top-image

Ασφάλεια η πρώτη μας προτεραιότητα

Ασφάλεια η πρώτη μας προτεραιότητα

Η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι must για την εταιρεία ZORPIDIS.
Η εταιρεία Zorpidis , ξεκίνησε το μεταφορικό της έργο το 1976 . Σήμερα είναι ο ηγέτης της αγοράς μεταφορών επιβατών και τουρισμού στην περιοχή της Βορείου Ελλάδος και η μεγαλύτερη σε στόλο λεωφορείων στην Ελλάδα. Στην εταιρεία  Zorpidis, η ποιότητα και η ασφάλεια είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες - είτε για το στόλο των λεωφορείων μας είτε για την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. Τα ταξίδια με λεωφορείο αποτελούν παράδοση της Zorpidis  εδώ και 46 χρόνια. Η εξυπηρέτηση, ο στόλος, η άνεση και η ασφάλεια είναι τα υψηλότερα πρότυπα, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε με απόλυτη άνεση και ηρεμία.

 

Καλά εκπαιδευμένοι οδηγοί

Όποιος  οδηγός «προσλαμβάνεται» στη εταιρεία  Zorpidis , πρώτα ελέγχεται το ιστορικό του, για την εμπειρία του στις μεταφορές . Στην συνέχεια εκπαιδεύεται για όλα τα θέματα  ασφάλειας, διαχείριση ατυχημάτων,  διαχείριση άγχους και επικοινωνία και γλωσσική εκπαίδευση.
Για λόγους ασφαλείας, οι οδηγοί υπόκεινται στους αυστηρότερους κανονισμούς ανάπαυσης, η συμμόρφωση με τους νόμιμα καθορισμένους χρόνους οδήγησης και ανάπαυσης παρακολουθείται αυστηρά από την υποστήριξη υπολογιστών. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο οδηγός σας θα ξεκινήσει το ταξίδι μαζί σας καλά ξεκουρασμένος και καλά προετοιμασμένος.
Οι οδηγοί  μας μιλούν συνολικά 5 γλώσσες σήμερα και διασφαλίζουν την ευημερία των επιβατών. Οι εργασίες σας κυμαίνονται από την καθαριότητα του λεωφορείου, την νερών , χυμών και αναψυκτικών, έως τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, όπως η διαδρομή, το πρόγραμμα, οι καθυστερήσεις κ.λπ.

 

100 οχήματα - συντηρούνται πάντα επαγγελματικά

Ολόκληρος ο στόλος καλύπτει περίπου 4 εκατομμύρια χιλιόμετρα ετησίως, χωρίς κανένα ατύχημα.  Χάρη στην τακτική αγορά των σύγχρονων μοντέλων, προσπαθούμε ο στόλος μας να καλύπτει όλες τις ανάγκες για μετακίνηση . Ο στόλος των λεωφορείων είναι επομένως από τους πιο σύγχρονους και ασφαλέστερους στόλους στην Ελλάδα. Τα λεωφορεία εξυπηρετούνται συχνότερα από ό, τι απαιτείται από το νόμο και πραγματοποιούνται όλα τα service στην ώρα τους από τα στελέχη του ιδιόκτητου συνεργείου μας .

Η ποιότητα του καυσίμου ελέγχεται επίσης με επιμέλεια καθώς η εταιρεία μας διατηρεί ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων

Όταν ταξιδεύετε με λεωφορείο ZORPIDIS μπορείτε να είστε σίγουροι:
... ότι το λεωφορείο σας ανήκει σε έναν από τους νεότερους στόλους λεωφορείων στην Ελλάδα.

... ότι το λεωφορείο σας ελέγχεται και συντηρείται συχνότερα από ό, τι απαιτείται από το νόμο.
...ότι ο οδηγός λεωφορείου σας στη εταιρεία Zorpidis είναι άριστα εκπαιδευμένος και προσηλωμένος στο μεταφορικό του έργο
... ότι ο οδηγός του λεωφορείου σας ξεκινά το ταξίδι μαζί σας , είναι ξεκουρασμένος και καλά προετοιμασμένος.
... ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι έχετε ένα χαλαρωτικό ταξίδι.


Οι επιβάτες μας αξίζουν το υψηλότερο επίπεδο!


Γνωρίζατε ότι το λεωφορείο είναι το ασφαλέστερο μηχανοκίνητο μέσο οδικής μεταφοράς;
Κανένα άλλο μηχανοκίνητο μέσο μεταφοράς δεν έχει τόσο λίγα ατυχήματα.