top-image

Αν και το κέντρο της Οξφόρδης δεν είναι μεγάλο, θα πρέπει να αφιερωθεί αρκετός χρόνος για μια επίσκεψη, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε εδώ. Οι τέσσερις κύριοι δρόμοι της πόλης συναντιούνται στη διασταύρωση γνωστή ως Carfax , ένα καλό σημείο εκκίνησης για μια περιοδεία. Εδώ, θα βρείτε τον Πύργο Carfax του 14ου αιώνα , ένα λείψανο της εκκλησίας του Αγίου Μαρτίνου (που έχει καταστραφεί τώρα), ο οποίος έχει υπέροχη θέα στην πόλη.

Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Δημαρχείο. Εκκλησία του Αγίου Aldate (1318); και το Pembroke College, που ιδρύθηκε το 1624 αλλά με ρίζες που χρονολογούνται από το 1446. Η κοντινή Μοντέρνα Τέχνη της Οξφόρδης , μια γκαλερί εικαστικής τέχνης που εστιάζει σε εκθέσεις σύγχρονης και σύγχρονης τέχνης, προσφέρει τακτικά ομιλίες, μουσική και ταινίες.

Η υπέροχη High Street της Οξφόρδης είναι γεμάτη με πολλά υπέροχα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα κολέγια της πόλης για τα οποία φημίζεται. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο όμορφο, περιγράφηκε διάσημα από τον Αμερικανό συγγραφέα Nathaniel Hawthorne ως «ο καλύτερος δρόμος στην Αγγλία»

Διεύθυνση: High Street, Oxford