top-image

Χρήσιμες πληροφορίες για τις Βρυξέλλες

Οι Βρυξέλλες, η πρωτεύουσα του Βελγίου, η κύρια έδρα της Βελγικής Βασιλικής Οικογένειας και η πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι μια εξαιρετικά μικρή, φιλική και ανθρωπογενής πόλη για όλη τη σημασία της.

Σε αντίθεση με τις όμορφες Μπριζ και Γάνδη, με τις ορδές των τουριστών τους, οι Βρυξέλλες είναι ο κύριος οικονομικός και εκπαιδευτικός κόμβος του Βελγίου, ο οποίος δίνει στην πόλη μια πιο αίσθηση εργασίας από άλλες πόλεις.

Εδώ, έχετε μια κατάλληλη αίσθηση για τη βελγική ζωή, ειδικά για την φανταστική κουλτούρα εστιατορίων και καφέ.

Παρόλο που οι Βρυξέλλες μπορεί να μην έχουν τα αστέρια άλλων πόλεων του Βελγίου, η πρωτεύουσα έχει πολλά περισσότερα για να κάνει τους επισκέπτες να απασχολούνται για μερικές μέρες, με μια σειρά από μουσεία παγκόσμιας κλάσης και γκαλερί τέχνης, καθώς και πιο περίεργα πράγματα για κάντε, όπως το Atomium, και μερικά υπέροχα απομεινάρια της παλιάς αρχιτεκτονικής στην παλιά πόλη.

Μόλις τελειώσετε το λαιμό σας στο γοτθικό και μπαρόκ λαμπρότητα, μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με τη διάσημη σοκολάτα των Βρυξελλών. Μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με τη λίστα με τα κορυφαία αξιοθέατα και δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε στις Βρυξέλλες.