top-image

Χρήσιμες πληροφορίες για το Ταλίν

Με εκπλήξεις σε κάθε γωνιά, το Ταλίν εκρήγνυται με γοητεία όπως καμία άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Η πρωτεύουσα της Εσθονίας είναι πλούσια στην ιστορία, αλλά έχει όλες τις σύγχρονες προσφορές που οι τουρίστες περιμένουν από έναν προορισμό τον 21ο αιώνα.

Η πόλη είναι εξαιρετικά φωτογενής, ειδικά κατά τα μεσάνυχτα ηλιοβασιλέματα το καλοκαίρι. Και αν θέλετε να δείτε την πόλη στα καλύτερά της, προγραμματίστε την επίσκεψή σας κατά τη διάρκεια του Εσθονικού Φεστιβάλ Τραγουδιού. Συγκεντρώνει 30.000 από τους καλύτερους τραγουδιστές στην Εσθονία σε ένα στάδιο κάθε πέντε χρόνια για να δημιουργήσει μουσική που δονείται σε όλη την πόλη.

Η Παλιά Πόλη του Ταλίν κατάφερε να διατηρήσει τη μεσαιωνική της κληρονομιά κατά τη διάρκεια αιώνων κυριαρχίας από ξένους ηγέτες, κερδίζοντας νόμιμα την ονομασία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO . Μπορείτε ακόμα να περπατήσετε μέσα από την πύλη Viru που καλύπτεται από κισσό, να εξερευνήσετε το γοτθικό Δημαρχείο και να περπατήσετε κατά μήκος των τειχών της πόλης, όπως έχουν κάνει άλλοι για εκατοντάδες χρόνια.

Αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε ίσο χρόνο για να εξερευνήσετε τις σύγχρονες προσφορές του Ταλίν. Η πόλη διαθέτει εστιατόρια εμπνευσμένα από τη Σκανδιναβία, πλατφόρμες προβολής, καταπράσινα πάρκα και καταστήματα γλυκών .

Προγραμματίστε τα αξιοθέατα σας γύρω από αυτήν τη σαγηνευτική πόλη με τη λίστα με τις δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε στο Ταλίν.