top-image

Το Μουσείο Αυτοκινήτου Skoda

Το Skoda Auto Museum στο Mladá Boleslav , σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Πράγα, κάνει ένα διασκεδαστικό ημερήσιο ταξίδι και γιορτάζει τα επιτεύγματα ενός από τους τέσσερις μόνο κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως με ένα αδιάλειπτο ιστορικό άνω των 100 ετών.

Αυτό το διασκεδαστικό μουσείο αποτελείται από μια σειρά από ενδιαφέροντα εκθέματα, όπως μια ματιά στις δεκαετίες παραγωγής οχημάτων που έλαβε χώρα εδώ, μαζί με μια γκαλερί που δείχνει την ανάπτυξη κινητήρων από τις αρχές του 20ού αιώνα έως σήμερα.

Άλλα στιγμιότυπα περιλαμβάνουν την ευκαιρία να δείτε πώς συναρμολογούνται τα αυτοκίνητα της Skoda, καθώς και να βλέπετε πολλά κλασικά αυτοκίνητα στην οθόνη και μια ποικιλία από παλιά μηχανήματα σε δράση.

Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε ενώ βρίσκεστε στη Μλάντα Μπόλσλαβ είναι το Chateau Mnichovo Hradiste του 17ου αιώνα , αξιοσημείωτο για το παρεκκλήσι του όπου θάφτηκε ο Albrecht von Wallenstein (Valdstejn), ένας διάσημος πολεμιστής του Τριάντα Χρόνου Πολέμου, μαζί με επιδείξεις μινιατούρες κεραμικής και πορσελάνης του Ντελφτ ιαπωνικής και κινεζικής καταγωγής.

Διεύθυνση: trída Václava Klementa 294, 293 60 Mladá Boleslav

Επίσημος ιστότοπος: https://museum.skoda-auto.com