top-image

Κούβα - Χρυσό Τρίγωνο

Κούβα - Χρυσό Τρίγωνο

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΟΥΒΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Κούβα - Χρυσό Τρίγωνο
 
 Αεροπορικώς
10 ημέρες
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1η Μέρα - 22/7/2023 | Αθήνα - Μαδρίτη - Αβάνα

Αναχώρηση από Αθήνα και πτήση μέσω Μαδρίτης για Αβάνα. Άφιξη στην Αβάνα αεροδρόμιο Jose Marti. Συνάντηση με τον αγγλόφωνο συνεργάτη μας , μεταφορά στο ξενοδοχείο.

2η Μέρα - 23/7/2023 | Αβάνα - Εκδρομή πόλης.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση στην Παλιά και Νέα πόλη της Αβάνας η οποία ανακηρύχθηκε σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.  Επίσκεψη στην Plaza de la Catedral, την Plaza de Armas, το Παλάτι των Καπεταναίων Γενικών, την Plaza San Francisco de Asís, την Plaza Vieja και την Έκθεση Τέχνης. Στη συνέχεια, θα περπατήσετε στη Σύγχρονη Αβάνα με μια στάση στο Καπιτώλιο και την Plaza de la Revolución. Μεσημεριανό γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής και συνέχεια επισκέψεων στην νέα πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η Μέρα - 24/7/2023 | Αβάνα - Εκδρομή στο Λα Τεράσας

Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Las Terrazas, στη Sierra del Rosario, που έχει κηρυχθεί από την UNESCO ως αποθεματικό της βιόσφαιρας. Θα γνωρίσετε το ξενοδοχείο La Moka, μια μοναδική εγκατάσταση μέσα στο δάσος. Επίσκεψη στο Hacienda La Unión, με έναν όμορφο κήπο με τροπικά φυτά, επίσκεψη στα μερικώς ανακατασκευασμένες οι παλιές εγκαταστάσεις του Cafetal Buenavista, μιας φυτείας καφέ του 19ου αιώνα. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης, με δυνατότητα να γευτείτε τον εκλεκτό κουβανέζικο καφέ στο La Casa de María (προαιρετικά). Συνεχίζεται με επίσκεψη στο Εργαστήρι Σηριγραφίας του χώρου. ΓΕΥΜΑ στην περιοχή και αν επιθυμείτε ώρα μπάνιου στον ποταμό Σαν Χουάν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η Μέρα - 25/7/2023 | Αβάνα – Σιενφουέγκος - Τρινιδάδ

Πρψινό και αναχώρηση για το Cienfuegos, γνωστό ως το Μαργαριτάρι του Νότου, που αναδεικνύει την τέλεια διάταξη των δρόμων του και τα κτίρια υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας που το οδήγησαν να ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Επίσκεψη στο θέατρο Tomás Terry και στο Palacio de Valle. Συνέχεια προς την πόλη του Τρινιδαδ. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο. ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ.

5η Μέρα - 26/7/2023 | Τρινιδάδ -  Σάντα Κλάρα - Βαραδέρο

Πρωινό και επίσκεψη στο Τρινιντάντ, μια πόλη παγωμένη στο χρόνο. Επισκεφθείτε την Plaza Mayor, το Cantero Palace, το μπαρ La Canchanchara όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τυπικό ποτό καλωσορίσματος. Συνεχίζετε με επίσκεψη στη Σάντα Κλάρα, πρωτεύουσα της κεντρικής Κούβας. Περπατήστε κατά μήκος της διαδρομής κληρονομιάς της πόλης επισκεπτόμενοι το Parque del Carmen και το Parque Leoncio Vidal. Επίσκεψη στο Plaza Ernesto Che Guevara όπου βρίσκεται το μνημείο και το μουσείο που φέρει το όνομά του. Επίσκεψη στο μνημείο της δράσης κατά του Τεθωρακισμένου Τρένου. Η μέρα τελειώνει με άφιξη στο Βαραδέρο. ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ.

6η & 7η Μέρα - 27 & 28/7/2023 | Βαραδέρο

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για ξεκούραση και απόλαυση των θεαματικών παραλιών της Καραϊβικής του Varadero και των εγκαταστάσεων και του All Inclusive του ξενοδοχείου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αν θέλετε προαιρετικές εκδρομές που θα σας προσφερθούν από τους αντιπροσώπους μας στον προορισμό.

Σημειωση: ALL INCLUSIVE PLAN

8η Μέρα- 29/7/2023 | Βαραδέρο – Αβάνα αεροδρόμιο

Μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο της Αβάνας. Τελωνειακές διατυπώσεις. Αναχώρηση με προορισμό την Ισπανία. Νύχτα στο αεροπλάνο.

9η Μέρα | Μαδρίτη

Άφιξη στην Μαδρίτη και ελεύθερος χρόνος στην Μαδρίτη

10η Μέρα | Μαδρίτη - Αθήνα


Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία ξενάγηση.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται το κόστος ενοικίασης ακουστικών για τις ξεναγήσεις στις οποίες απαιτείται εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά.

Ειδική Ασφάλεια από την νόσο Covid-19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. 

Χρήσιμες Πληροφορίες και Παρατηρήσεις :

 

 • Φροντίστε πριν την αναχώρηση σας να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι σας από τον πωλητή που σας εξυπηρέτησε
 • Μην ξεχάσετε πρίν αναχωρήσετε από το σπίτι σας, να ελέγξετε ότι έχετε πάρει μαζί σας , όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι σας ( διαβατήριο / ταυτότητα , πιστοποιητικά εμβολιασμού , ενημερωτικό εκδρομής κ.λ.π )
 • Σας προτείνουμε να επιλέγετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να υπολογίζετε ότι όσο πιο κοντά στο κέντρο βρίσκεται το ξενοδοχείο τόσο ακριβότερο είναι . Θα πρέπει λοιπόν να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης εάν θα έχετε σε μετακινήσεις εκτός προγράμματος εκδρομής
 • Μπορείτε να κάνετε αγορές και πληρωμές με κάρτες Mastercard και Visa. Για προμήθειες τραπεζών συμβουλευτείτε την τράπεζα σας.
 • Ο χρόνος μετάβασης από πόλη σε πόλη είναι πάντα σχετικώς και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες ,την κίνηση στο δρόμο και τις καθυστερήσεις στα σύνορα 
 • Στα ξενοδοχεία που προτείνονται με καθέτους, η τιμή αναφέρεται και στα δύο.
 • Σε περίπτωση που κάποιο ξενοδοχείο δε συγκεντρώσει τις απαραίτητες κρατήσεις ,σας προτείνεται εφάμιλλο, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα ή δύο και να διευκολύνεται η εκτέλεση του προγράμματος των ξεναγήσεων – περιηγήσεων
 • Οι προαιρετικές δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτικές και αποτελούν απλώς μια πρόταση και δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετέχετε. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής για την πραγματοποίηση τους.
 • Θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικές στάσεις (βάσει σχετικής νομοθεσίας για τα ωράρια των οδηγών) σε τακτά διαστήματα (ανά 2 μιση ώρες περίπου) για καφέ, φαγητό και τουαλέτα. Τα σημεία στάσεις είναι τα σύνορα καθώς και μαγαζιά πάνω στο δρόμο. Δυστυχώς η ποιότητά τους δεν είναι πάντα η καλύτερη. Σε πολλά σημεία ζητούνται 50 λεπτά από τις καθαρίστριες στις τουαλέτες
 • Για λόγους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας στο λεωφορείο, καθώς δεν είναι δυνατή η απολύμανση της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αποτελεί εστία μολύνσεων.
 • Οι εκδρομείς οφείλουν να προσαρμοστούν στους υγειονομικούς κανόνες της χώρας που επισκεπτόμαστε και να φέρουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Το γραφείο λειτουργεί μόνο συμβουλευτικά.

 

 

 
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν περιλαμβανεται πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Για κρατησεις ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα
  • 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ( 3νύκτες στην Αβάνα στο 5 * Hotel Mystique Regis, 1 νύκτες στο Τρινιδάδ στο 5* Mystique Pola Trinidad , 3 νύκτες στο Βαραδέρο στο 5* Iberostar Varadero)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά και All inclusive στο Βαραδέρο
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • 3 γεύματα ή δείπνα
  • Είσοδοι σε μουσεία κ.τ.λ.
  • Αγγλόφωνος ξεναγός
  • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Βίζα Κούβας
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 

 

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: 550€ κατά άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.
   

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
22/07
AIR EUROPA
ΑΘΗΝΑ
ΜΑΔΡΙΤΗ
03:05
06:10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
 
AIR EUROPA
ΜΑΔΡΙΤΗ
ΑΒΑΝΑ
16:10
19:45
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
29/07
AIR EUROPA
ΑΒΑΝΑ
ΜΑΔΡΙΤΗ
21:45
12:40
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
30/07
AIR EUROPA
ΜΑΔΡΙΤΗ
ΑΘΗΝΑ
21:45
02:15
 
 
 
 
 
 
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Άφιξη στις 31/07
 
 
 
 
 
 
 

 

 

"Χιλιάδες είδη από φρούτα,  που μας είναι αδύνατο να τα περιγράψουμε. Χιλιάδες επίσης είδη από άνθη. Αυτή η χώρα είναι η πιο ωραία που είδαν ανθρώπινα μάτια" Σημειώνει ο Κολόμβος στο ημερολόγιό του.  Η Κούβα, έχει την μοίρα των τροπικών σε όλα. Στις φυτείες, στους καρπούς, στα λουλούδια και στους ανθρώπους. Βγαίνουν και μεγαλώνουν αμέσως, γεμάτα χυμούς, γεύση, χρώματα, αλλά μαραίνονται γρήγορα, όπως οι ωραιότερες και θερμότερες μελαχρινές στον κόσμο, οι Αβανέζες. Έχετε φτάσει στην Αβάνα, με τις γλυκύτερες κρεολές του κόσμου, με αίμα ισπανικό και αφρικάνικο και με μια σπίθα θέρμης στα μάτια. Κοιτάξτε από το παράθυρο του αεροπλάνου. Το φρούριο υψώνεται στην άκρη της γλώσσας που προβάλλει στη θάλασσα. Είναι το Castillo del Morro, με το φάρο του. Απέναντι από το φάρο, είναι η Πούντα, το παλιό Castillo dela Punta. Αριστερά από την Πούντα, αρχίζει η παραλιακή λεωφόρος της Δημοκρατίας ή Μαλεκόν. Κάθετα με την Πούντα, αρχίζει η ωραιότερη λεωφόρος της Αβάνας, το Prado. Στο κέντρο της πόλης προβάλλει ο τρούλος του Καπιτωλίου και μπροστά από το Καπιτώλιο, είναι το πάρκο της αδερφοσύνης  ή του Κολόμβου. Η Αβάνα σας καλωσορίζει!! Να λοιπόν η Κούβα!!  Η βασίλισσα ανάμεσα στις Αντίλλες.

Καλώς ήρθατε !!

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!