top-image

Καλύπτοντας 175 στρέμματα, το Westfalenpark του Ντόρτμουντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς χώρους πρασίνου της πόλης. Το πάρκο φιλοξενεί πολλά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου ενός πύργου τηλεόρασης ύψους 212 μέτρων που είναι γνωστοί στους ντόπιους ως ο πύργος Florian (Florianturm). Το περιστρεφόμενο εστιατόριο του, στα 138 μέτρα, έχει εξαιρετική θέα στην πόλη.

Το Γερμανικό Ροζάριο είναι μια υπέροχη οθόνη με περισσότερες από 2.600 ποικιλίες τριαντάφυλλων που μπορούν να εξερευνηθούν κατά μήκος ενός ευχάριστου μονοπατιού.

Το Westfalenpark είναι επίσης εκεί όπου θα βρείτε το τεράστιο εμπορικό κέντρο του Ντόρτμουντ. το Ice Stadium, με τα παγοδρόμια και τα παγοδρόμια. και το Westfalenstadion , το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και το σπίτι της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ένα άλλο κοντινό πάρκο ενδιαφέροντος είναι το Rombergpark , το οποίο φιλοξενεί τους Βοτανικούς Κήπους της πόλης και το ζωολογικό κήπο Ντόρτμουντ . Το πάρκο χρησιμοποιείται επίσης για να φιλοξενεί υπαίθριες συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις το καλοκαίρι.

Διεύθυνση: An der Buschmühle 3, 44139 Ντόρτμουντ