top-image

Ικαρία διακοπές

Ικαρία διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΙΚΑΡΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 ΙΚΑΡΙΑ
 
 Αεροπορικώς 8 ημέρεςς
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η µέρα: Θεσσαλονίκη - πτήση για Ικαρία - Θέρµα - Αγ.Κήρυκος - Αρµενιστής 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ικαρία. Άφιξη και σας προτείνουμε αναχώρηση για τα Θέρµα, τη βασική λουτρόπολη της Ικαρίας µε τις κυριότερες ιαµατικές πηγές του νησιού. Το Υδροθεραπευτήριο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού Θέρμα, μέσα σε μια φυσική σπηλιά, δίπλα στη μαρίνα των σκαφών.  Θα δείτε το Σπήλαιο που βρίσκεται πάνω στην παραλία του οικισµού και θα συνεχίζουµε για τον Άγιο Κήρυκο, την πρωτεύουσα του νησιού. Θα περπατήσετε  στα λιθόστρωτα δροµάκια της παλιάς πόλης όπου µεταξύ άλλων θα θαυµάσετε  την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία µε το ξυλόγλυπτο τέµπλο που έκτισαν ναυτικοί του νησιού, το γυµνάσιο στο νεοκλασικό κτίριο σε σχέδια του Βέλγου αρχιτέκτονα Ντυµπρέ και την Μητρόπολη του Αγίου Κηρύκου. Στον µώλο του λιµανιού δεσπόζει η Ικαριάδα, το επιβλητικό γλυπτό από µέταλλο που υπενθυµίζει τη σχέση του νησιού µε το µύθο του Ίκαρου. 

2η µέρα: Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης - Κάµπος - Εύδηλος 

Πρωινό και σας προτείνουμε επίσκεψη  στο παµπάλαιο Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης από τη Λέσβο. Στο εσωτερικό του ναού, θα δείτε αξιόλογες τοιχογραφίες µε απεικονίσεις της Αγίας Γραφής και δίπλα από το ναό τη µικρή σπηλιά µέσα στην οποία είναι χτισµένο το βυζαντινό παρεκκλήσι της µονής, η περίφηµη “Θεοσκέπαστη”. Πρόκειται για µια πολύ εντυπωσιακή µικρή εκκλησία η οποία βρίσκεται κάτω από έναν πελώριο βράχο που μοιάζει µε µμανιτάρι. Θα συνεχίσετε για το αρχαιολογικό μουσείο του Κάµπου, όπου εκτίθενται ευρήματα, όπως αγγεία και αγάλματα, από το χώρο της αρχαίας Οινόης , το Φραντάτο, την Αρέθουσα και το Πετροπούλι. Αξιοσημείωτα είναι τα κτερίσματα τάφων από το νεκροταφείο της αρχαίας πόλης . Επόµενος σταθµός µας ο Εύδηλος το δεύτερο λιµάνι της Ικαρίας που διατηρεί την παραδοσιακή του φυσιογνωµία µε πολλά καλοδιατηρηµένα νεοκλασικά αρχοντικά. 

3η µέρα: Μονή Μοντέ - Οινοποιείο Αφιανέ               

Πρωινό και σας προτείνουμε αναχώρηση για τη μονή Μοντέ. Η μονή με την θαυματουργή εικόνα της παναγιάς βρίσκεται σε ένα δάσος με πλούσια ποικιλία σε χλωρίδα και πανίδα . Η ανακάλυψη της εικόνας Της, είναι μυστήριο. Σύμφωνα με την παράδοση η Παναγία εμφανίστηκε σε ένα πιστό Ικαριώτη και του υπέδειξε το σημείο που θα έβρισκε θαμμένη τη θαυματουργή Της εικόνα . Στο σημείο αυτό χτίστηκε ο ναός που είναι αφιερωμένος στον Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Μπορείτε να συνεχίσετε  για µία υπέροχη εμπειρία γευσιγνωσίας τοπικών ψηφισμένων κρασιών στο παραδοσιακό οινοποιείο του Νίκου Αφιανέ .

4η µέρα: Προαιρετική εκδροµή σους Φούρνους Κορσεών-Χριστός Ραχών 

Πρωινό και σας προτείνουμε   να απολαύσετε τις κοντινές παραλίες. Για όσους επιθυµούν, προαιρετική εκδροµή µέχρι τον Άγιο Κήρυκο και από εκεί µε καραβάκι (καιρού επιτρέποντος) για τη Θύµαινα και τους Φούρνους. Χρόνος για περίπατο και περιπλάνηση στα πανέµορφα σοκάκια. Γευθείτε φρέσκο ψάρι και παραδοσιακά εδέσµατα. Νωρίς το απόγευµα επιστρέφοντας μπορείτε να  επισκεφτείτε το χωριό Χριστός Ραχών. Το χωριό έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή των κατοίκων και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που ανοίγουν ανοίγουν αργά το βράδυ, κάνοντας διάσημο το χωριό, για τον «Ικαριώτικο χρόνο».

5η - 6η - 7η µέρες: Ελεύθερες μέρες για να χαρείτε τις παραλίες της Ικαρίας

8η µέρα: Ικαρία - Μονοκάμπι – πτήση επιστροφής 

Πρωινό και αναχώρηση  για το αεροδρόμιο. Γεμάτοι αναμνήσεις παίρνουμε την πτήση επιστροφής

 
.

Σημείωση 1:  Για τις ημερομηνίες 1/8, 8/8 και 15/8 το αεροπορικό εισιτήριο έχει προαγοραστεί από την εταιρεία μας  και περιλαμβάνεται αποσκευή 23 Kg μια χειραποσκευή 8 κιλών. 

Σημείωση 2: Το αεροπορικό εισιτήριο υπολογίστηκε με ναύλο 205€ μαζί με τους φόρους και μια χειραποσκευή 8 κιλών. Σε περίπτωση που η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου κατά την στιγμή της κράτησής σας , παρουσιάζει αύξηση ή μείωση από την τιμή κοστολόγησης , θα σας σταλεί άμεσα ειδοποίηση – ενημέρωση , για να εγκρίνετε αυτή την αναλογική τροποποίηση . Σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε την τροποποίηση η κράτηση θα ακυρώνεται και θα λάβετε την προκαταβολή που ενδεχομένως καταθέσατε άμεσα .
Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Aegean Airlines
  • Μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
  • Φόροι αεροδρομίου 35€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Ικαρίας.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΠΕΜΠΤΗ / ΚΥΡΙΑΚΗ
 
ΑEGEAN AIRLINES
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΙΚΑΡΙΑ
09:30
11:25
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΠΕΜΠΤΗ / ΚΥΡΙΑΚΗ
 
ΑEGEAN AIRLINES
 
ΙΚΑΡΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
11:50
13:45
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

KARRAS STAR HOTEL 3*

   
     από 449 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Αυλάκι, 500μ. από τη θάλασσα και 1,5 χλμ από την παραλία Μεσακτή και 30 χιλ απο το λιμάνι της Ευδ'ηλου

Έχει πισίνα, γήπεδο τένις και μπαρ δίπλα στην πισίνα. Διαθέτει δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Karras Star Hotel είναι μοντέρνα επιπλωμένα και διαθέτουν τηλεόραση και ψυγείο. Καθένα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Πισίνα -Γήπεδο Τέννις-Δωρεάν πάρκινγκ-μαθήματα γιόγκας-Οικογενειακά δωμάτια-Παιδική χαρά-μίνι μάρκετ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV  -  μίνι μπαρ - Κλιματισμό-Στεγνωτήρα μαλλιών-Χρηματοκιβώτιο

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μεταξύ  ων παραλιών του Κάμπου και της Μεσακτής

   
 
 
 

 

 
 
 
 
CAVOS BAY HOTEL AND STUDIOS 3*    
 ISLAND RESORT HOTEL- AΡΜΕΝΙΣΤΗΣ    

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

 Στις βόρειες ακτές του νησιού ,στην υπέροχη παραλία του Αρμενιστή ,το Cavos bay hotel  σας περιμένει να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές.Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω σε 6 διαφορετικά επίπεδα στην πλαγιά ενός λόφου κι έτσι σας παρέχει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Αρμενιστή και στα κοντινά νησιά την Σάμο και την Χιο.Διαθέτει 2 πισίνες με θαλασσινό νερό ,όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας,να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες πίνοντας το ποτό σας και ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια είναι εξαιρετικά προσεγμένα και μοντέρνα διακοσμημένα ,με πολύ άνετους χώρους.Το μπαρ είναι ανοιχτό από το πρωί έως τα μεσάνυχτα, προσφέροντάς σας μια επιλογή από διαφορετικούς τύπους καφέ, ποτά, αλκοολούχα,χυμούς,κοκτέιλ και σνακ . Καθίστε στην άνετη καρέκλα και χαλαρώστε, πιείτε ένα ποτό και απολαύστε την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, σε ένα ταξίδι των αισθήσεων!

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ - 2 πισίνες-Μπαρ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

  Κλιματισμός και θέρμανση-Ψυγείο-Τηλέφωνο-Δωρεάν προιόντα περιποίησης-Στεγνωτήρας μαλλιών-Χρηματοκιβώτιο-Καθημερινή καθαριότητα                                                                                                            

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική αμφιθεατρική τοποθεσία.Η παραλία Αρμενιστής στα 5 λεπτά με τα πόδια,η παραλία Μεσακτή 800μ και το πανέμορφο ψαροχώρι Γιαλίσκαρι πολύ κοντά.

   
 
KERAME STUDIOS AND APPARTMENTS 3*    
 TRADITIONAL STUDIOS    

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

To ξενοδοχείο Κerame είναι αμφιθεατρικά χτισμένο,επάνω στον λόφο του οικισμού Κεραμέ,που απέχει μόνο 1χιλ.από τον Εύδηλο.'Ολο το ξενοδοχείο και τα δωματία του είναι στα νησιώτικα χρώματα του μπλε και άσπρου,απόλυτα εναρμονισμένο με το Ικαριώτικο περιβάλλον.Βουκαμβίλιες στους τοίχους και λιθόστρωτα μονοπατάκια ανάμεσα στα δωμάτια.Η παραλία είναι ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο και διαθέτει πισίνα όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά σας.Με αφετηρία τον Εύδηλο,που είναι το δεύτερο λιμάνι του νησιού ,μπορείτε να εξερευνήσετε την βόρεια πλευρά του νησιού.Εκτός από τα δίκλινα Petite δωμάτια διαθέτει studios,suites ,villas με την δυνατότητα φιλοξενίας εώς και 5 ατόμων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν Πάρκινγκ - Πισίνα-Μπαρ 

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

 Πλήρως εξοπλισμένη κοζίνα-κλιματισμό-τηλεόραση- στεγνωτήρα μαλλιών- τηλέφωνο-μπαλκόνια ή βεράντες-Έπιπλα εξωτερικού χώρου-απλώστρα ρούχων

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία, συνδυάζοντας θάλασσα και βουνό σε κοντινή απόσταση.Επιτρέπονται τα κατοικίδια κατόπιν συννενόησης

   
 
 
ATHERAS HOTEL 3*    
ISLAND RESORT AND SPA    

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Atheras hotel βρίσκεται στο κέντρο του Εύδηλου στην βόρεια πλευρά του νησιού.Ο Εύδηλος είναι το δεύτερο λιμάνι του νησιού και υπήρξε πρωτεύουσα του από το 1834 εώς το 1912.Παρόλη την ανάπτυξη του έχει διατηρήσει το παραδοσιακό του χρώμα σε αρμονία με τις σύγχρονες ανέσεις που παρέχει.Έτσι με ορμητήριο το ξενοδοχείο σας θα έχετε τα πάντα στα πόδια σας...καταστήματα, super market,τράπεζα ,το λιμάνι και πολυάριθμα γραφικά ταβερνάκια κατά μήκος της παραλίας.Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία του Εύδηλου στα 150μ.ή στην παραλία του Κάμπου και στην παραλία Κυπαρίσσι στο 1,5χιλ.Εσεις που θέλετε να μείνετε στο ξενοδοχείο θα χαλαρώσετε στον χώρο της πισίνας και στο τζακούζι του spa.Όλα τα δωματία του σε νησιώτικα άσπρα ,μπλε χρώματα ,φωτεινά ευρύχωρα σας περιμένουν για αξέχαστες διακοπές.Αυτό που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο είναι η ευγένεια και η άψογη εξυπηρέτηση όλου του προσωπικού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Δωρεάν δημόσιο πάρκινγκ - Spa Center -Πισίνα-24ώρη reception

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

 Τηλεόραση επίπεδης οθόνης- Μίνι μπαρ - Κλιματισμός-Ψυγείο-Βραστήρας-Μπαλκόνι-Έπιπλα εξωτερικού χώρου-Απλώστρα

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Εύδηλου.Διαθέτει δωματία για ΑΜΕΑ.

   
 
 
 
 Γενικές Πληροφορίες

 

Πληθυσμός: 8.423

Χρήσιμες πληροφορίες: Παραφράζοντας λίγο τον ποιητή «Ικαρία, εκεί που έχει κράτος και εξουσία η Ανοιξη», θυμάμαι την πρώτη μου εντύπωση από το καράβι κι έβλεπα κάθε τα καταπράσινα, αλλά άγρια, βουνά. Από διηγήσεις είχα ακούσει ότι οι Ικαριώτες έχουν απέχθεια σε κάθε μορφής εξουσίας  και ήξερα πως απελευθερώθηκαν μόνοι τους το 1912, ανακηρύσσοντας την «Eλευθέρα Πολιτεία της Iκαρίας» με δική της σημαία και ύμνο .Ικαρία…Εκεί που ο χρόνος σταματά!!! Δεν είναι τυχαίο πως πριν από μερικά χρόνια η εφημερίδα The Guardian την ονόμασε «το νησί της μακροζωίας». Η Ικαρία έχει το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα, ίσως γιατί η καθημερινότητα εδώ κυλάει με αργούς ρυθμούς και οι ντόποιοι φαίνεται να χαίρονται στιγμή της ημέρας τους! Αν θέλεις να περάσεις ήσυχες διακοπές κάτω από τον ήλιο, τότε η Ικαρία πάλι δεν θα σε απογοητεύσει. Στην περίπτωση, όμως, που αναζητάς το γλέντι, το νησί μπορεί να στο προσφέρει και αυτό στα διάσημα πανηγύρια, όπου θα πιεις τοπικό κρασί και θα χορέψεις Ικαριώτικο μέχρι το πρωί! 

 Αξιοθέατα   

 

 

Δάσος του Ράντη

Πρόκειται για ένα ώριμο δάσος, του οποίου η ηλικία υπολογίζεται πάνω από 200 χρόνια και πολλά από τα γηραιότερα δέντρα έχουν ηλικία μεγαλύτερη από 300 έτη. Είναι από τα λίγα εναπομείναντα δάση στην Ανατολική Μεσόγειο αυτού του μεγέθους και ηλικίας. Αναμφίβολα αποτελεί έναν οικότοπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ιστορικής και βοτανικής αξίας που πρέπει να διατηρηθεί για τις επόμενες γενιές, μέσα από ειδικό προστατευτικό πλαίσιο. Στο δάσος Ράντη παρατηρείται ένα σπάνιο προστατευόμενο είδος βελανιδιάς, η Αριά, η οποία χρονολογείται από το Μειόκαινο (ηλικίας 5 εκατομμυρίων ετών) και αποτελεί προστατευόμενο είδος. Το δάσος αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη περιοχή στην Ελλάδα, όπου δεν γίνεται εκμετάλλευση αυτού του είδους. Η Αριά είναι αειθαλές δέντρο ύψους 12-15μ. ή ψηλός θάμνος και αναπτύσσεται με αργούς ρυθμούς. Η παρουσία της Αριάς στα νησιά του Αιγαίου, είναι σπάνια και κυρίως απαντάται υπό μορφή θάμνου.

 

 
 
 
 
 

 

Ιαματικές Πηγές

Οι ιαματικές πηγές της ­Ικαρίας ήταν γνωστές από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία έφταναν στο νησί προσβλέποντας σε μια καλυτέρευση της υγείας τους, επισκέπτοντας τις οργανωμένες εγκαταστάσεις της αρχαίας λουτρόπολης των Θερμών (περίπου τρια­κόσια μέτρα ανατολικά της σημερινής πόλης), όπου σήμερα διασώωζονται τα ερείπια της αρχαίας ακρόπολης και των αρχαίων λουτρικών εγκαταστάσεων.Η Ικαρία, λόγω της ιδιόμορφης γεωλογικής και τεκτονικής δομής της, αποτελεί έναν τόπο προικισμένο στη γεωθερμία. Η φυσική θερμική ενέργεια που προέρχεται από το εσωτερικό της Γης, προσφέρει έναν ανεκτίμητο θησαυρό για το νησί: τις ιαματικές πηγές της.Τα τελευταία χρόνια, η Ικαρία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό τουριστικό προορισμό για θεραπευτικούς και θερμαλιστικούς σκοπούς. Πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και την Ευρώπη σπεύδουν να επισκεφτούν τις θερμές πηγές του νησιού, συνδυάζοντας ίαση και αναζωογόνηση κατά τις διακοπές τους! Αξίζει να τονιστεί ότι οι παροχές των ραδιενεργών πηγών της Ικαρίας είναι μεγαλύτερες σε σύγκριση με αυτές άλλων χωρών, που κυμαίνονται μεταξύ 786-1000 m3/h, έναντι 20-150 m3/h άλλων χωρών. Συγκεκριμένα το Αθάνατο νερό, αποτελεί μια πηγή που βρίσκεται κοντά στο χωριό Ξυλοσύρτης, από την οποία αναβλύζει δροσερό νερό. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει το νερό αυτό περιέχει στοιχεία που το καθιστούν κατάλληλο για τη θεραπεία παθήσεων, όπως πέτρες στη χολή και τα νεφρά. Για το λόγο αυτό οι ντόπιοι του έχουν δώσει την ονομασία Αθάνατο Νερό.

 

 
 
 
 
 

 

Σεϋχέλλες

Η ακουαμαρίνα της Ικαρίας! Από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού! Η παραλία έχει ανάμικτο ψιλό βότσαλο και άμμο .Έχει πολλές υποθαλάσσιες σπηλιές δίπλα απ' την παραλία που περιμένουν να τις εξερευνήσετε. Ιδανική για ζευγάρια και νέους. Μικρός κόλπος με λευκά ψηλά βράχια, καταγάλανα νερά και εξωτική ομορφιά. Η πρόσβαση γίνεται με κατάβαση από τα βράχια (10 λ), αλλά αξίζει τον κόπο για να ανακαλύψεις αυτή την υπέροχη παραλία! Φρόντισε να έχεις μαζί σου προμήθειες.

 

 
 
 
 
 

 

Αρμενιστής

Μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στη βόρεια πλευρά του νησιού. Βρίσκεται σε ένα πολύ τουριστικό θέρετρο, τον Αρμενιστή.  Έχει χρυσή άμμο, γαλαζοπράσινα νερά και προσφέρει τη δυνατότητα να νοικιάσεις κανό. Μετά το μπάνιο, μπορείς να απολαύσεις τοπικές λιχουδιές στις ταβέρνες του οικισμού. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα μικρό όρμο με λίγες ομπρέλλες

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!