top-image

Αυστρία

Η Αυστρία είναι μια πανέμορφη ηπειρωτική χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο χάρη στα εκπληκτικά της τοπία, τα σπουδαία ιστορικά της μνημεία, την πλούσια ιστορία της και το δυναμικό της παρόν στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπροσθέτως, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών καθώς προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη μοναδικές συγκινήσεις. 

Κατά γενική ομολογία η Αυστρία προσφέρει παραμυθένια χωριά, κατάλευκα βουνά και υποδειγματική τουριστική υποδομή.

Όλα αυτά την έχουν καταστήσει ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών προορισμών.

Προσφέρεται ιδιαίτερα για όσους αναζητούν όχι μόνο ατελείωτες χιονισμένες διαδρομές αλλά και κάτι περισσότερο από τις χειμερινές διακοπές τους…Μερικές από τις πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης βρίσκονται εδώ. Επισκεφθείτε το Salzburg, τη Βιέννη, το Innsbruck και ζήστε στον παλμό της μουσικής των μεγάλων μουσικών που γεννήθηκαν σε αυτές.

Βιέννη
Τουριστικά η Βιέννη θα σας καταπλήξει, με την ατμόσφαιρα του ένδοξου παρελθόντος, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις υπέροχες γεύσεις όπως το σήμα κατατεθέν της πόλης το σνίτσελ.
Σάλτσμπουργκ
Παραμυθένιο σκηνικό, μουσεία γεμάτα Ιστορία, γοτθικοί καθεδρικοί, επιβλητικές όπερες, πολυτελή παλάτια, περίτεχνη αρχιτεκτονική που παίζει μεταξύ μπαρόκ και Αναγέννησης, το πνεύμα του Μότσαρτ να κινείται ολούθε μέσα στην πόλη όπου γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός
Κλάγκενφουρτ
Το Κλάγκενφουρτ είναι κτισμένο γύρω από τις όχθες τις λίμνης Βέρτερζε, η οποία έχει ζωτική σημασία για την πόλη και ΄΄ευθύνεται΄΄ για πολλά από τα υπέροχα τοπία που την κάνουν να μοιάζει σαν ζωγραφιά.
Ίνσμπρουγκ
Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Αυστρίας όλο το χρόνο, το Ίνσμπρουκ έχει διατηρήσει τη μεσαιωνική Παλιά Πόλη (Altstadt) με τα στενά, στριμμένα δρομάκια και τα ψηλά σπίτια του σε ύστερα γοτθικό στιλ.
Seefeld
Γνωστός ως ο κορυφαίος προορισμός σκι της Αυστρίας, οι καλύτερες από τις πολλές πλαγιές του Ίνσμπρουκ δεν είναι παρά μια σύντομη διαδρομή με λεωφορείο από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της πόλης.
Kitzbuhel
Δύσκολο να το προφέρεις, εύκολο να το αγαπήσεις. Καλώς ήρθατε σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα του διεθνούς jet set, που καλύπτει τις απαιτήσεις των skier όλων των επιπέδων.
Zell Am See
Πρόκειται για ένα πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό, χτισμένο πάνω στη λίμνη.Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, προσφέρουν γρήγορη ανάβαση σε 136km πίστες που απευθύνονται σε skier όλων των επιπέδων.