top-image

Ταξίδι στην Τανζανία! Παράδοση και άγρια ζωή!

Ταξίδι στην Τανζανία! Παράδοση και άγρια ζωή!

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9, 11, 12 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Φυλή Μασάι

Ταξίδι στην Τανζανία,

σε μια χώρα με απέραντες φυσικές περιοχές και με τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στον κόσμο!

Όταν γίνεται λόγος για την Αφρική, το μυαλό μας τρέχει στα πάρκα της και στην άγρια φύση της. Στις αχανείς σαβάνες της, που είναι το σπίτι των μεγάλων θηλαστικών  και των εντυπωσιακών αρπακτικών, που γοήτευσαν τόσο τους εξερευνητές του 19ου αιώνα. Ήπειρος με απέραντες φυσικές περιοχές και με τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στον κόσμο που προστατεύονται και είναι μέλη της Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο.

 Ένα από αυτά τα οικοσυστήματα βρίσκεται στην Τανζανία. Πρόκειται για το οικοσύστημα του Σερενγκέτι που διατηρείται σε άριστη κατάσταση, χάρη στη βιώσιμη αλληλεπίδραση με τους πληθυσμούς της εθνότητας των Μασάι. H Τανζανία έχει και επιπλέον τον πλούτο και την ομορφιά του νησιού της Ζανζιβάρης, με μια πολύχρωμη φύση, γεμάτη εξωτικά φυτά και ζώα, γεμάτη φυτείες μοσχοκάρυδου, κανέλας, τζίντζερ... Οι ομορφιές του νησιού συνεχίζονται και στον υποβρύχιο κόσμος που είναι σαν ένας ξεχωριστός πλανήτης, κατάφυτος από κοράλλια και κατοικείται από μια μεγάλη ποικιλία "κατοίκων".

Ο πληθυσμός της χώρας στο σύνολο, όπως και όλης της ηπείρου, εξαρτάται από τη γη στην οποία ζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό στον κόσμο. Έτσι αγωνίζεται όσο μπορεί για αυτήν, αλλά και πληρώνει το τίμημα της καταστροφής της, που προέρχεται από πολιτικές επεκτατικές, βασισμένες στο χρηματικό κέρδος και τις ζημιές από τις κλιματολογικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Τανζανία είναι το λίκνο της ανθρωπότητας. Εδώ στρώματα ιζημάτων και ηφαιστειακής στάχτης βοήθησαν να διατηρηθούν απολιθώματα των προγόνων μας. Ευρήματα ανυπολόγιστης σημασίας ήρθαν στο φως. Εδώ είναι που ο Dr. Louis Leakey, ανακάλυψε τα απολιθώματα του "Homo", που χρονολογούνται 1.75 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ο "Homo" ήταν ο πρόδρομος του σημερινού ανθρώπου. 

Η χώρα κατοικήθηκε από διάφορες Αφρικανικές φυλές, η πιο πρόσφατη των οποίων είναι οι Μασάι Μάρα από το Σουδάν, που έφεραν τις περήφανες παραδόσεις τους μαζί τους. Οι Άραβες έμποροι επισκέφτηκαν τις ακτές της, 2.000 χρόνια πριν και εγκαταστάθηκαν τελικά εδώ γύρω στον 8ο αιώνα μ. Χ. Αργότερα δημιούργησαν τους εμπορικούς τους δρόμους στο εσωτερικό. Οι γάμοι μεταξύ των Αράβων και των ντόπιων δημιούργησαν ένα νέο γένος  με δική του γλώσσα την Kiswahili ή Swahili, λέξη που περιγράφει ένα ταξίδι-σαφάρι και έγινε η διεθνής λέξη  που περιγράφει ένα ταξίδι στην άγρια φύση. 

 

Καλώς ήρθατε στην Τανζανία!!

    

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

e. zafiriadou@zorpidis.gr

m. 6987320116

 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!