top-image

Nάξος εκδρομή

Nάξος εκδρομή

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310-244400 

+30 2310-231170

+30 2310-449997

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 
 
  Γενικές Πληροφορίες   

 

Πληθυσμός: 7.070

Χρήσιμες πληροφορίες: Στην καρδιά των Κυκλάδων βρίσκεται το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, η Νάξος,η βασίλισσα, που αποτελεί από μόνο της ένα πολύπτυχο επιλογών δράσεων και απολαύσεων για όσους την επιλέγουν για τις διακοπές τους Συνδυάζει μια ιστορία αιώνων με μοναδικά αξιοθέατα και μια φαντασμαγορική φυσική εναλλαγή τοπίων. Η ολόλευκη Χώρα της Νάξου υποδέχεται τους χιλιάδες ταξιδιώτες που φτάνουν στο νησί με την «Πορτάρα», τη μαρμάρινη πύλη ενός ημιτελούς ναού αφιερωμένου στον Απόλλωνα.Εντυπωσιακή τόσο για το μέγεθος όσο και την κατασκευή της, μοιάζει να στέκεται στην αιωνιότητα και να οδηγεί παντού και πουθενά.

 

 

 

 Αξιοθέατα   

 

 

Το Ιερό του Θεού Διονύσου

Στην περιοχή των Υρίων, συναντάμε το Ιερό του θεού Διόνυσου στα Ύρια, που από τους ιστορικούς θεωρείται ο πρόδρομος του Παρθενώνα.Στο Ιερό του Διόνυσου θα δείτε μαρμάρινες στήλες του 6ο αιώνα π.Χ. ενώ κάτω από το αρχαιολογικό χώρο των Υρίων βρέθηκαν βάσεις κι άλλων ναών.Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία, η λατρεία στον συγκεκριμένο χώρο ξεκίνησε τον 14ο αιώνα και στην πορεία φτιάχτηκαν στο ίδιο σημείο άλλοι τέσσερις ναοί.Ο πρώτος ναός, καταστράφηκε από ένα ποτάμι που υπήρχε στην περιοχή.Οι επόμενοι ναοί καταστράφηκαν επίσης από πλημμύρες για αυτό το λόγο και η λατρεία του θεού Διόνυσου γινόταν στο ύπαιθρο.Ο τελευταίος ναός χτίστηκε περίπου το 550 π.Χ. αλλά καταστράφηκε από του χριστιανούς για να χτιστεί στη θέση του μια εκκλησία.Αυτό έγινε τον 2ο αιώνα μ.Χ, αλλά η εκκλησία καταστράφηκε και πάλι από πλημμύρες.Έτσι, αρκετά χρόνια αργότερα, πήραν τα μαρμάρινα κομμάτια του κατεστραμμένου ναού ως οικοδομικό υλικό και έφτιαξαν λίγο πιο μακριά τον ναό του Αγίου Γεωργίου.Τα μέρη του Ιερού βρέθηκαν στο γειτονικό χωριό που λέγεται Γλινάδο αλλά και στην θάλασσα.

 

 
 
 
 
 

 

Απείρανθος

Το πετρόκτιστο χωριό της ποίησης και της μελωδίαςΕίναι το χωριό του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου και η γενέτειρα του άλλοτε πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, πατέρα του μετέπειτα επίσης πολιτικού, Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη, όπως και του Μίκη Πρωτοπαπαδάκη. Δαιδαλώδη σοκάκια με καμάρες, δροσερές πλατειούλες υπό τον ίσκιο των πλατανιών, αρχοντικά, παραδοσιακά καφενεία και ταβέρνες που σερβίρουν αξιώτικες λιχουδιές, καθιστούν τον παραδοσιακό οικισμό δημοφιλέστατο προορισμό στη Νάξο Στην είσοδο του χωριούείναι ο εντυπωσιακός πύργος Ζευγώλη του 17ου αιώνα, χτισμένος πάνω σε βράχο, ο οποίος αποτελεί και το σημείο εκκίνησης για την περιήγηση στα ενδότερα του χωριού, χαρακτηρισμένου ως παραδοσιακός οικισμός από το 1978.

 

 
 
 
 
 

 

Πορτάρα

Η Πορτάρα, η μεγάλη μαρμάρινη πύλη που στέκεται ψηλά στη νησίδα Παλάτια, που σήμερα είναι ενωμένη με τη Χώρα της Νάξου, είναι ό,τι απέμεινε από το ναό του Απόλλωνα ο οποίος ξεκίνησε να χτίζεται τον 6ο-7ο αιώνα π.Χ. αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς με το πλοίο μόλις μπει στο λιμάνι της Νάξου και το σήμα κατατεθέν του νησιού. Στο νησάκι σύμφωνα με την μυθολογία ο Θησέας εγκατέλειψε την Αριάδνη που την είχε «αρπάξει» φεύγοντας από την Κρήτη, μετά τον φόνο του Μινώταυρου. Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι η πύλη του ναού που άρχισε να τον κτίζει ο τύραννος Λύγδαμις, θέλοντας να παρουσιάσει ένα ναό μεγαλύτερο από τον ναό του Δία στην Αθήνα και το ναό της Ήρας στη Σάμο. Μετά από την πτώση της τυραννίας όμως στη Νάξο, ο ναός παρέμεινε ημιτελής. Σήμερα διακρίνονται μόνο τα θεμέλια του μεγαλοπρεπούς ναού. Η κατασκευή της πύλης έγινε από τέσσερα μεγάλα κομμάτια ντόπιου μαρμάρου που το καθένα τους ζυγίζει περί τους 20 τόνους. Έχει ύψος  6 μέτρα και πλάτος 3.5 μέτρα. Κατά τον 5ο με 6ο αιώνα μ.Χ. ο αρχαίος ναός μετατράπηκε σε χριστιανικό που χρησιμοποιήθηκε μέχρι την εποχή της Ενετοκρατίας οπότε και καταστράφηκε ολοσχερώς και τα μάρμαρά του χρησιμοποιήθηκαν από τους Ενετούς για την κατασκευή άλλων κτισμάτων, κυρίως του Κάστρου της Χώρας. Όσο λειτουργούσε όμως αναπτύχθηκε τριγύρω ένας οικισμός. Επειδή η στάθμη των υδάτων της θάλασσας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα έχει υψωθεί, τα αρχαία παράλια έχουν καλυφθεί από νερά. Έτσι σήμερα ξέρουμε ότι τα Παλάτια στην αρχαιότητα ήταν ένας χαμηλός λόφος απέναντι από το Κάστρο και ενδιάμεσα υπήρχε μια πεδινή έκταση.

 

 
 
 
 
 

 

Ο Παλαιοπύργος της Πλάκας

Ο θρύλος που τον περιβάλλει μιλάει για μία μάντισσα-βασιλοπούλα που ζούσε σ' αυτόν. Ο πύργος του Χειμάρρου ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Νάξου. Είναι στρογγυλός, κτισμένος από μάρμαρο και σώζεται σε ύψος 15 μ. περίπου. Το κάστρο του Απαλίρου Κτίστηκε την βυζαντινή εποχή. Στους πρόποδές του, βρισκόταν η πρωτεύουσα της βυζαντινής Νάξου. Το Απάνω Κάστρο που δεσπόζει σε ολόκληρη την κεντρική Νάξο με μνημεία αρχαία, βυζαντινά και ενετικά. Ενετικοί πύργοι της περιόδου της φεουδαρχίας κτισμένοι με ναξιώτικη πέτρα. Οι σημαντικότεροι είναι ο πύργος του Μπελόνια, του Γκρατσία, Μαρκοπολίτη, του Φραγγόπουλου, και του Μπαρότση.

 

 
 
 
 

 

Σπήλαιο του Ζα (Δία)

Το σπήλαιο του Ζα βρίσκεται στη δυτική πλαγιά του ομώνυμου όρους της νήσου Νάξου, σε απόλυτο υψόμετρο 628 μ. Η είσοδός του έχει πλάτος 10μ. και ύψος 2,5μ. Το μήκος του υπολογίζεται σε 115 μ. και η έκταση που καταλαμβάνει είναι 4.100 τ.μ. Διατηρεί λιθωματικό διάκοσμο, ενώ σε μικρό θάλαμο κοντά στην είσοδο υπάρχει το ναΰδριο της Ζωοδόχου Πηγής, κτισμένο από την εποχή της Τουρκοκρατίας.Η οικονομία των κατοίκων του σπηλαίου βασιζόταν στη γεωργία σιτηρών (κριθάρι) και οσπρίων (φακή, φασόλια) και την κτηνοτροφία (αιγοπρόβατα). Βρέθηκαν εργαλεία από οψιανό (ηφαιστειακό υλικό που προέρχεται από τη Μήλο) και πυριτόλιθο, όπως και άφθονη κεραμική. Ιδιαίτερη σημασία για την πρώιμη μεταλλουργία στο Αιγαίο έχει η ανεύρεση εργαλείων από χαλκό, ενώ ένα έλασμα χρυσού αποτελεί μία από τις παλαιότερες μαρτυρίες της χρήσης του πολύτιμου αυτού μετάλλου στις Κυκλάδες, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή των νεολιθικών κατοίκων των Κυκλάδων σε εκτεταμένα δίκτυα πολιτισμικών ανταλλαγών.

 

 
 
 
 
 

 

Ιερό των Πηγών

Στην περιοχή των Μελάνων γύρω από το Φλεριό συναντάμε απομεινάρια τουαρχαίου υδραγωγείου.Η περιοχή ήταν πλούσια από την αρχαιότητα και ιδιαίτερα σημαντική για την οικονομία και τον πολιτισμό της Νάξου. Η παρουσία των μαρμάρων στην περιοχή αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής και γλυπτικής. Μερικά από τα εντυπωσιακότερα γλυπτά και οικοδομήματα των χρόνων αυτών στη Νάξο, τη Δήλο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας συνδέονται με την εργασία στα αρχαία λατομεία της περιοχής, στα οποία σώζονται ημιτελή μέχρι και σήμερα αγάλματα και άλλα έργα.Παράλληλα η περιοχή ήταν πλούσια σε πηγές και μικρούς καταρράκτες, αιτία για την βλάστηση του τόπου. Οι κάτοικοι της περιοχής, γνωρίζοντας τη μορφολογία του εδάφους και αναγνωρίζοντας το δώρο που τους είχε κάνει η φύση, το άφθονο νερό, κατασκεύασαν ένα υδραγωγείο μήκους 11 περίπου χιλιομέτρων, το οποίο μετέφερε νερό σε ολόκληρο το νησί.

 

 
 
 
 
 

 

Ακτή Καλογέρου

Το κάστρο του Καλόγερου βρίσκεται στην ορεινή Νάξο, στο ψηλότερο σημείοτου βουνού του Καλόγερου και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους χρόνους έως και τον Μεσαίωνα. Όλες οι πλευρές του κάστρου περιβάλλονται από τείχη, εκτός από την ανατολική πλευρά, η οποία είναι και η πιο βραχώδης, απρόσιτη και επικίνδυνη με θέα προς τη θάλασσα. Η τοποθεσία του κάστρου, αποδεικνύει τη στρατηγική του σημασία και εικάζεται ότι χρησιμοποιούταν για να ελέγχουν τα πλοία που έρχονταν προς την περιοχή καθώς και για να προστατεύουν τα βυζαντινά πλοία.

 

 
 
 
 
 

 

Μικρή Βίγλα

Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα της (Βίγλα) παλαιότερα ήταν παρατηρητήριο, προφανώς για τον κίνδυνο των πειρατών στη Νάξο. Στην ουσία είναι 2 παραλίες, το Λιμανάκι και η Παρθένος που χωρίζονται από ένα βράχο.
Υπέροχες αμμουδιές και οι δύο παραλίες. H παραλία της Παρθένου είναι τόπος συνάντησης των φίλων του kitesurfing και του windsurfing όπου οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για αυτά τα σπορ.Το ιδιαίτερο εδώ είναι ότι ενώ στην μια παραλία μπορεί να πνέουν ισχυροί άνεμοι, στην άλλη παραλία μπορεί ο επισκέπτης να απολαμβάνει το μπάνιο του, χωρίς καθόλου αέρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!
 ΝΑΞΟΣ εκδρομή
 
 Αεροπορικώς 4 ημέρεςς
 
 
 
 

1η μέρα : Θεσσαλονίκη – πτήση για Πάρο – Mini κρουαζιέρα για Νάξο.                                     

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και επιβίβαση για την απευθείας πτήση μας για Πάρο. Άφιξη και μεταφορά στο λιμάνι της Πάρου. Χρόνος για καφέ στην Παροικιά και αναχώρηση για Νάξο στις 09:10. Θα απολαύσουμε το θαλάσσιο ταξίδι μας στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Άφιξη στη Νάξο στις 10:25 και άμεση τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Το απόγευμα επίσκεψη στην Χώρα της Νάξου, για έναν περίπατο στην κοσμική παραλία και για απολαύσουμε το κυκλαδίτικο χρώμα και τα γαλανά νερά του νησιού

2η μέρα : Νάξος - Περίπατος και ξενάγηση στο κάστρο της χώρας                                                      

Πρωινό και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη, για την γνωριμία μας με το Κάστρο της Χώρας Νάξου που είναι ιδανικό για τον πρώτο περίπατο μας. Όμορφα καλντερίμια με παλαιά φράγκικα σπίτια κτισμένα από παραδοσιακή πέτρα τονίζουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό του νησιού εκείνης της εποχής. Θα ξεναγηθείτε στην Καθολική εκκλησία, την σχολή των Ουρσουλήνων, το βενετσιάνικο σπίτι και την παλαιά αγορά. Στην συνέχεια του περιπάτου μας θα επισκεφτούμε τον Ναό του Απόλλωνα την Πορτάρα χτισμένη τον 6 ον αιώνα π.χ. πάνω στο βράχο αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Στην συνέχεια προαιρετική επίσκεψη στο παραδοσιακό εργοστάσιο ποτοποιίας της οικογένειας Προμπονά για wine tasting , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τοπικά παραδοσιακά ποτά ( ούζο, ρακί, ρακόμελο και τοπικά εδέσματα που τα συνοδεύουν ) και να γευτούμε παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση . Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στη χώρα , για να ζήσετε την μοναδική νησιώτικη ατμόσφαιρα της χώρας Νάξου. Γευτείτε τοπικά εδέσματα και απολαύστε θαλασσινούς μεζέδες σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια .

3η μέρα: Γύρος Νάξου                                                                                                                                   

Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή, που αρχίζει από τα παραθαλάσσια χωριά στην πεδινή Νάξο και σιγά - σιγά ανηφορίζουμε για το Σαγκρί με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική. Εδώ θα δούμε την 1η Ανάσταση και μετά θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγ. Ελευθερίου για να προσκυνήσουμε τα Ιερά λείψανα του Αγίου. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλα και μετά για το χωριό Χαλκί, το παλαιό κέντρο του νησιού. Περίπατος στα πλακόστρωτα στενά με τα αρχοντικά σπίτια και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου. Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Δροσιανής και μετά διερχόμεθα το Φιλότι, το μεγαλύτερο χωριό του νησιού στην πορεία μας για το “μαρμάρινο χωριό” την Απείρανθο, το στολίδι της ορεινής Νάξου, όπου χρόνος για γεύμα. Θα καταλήξουμε στην διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, φυσική συνέχεια του Αγίου Προκοπίου, με το δάσος από κέδρους. Χρόνος για καφέ και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

4η μέρα : Νάξος – Πάρος – πτήση επιστροφής                                                                     

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για αναμνηστικές φωτογραφίες και αγορές στη  χώρα. Στη συνέχεια  αναχώρηση για την Πάρο απολαμβάνοντας τη θέα της Νάξου που απομακρύνεται και της Πάρου που έρχεται κοντά μας . Άφιξη και μετάβαση στη κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό και μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής .   

 
.

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Sky Express
 • Μία αποσκευή 20 Kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
 • Μετακινήσεις , περιηγήσεις και ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
 • Φόροι αεροδρομίου 45€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

             

 

 

             

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
18/06/2021
SKY EXPRESS
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΟΣ
08:30
09:30
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
21/06/2021
SKY EXPRESS
ΠΑΡΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
19:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
LIANOS VILLAGE 3*    
 ISLAND RESORT HOTEL& SPA    από 303 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την απέραντη αμμουδιά ,κτισμένο αμφιθεατρικά στον κόλπο του Αγίου Προκοπίου με τα καταγάλανα νερά και χωρίς αμφιβολία  η καλύτερη στη Νάξο,το ξενοδοχείο Lianos Village σας υπόσχεται μιά ανεπανάληπτη διαμονή.Σε μια έκταση οκτώ στρεμμάτων, το Lianos Village αποτελείται από οκτώ κυκλαδίτικα κτίρια και παρέχει στον επισκέπτη ένα μοναδικό περιβάλλον με εκπληκτική θέα στα γαλάζια νερά του Αγίου Προκοπίου.Προσφέρει πλήθος παροχών και υπηρεσιών που θα κάνουν τις διακοπές σας στη Νάξο μια ξεχωριστή εμπειρία.Αυτό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο είναι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ,που από την πρώτη στιγμή μέχρι την αναχώρηση σας θα είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και πάντα με το χαμόγελο.Θα σας κάνουν να νιώθετε ΄΄σαν στο σπίτι σας΄΄!!!Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ της πισίνας 159τμ ή να προγραμματίσετε πεζοπορία η και ιππασία!!!

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ - Spa Center -  Πισίνα-Μπαρ-Οικογενειακά δωμάτια

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Λευκά είδη-Ντουλάπα-Κλιματισμός-Θυρίδα ασφαλείας-Ιδιωτική είσοδος-Κουνουπιέρα-Θέρμανση-Ψυγείο-Επιφάνεια εργασίας-Δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης-

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία,μόνο 5'από την παραλία και μόνο 4 χιλ.από την πόλη της Νάξου.Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια για ΑΜΕΑ,τα οποία έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

   
 
NAXOS MAGIC VILLAGE 3*    
 ISLAND RESORT HOTEL     από 335 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το  Naxos Magic Village είναι μία  από τις παλαιότερες ξενοδοχειακές μονάδες στη Νάξο με μακρά παράδοση στον χώρο του τουρισμό. Ο συνδξενοδοχείουασμός της γνήσιας  ελληνικής  φιλοξενίας και της  προνομιακής του τοποθεσίας σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον το τοποθετεί σε νούμερο ένα επιλογή για αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές. Είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με λιθόστρωτα μονοπάτια και ασβεστωμένους τοίχους, εκφράζοντας απόλυτα την ομορφιά και την απλότητα της Νάξου.Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα σε λιτό νησιώτικο χαρακτήρα.Η παραλία dream view beach απέχει μόνο 150μ από το ξενοδοχείο και η παραλία laguna στα 800μ.Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε υπέροχες μεσογειακές συνταγές με τα τοπικά προιόντα της Νάξου.Και από τις 13.00-23.00 στο Pool bar θα γευτείτε μοναδικά πιάτα και κοκτέιλς  ακριβώς  δίπλα στην πισίνα.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ  - Δορυφορική τηλεόραη-υπηρεσία αφύπνισης-Υπηρεσία  δωματίου 10.30-23.30-Εξωτερική πισίνα-Γήπεδο τένις-Εστιατόριο -Pool bar

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

 Κλιματισμό-πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα-βραστήρα-ψυγείο-σκεύη για μαγείρεμα-τηλεόραση-ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με τραπέζι και καρέκλες

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία, στην περιοχή της Στελίδας,αμφιθεατρικά χτισμένο με εκπληκτική θέα.Διαθέτει άνετα τετράκλινα δωμάτια ,ιδανικά να φιλοξενήσουν οικογένειες.

   
 
NAXOS XENIA HOTEL     
 BOUTIQUE HOTEL    από 349 ευρώ με πρωινό

Περιγραφή ξενοδοχείου

Στην καρδιά της χώρας της Νάξου,μόνο μερικά βήματα από όλα τα καταστήματα και τα εστιατόρια και την Εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.;Oλο το ξενοδοχείο αποπνέει μία φρεσκάδα και μία  ζωντάνια,εφόσον πρωτολειτούργησε το 2012.Είναι διακοσμημένο με μίνιμαλ διάθεση και υπέροχα χρώματα.Όλα τα δωμάτια μοντέρνα διακοσμημένα με μία αίσθηση φρεσκάδας σας εξασφαλίζουν άνετη και ευχάριστη διαμονή με αποκορύφωμα τον υπέροχο ύπνο στα coco mat στρώματα του.Καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά την πολυτέλεια με τον κυκλαδίτικο μινιμαλισμό..Η κοντινότερη παραλία της Αγίας Άννας είναι προσβάσιμη με τα πόδια και του Αγίου Προκοπίου με τα κρυστάλινα νερά της απέχει μόνο 6 χιλ.από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Αίθουσα παιχνιδιών-tv lounge-bar-Παροχή laptop(reception)-Kαθημερινός καθαρισμός δωματίου-Κλήση γιατρού-Βαby sitter(κατόπιν συννενόησης)-Υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου-Δημόσιος χώρος στάθμευσης σε κοντινή απόσταση

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Δορυφορική τηλεόραση -τηλέφωνο-  μίνι μπαρ - κλιματισμό-προιόντα περιποίησης-παντόφλες-θυρίδα ασφαλείας-Βάση σύνδεσης ipad-συνδρομητική τηλεόραση-ψυγείο-Plasma τηλεόραση

 Γενικές Πληροφορίες:

Βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης,50μ από την παραλία και 300μ από το λιμάνι.

   
 
 
 
SUNLIGHTS NAXOS  STUDIOS 3*    
 STUDIOS     από 299 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού,στον Άγιο Γεώργιο τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του Sunlight studios σας περιμένουν να σας χαρίσουν φιλόξενες και χαλαρές διακοπές.Το κέντρο της Νάξου απέχει μόνο 1χιλ.Μπορείτε να περάσετε την ημέρα σας δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας ένα ελαφρύ σνακ ή το ποτό σας και οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν  στην παιδική χαρά.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν δημόσιο πάρκινγκ -πισίνα-παιδική χαρά-Δωμάτια για μη καπνίζοντες

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Ψυγείο-Καφετιέρα-Εξοπλισμένη κουζίνα- Σκεύη-Βραστήρας-Τηλεόραση επίπεδης οθόνης-Μπαλκόνι-Βεράντα-Αίθριο-Απλώστρα ρούχων-Κλιματισμός

 Γενικές Πληροφορίες:

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο θα συναντήσετε καταστήματα,εστιατόρια,σουπερ μάρκετ και στάση λεωφορείου.- Διαθέτει και δίχωρα δωμάτια 

   
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!