top-image

Μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Ταλίν, το Pärnu παρακαλεί τους τουρίστες με την υπέροχη παραλία και την αίσθηση της μικρής πόλης. Αυτό είναι το μέρος για να πάτε στην Εσθονία όταν είστε έτοιμοι να κάνετε λάκτισμα, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο.

Οποιοδήποτε από τα ξεχωριστά ιαματικά λουτρά της πόλης θα σας περιποιηθεί από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, αλλά για μια εξαιρετικά ειδική εμπειρία, επισκεφθείτε το Hedon SPA & Hotel Πλησιάζοντας τα 200 χρόνια, το σπα είναι το παλαιότερο του είδους του στην Εσθονία και προσφέρει θεραπευτικά περιτυλίγματα λάσπης που καθαρίζουν τους πόρους και αφήνουν το δέρμα μεταξένιο απαλό. Μετά τη θεραπεία σας, χαλαρώστε στις σάουνες, στην πισίνα με αλάτι και στην καλοκαιρινή βεράντα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην όμορφα διατηρημένη ιστορική πόλη, η οποία χρονολογείται από το 1265. Το τουριστικό κέντρο πληροφοριών μπορεί να σας συνδέσει με έναν έμπειρο οδηγό που θα σας οδηγήσει στα αξιοθέατα γύρω από το Pärnu.

Θα δείτε ένα αιώνιο σπίτι που κάποτε ανήκε στον σιδηρουργό της πόλης. ένα άγαλμα του εσθονικού αρχιτέκτονα Olev Siinmaa · ιστορικοί χάρτες · μυστικά περάσματα και μνημεία αφιερωμένα στον Johann Voldemar Jannsen, ιδρυτή μιας από τις παλαιότερες εφημερίδες της χώρας, που δημοσιεύονται ακόμα.

Το Pärnu είναι επίσης μια εξαιρετική βάση για τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν το νησί Kihnu. Κατοικημένη από μια στενή ομάδα 700 ατόμων, η πλειοψηφία των οποίων είναι γυναίκες, το νησί είναι γνωστό για την πλούσια τραγούδια και τις μουσικές παραδόσεις που χρονολογούνται από 1.000 χρόνια. Προσέξτε τις ηλικιωμένες γυναίκες που φορούν παραδοσιακά ρούχα, ενώ φερμουάρ στο νησί με vintage μοτοσικλέτα - είναι ένα γοητευτικό θέαμα.