top-image

King's College και King's College παρεκκλήσι

Ιδρύθηκε το 1441 από τον Henry VI και το νωρίτερο των βασιλικών ιδρυμάτων, King College του αξίζει να επισκεφθείτε για την τεράστια έκταση του γκαζόν που εκτείνεται προς τα κάτω στο ποτάμι και Β βασιλιά κορυφογραμμή . Εδώ, θα απολαύσετε υπέροχη θέα στην πλάτη , τους διάφορους χώρους κολλεγίων κατά μήκος της όχθης ποταμού. Διακεκριμένοι απόφοιτοι περιλαμβάνουν τον συγγραφέα Horace Walpole, τον ποιητή Rupert Brooke και τον οικονομολόγο Lord Keynes.

Ένα must-see εδώ είναι το King's College Chapel. Γνωστό για το εσωτερικό του κάθετου στιλ 12 κόλπων, καθώς και για το συναρπαστικό ανεμιστήρα του John Wastell (1515), είναι ένα must-see στο Cambridge.

Αξίζει επίσης να δείτε: το υπέροχο ίχνος στα παράθυρα και στους τοίχους. τα εντυπωσιακά βιτρό του 16ου αιώνα. την πλούσια σκαλισμένη ξύλινη οθόνη οργάνων και χορωδιών του 16ου αιώνα. και το υψόμετρο, Ράμπενς Λατρεία των Μάγων (1634).

Συμβουλή: Εάν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια της περιόδου, φροντίστε να παρευρεθείτε στο Evensong για να ακούσετε τη διάσημη Χορωδία του King's College .

Διεύθυνση: King's Parade, Cambridge

Επίσημη ιστοσελίδαwww.kings.cam.ac.uk