τοπίο και ένα μοναδικό οικοσύστημα, στο οποίο ο αμπελώνας της Σαντορίνης, που η ιστορία του είναι αρχαία και έρχεται από τα προϊστορικά χρόνια, έχει προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο.Γνωστοί και ως δρόμοι του Κρασιού, με πολλές περιηγήσεις και εκδρομές, θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε την οινοπαραγωγική παράδοση της Σαντορίνης, ενώ μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κρασιού. Επισκεφτείτε τα οινοποιεία του νησιού και απολαύστε τις γευστικές δοκιμές για να γνωρίσετε τα διαφορετικά τοπικά είδη κρασιών. Θα επισκεφτείτε αμπελώνες με ιστορία αιώνων και οι φιλόξενοι οινοπαραγωγοί της Σαντορίνης θα σας μυήσουν στο εξαιρετικό κρασί του νησιού, καθώς και στην τελετουργία της μετατροπής των σταφυλιών σε κρασί!Η Σαντορίνη διαθέτει 16 οινοποιεία, εκ των οποίων μπορείτε να επισκεφθείτε τα 13, ενώ στα 11 από αυτά υπάρχουν υποδομές για πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα οινοποιεία του νησιού συνολικά υποδέχονται περίπου 700.000 επισκέπτες τον χρόνο.

 

 
 Παραλίες   

Μονόλιθος

Είναι η παραλία ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το Καμάρι .Έχει ρηχά νερά, μαύρη άμμο και είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.Είναι  οικογενειακή παραλία με ναυαγοσώστη και παιδική χαρά για τα παιδιά κοντά στη θάλασσα. Επίσης, γήπεδα μπάσκετ και beach volley και  ταβέρνες, καφετέριες και μίνι μάρκετ.

 

 

Κόκκινη Παραλία

Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού. Η παραλία παρουσιάζει ιδιαίτερο μορφολογικό ενδιαφέρον μιας και είναι γεμάτη από κόκκινους και μαύρους ηφαιστειακούς βράχους. Η πρόσβαση γίνεται είτε από το Ακρωτήρι με καραβάκι είτε με αυτοκίνητο και έπειτα με τα πόδια. Η παραλία είναι οργανωμένη.

 

 

Αμμούδι

Στην ουσία είναι το λιμανάκι κάτω από την Οία.Ένα υπέροχο κολπάκι που μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και μετά να απολαύσετε το φαγητό σας στις  γραφικές ταβερνούλες. Μπορείτε να κατεβείτε είτε από τα 214 σκαλοπάτια από το κάστρο είτε μ ετο αυτοκίνητο από τον παραλιακό δρόμο.

 

 

Περίσσα

Είναι μια ιδανική επιλογή για κολύμπι, χαλάρωση αλλά και διασκέδαση. Είναι πλήρως οργανωμένη και διαθέτει πολλά beach bar. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ την προτιμούν συχνά καθώς στην Περίσσα μπορούν να επιδοθούν στα αγαπημένα τους αθλήματα.

 

 

Έξω Γυαλός

Μόνο 2 χιλ από τα Φηρά κι όμως δεν είναι γνωστή στους περισσότερους. Μαύρη άμμος , βότσαλα, καταγάλανα νερά και οι βραχώδεις λόφοι από πίσω συνθέτουν το εντυπωσιακό σκηνικό κι ένα μικρό λιμανάκι.Σε ένα κομμάτι της είναι οργανωμένη με ένα εκπληκτικό beach bar restaurant ,το οποίο πέρα από το εξαιρετικό μενού και τους φιλόξενους ιδιοκτήτες ,διοργανώνει κατά καιρους και μουσικά events

 

 

Περίβολος

Αν και το χρώμα της άμμου φαντάζει περίεργο, η διαύγεια των νερών σίγουρα αποζημιώνει τον επισκέπτη. Η παραλία αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση του νησιού και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Με πολλά beach bar αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους όλων των ηλικιών, καθώς η μουσική παίζει δυνατά στην παραλία και  το πάρτι κρατάει καθημερινά από το πρωί εως το άλλο πρωί. Αλλά και με ήσυχες γωνιές, καφέ και εστιατόρια, ο Περίβολος θεωρείται μια από τις πιο αγαπητές και κοσμοπολίτικες παραλίες της Σαντορίνης.

 

 

Βλυχάδα

Σεληνιακό  τοπίο,ηφαιστειακά πετρώματα,απομονωμένη και ιδιαίτερη! Δεν είναι γνωστοί στους πολλούς αλλά στους ΄ψαγμένους΄επισκέπτες του νησιού.Στα νοτιοανατολικά του νησιού είναι μια ακόμα μαγευτική παραλία λόγω του ηφαιστειακού τοπίου της, των βράχων που την «στεφανώνουν» αλλά και λόγω των φυσικών σπηλαίων που προσφέρει. Η παραλία σε ένα τμήμα της είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και beach bar, ωστόσο, αν θέλετε να απολαύσετε με ησυχία το μπάνιο σας θα βρείτε αρκετό χώρο.

 

 

Ακρωτήρι

 Άλλη μία παραλία του νησιού, χωρίς πολύ κόσμο, ιδανική για όσους αποζητούν ησυχία. Βρίσκεται μετά τον οικισμό του Ακρωτηρίου,είναι πολύ γραφική και διαθέτει μερικές καταπληκτικές ταβέρνες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με θέα την παραλία.

 

 

Καμάρι

Από τις πιο  τουριστικές παραλίες της Σαντορίνης , λόγω της κοντινής του απόστασης από το αεροδρόμιο του νησιού. Η παραλία διαθέτει μαύρη άμμο , ψιλό χαλικάκι και βαθαίνει απότομα. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τόσο σε έκταση όσο και σε μήκος. Σε κάθε σημείο της υπάρχουν πολλά beach bar, ωστόσο, το Καμάρι προτιμάται και από οικογένειες.

 

 

 

 
 
 
 

Σημείωση 1 : Στις παρακάτω  ημερομηνίες, το αεροπορικό εισιτήριο υπολογίστηκε με ναύλο 175 € μαζί με τους φόρους και μια χειραποσκευή 8 κιλών. Σε περίπτωση που η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου κατά την στιγμή της κράτησής σας παρουσιάζει αύξηση ή μείωση από την τιμή της κοστολόγησής σας, θα γίνεται ανάλογη τροποποίηση.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - 1 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο
Ξενοδοχείο

25 Σεπ 2021
279,00 €
1° Παιδί: 209,00 €
2° Παιδί: 209,00 €
90,00 €
SOLD OUT
325,00 €
1° Παιδί: 249,00 €
2° Παιδί: 249,00 €
120,00 €
SOLD OUT
375,00 €
1° Παιδί: 189,00 €
150,00 €
SOLD OUT
379,00 €
1° Παιδί: 229,00 €
2° Παιδί: 229,00 €
162,00 €
SOLD OUT
535,00 €
290,00 €
SOLD OUT
565,00 €
315,00 €
SOLD OUT
Φόροι: 45,00 €
 Σαντορίνη διακοπές
 
 Αεροπορικώς 4 ημέρεςς
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η ημέρα Πτήση για Σαντορίνη                                                        

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για ένα από τα διασημότερα νησιά των Κυκλάδων και από τα πιο γνωστά διεθνώς. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί.

2η ημέρα Πύργος - Ακρωτήρι - Santo Wines                                                  

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προτείνουμε αναχώρηση για τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργο, όπου μπορείτε να κάνετε στάση στο παραδοσιακό καφενείο στο κέντρο του οικισμού. Κατόπιν αναχώρηση για έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του Αιγαίου, τον φημισμένο προϊστορικό οικισμό στο Ακρωτήρι. Τέλος, μπορείτε να  ξεναγηθείτε στο οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo Wines και να δοκιμάσετε μοναδικά κρασιά.

3η ημέρα Σαντορίνη - Οικισμός Οίας                                                            

Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Για το απόγευμα προτείνουμε προαιρετική επίσκεψη στην Οία, όπου θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και στα καλντερίμια. Ο οικισμός της Οίας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που κρίθηκε διατηρητέος και μοιάζει με έργο τέχνης σκαλισμένο στα πετρώματα που δημιούργησε η ηφαιστειακή λάβα. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο πορτοκαλί χρώμα του ουρανού.

4η ημέρα Πτήση επιστροφής
Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια πτήση επιστροφής.

 
.

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Αegean Airlines
 • Μία χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
 • Φόροι αεροδρομίου 45€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eνοικίαση αυτοκινήτου
 
 
   
 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat A  900-1000 cc   140 €

 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat B 1050-1200 cc  155 €

 

 

   

 

 

 

 

             

 

 

             

 

 

 

 

 

             

 

 

             

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑEGEAN AIRLINES
A3 7590
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
06:25
07:35
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΤΡΙΤΗ
ΑEGEAN AIRLINES
A3 7591
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
08:20
09:30
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
18/06/2021
 
SKY EXPRESS
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
06:00
07:00
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
21/06/2021
 
SKY EXPRESS
 
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
22:10
23:10
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
LOUCAS ON THE CLIFF    
ΦΗΡΑ    από 379 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Loucas on the Cliff βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών  σε πανοραμική θέση πάνω στην άκρη της Καλντέρας με θέα το Παλιό λιμάνι το ηφαίστειο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Διαθέτει  εξωτερική πισίνα εστιατόριο και κοκτειλ μπαρ 

Διαθέτει δωμάτια και σουίτες με κομψή διακόσμηση και μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το ηφαίστειο. Όλα τα δωμάτια έχουν δωρεάν μίνι μπαρ. Η σας.

Το Loucas on the Cliff απέχει λίγα μόλις λίγα λεπτά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα των Φηρών,. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα κατάλευκα σοκάκια των Φηρών και να επισκεφθείτε διάφορα καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Πισίνα -Οικογενειακά δωμάτια - Free WIFI  - Εστιατόριο -Μπαρ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV  -  μίνι μπαρ - κλιματισμός-Δωμάτια με ηχομόνωση- Ιδιωτικό μπαλκόνι- Χρηματοκοιβώτιο-Δωρεάν προϊόντα περιποίησης 

 Γενικές Πληροφορίες:

Εκπληκτική τοποθεσία, Κεντρικό -Θέα στο Αιγαίο

   
 
 
LOUCAS ON THE CLIFF 5* S/V    
 ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ    από 369 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Splendour Resort είναι ένα κομψό κατάλυμα 5 αστέρων στο γραφικό Φηροστεφάνι και έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Έχει  πισίνα με μπαρ και εστιατόριο στις εγκαταστάσεις. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια και οι σουίτες του Splendour είναι φωτεινά και διακοσμημένα σε απαλούς τόνους. Όλα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ, ενώ άλλες έχουν ιδιωτική πισίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκους χυμούς, κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα στο μπαρ της πισίνας. Σερβίρονται ελληνικά και μεσογειακά πιάτα στο a la carte εστιατόριο, για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Το κατάλυμα προετοιμάζει καθημερινά πρωινό σε μπουφέ το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δίπλα στην πισίνα.

Η γεμάτη ζωή πόλη των Φηρών απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια και προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση. 

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Πισίνα - Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ - Οικογενειακά δωμάτια -Μπαρ- Αποθήκευση αποκευών

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV - κλιματισμός-ψυγείο -χρηματοκοιβώτιο

 Γενικές Πληροφορίες:

Διαθέτει και σουϊτες με υδομασάζ και junior σουϊτα με ιδιωτική πισίνα -θέα στο Αιγαίο

   
 
 
SUNNY DAYS 3*    
 ΦΗΡΑ    από 309 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο Sunny Days είναι ένα μικρό κυκλαδίτικο ξενοδοχείο και  βρίσκεται σε απόσταση 5 λέπτων με τα πόδια απο τα Φηρά Τα δωμάτια του ειναι άνετα , σύγχρονα ,έχουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και βραστήρα.

Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου προσφέρει επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Επίσης υπάρχει και μια μικρή πισίνα που μπορείτε να απολαύστε το μπάνιο σας

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Πισίνα

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV - Κλιματισμός- Ψυγείο-Στεγνωτήρας μαλλιών-Προϊόντα περιποίησης

 Γενικές Πληροφορίες:

Πολύ καλή τοποθεσία-εξυπηρέτηση

   
 
 
AMBIENCE SUITES 4*    
ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ    από 299 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Φηροστεφάνι 10 λεπτά από το κέντο των Φηρών με τα πόδια.Ολα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με κομψό γούστο κι έχουν θέα στην πισίνα.  Κάθε δωμάτιο παρέχει ιδιωτικό μπάνιο με χτιστό ντους, ενώ ορισμένες μονάδες είναι εξοπλισμένες με κουζίνα. Παρέχονται κλιματισμός, Wi Fi , τηλεόραση επίπεδης οθόνης, στεγνωτήρας μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Το πρωίνό σερβίρεται σε μπουφέ ξκαι μπορείτε να το απολασετε δίπκα στην πισίνα ή στο μπαλκόνι σας!!!

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Πισίνα- δωρεάν WiFi -Οικογενειακά δωμάτια-Δωρεάν χώρος στάθμευσης-Μπαρ 

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV επίπεδης οθόνης  -  μίνι μπαρ - κλιματισμός

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία, συνδυάζοντας θάλασσα και βουνό σε κοντινή απόσταση

   
 
 
DROSOS HOTEL 4*    
 ΠΕΡΙΣΣΑ     από 299 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

To ξεχοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της Περίσσας 200μ απο τη παρλία και 12χλμ απο τα Φηρά.Διαθέτει εξωτερική πισίνα και όλα  τα δωμάτια έχουν κλιματισμό , τηλεόραση  ψυγείο , χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών

Σε απόσταση 3 λεπτων με τα πόδια  απο το ξενοδοχείο μπορείετ να βρειτε πολλά εστιατόρια, καφέ  πολλά μπαρ και κλαμπ. Στη παραλία της Περίσσας θα βρείτε πολλά θαλάσσια σπόρ καθώς και καταδύσεις.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Πισίνα-Δωρεάν WiFi-Οικογενειακά δωμάτια-Δωρέαν πάρκινγκ-Εστιατόριο

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV - κλιματισμός-ψυγείο-στεγνωτήρας μαλλιών -προϊόντα περιποίσησης

 Γενικές Πληροφορίες:

Διαέθετει και deluxe σουίτες

   
 
 
ALEXANDRA 2*     
 KAMAΡΙ    από 279 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

To Alexandra Hotel βρίσκεται στην περιοχή Καμάρι 80μ απο τη θάλασσα και 8 χλμ απο τα Φηρά μία από τις πιο δημοφιλής περιοχές της Σαντορίνης.  Διαθέτει πισίνα, όλα τα δωμάτια έχουν θέα στο κήπο, δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο.Τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα με μεγάλο κρεβάτι και άνετα στρώματα . Το πλούσιο πρωϊνό σερβίρεται σε μπουφέ

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Πισίνα-Δωρέαν χώρος στέθμευσης-WiFi -Οικογενειακά δωμάτια-Μπαρ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV -κλιματισμό-ιδιωτικό μπάνιο -ψυγείο

 Γενικές Πληροφορίες:

Κοντά σε παραλία ,οικογενειακό

   
 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!