Καρπενήσι Μονή Προυσιώτισσας 3 ΗΜ Elvetia 3* BB

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου
Δε βρέθηκαν διαθέσιμες αναχωρήσεις για το συγκεκριμένο πακέτο!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Καρπενήσι

Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Καρπενήσι, με ενδιάμεσες στάσεις, σε Τέμπη, Βόλο, Στυλίδα. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα Καρπενήσι - Προυσσός

Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση της περιοχής, θα επισκεφθούμε τους Κορυσχάδες, όπου βρίσκεται το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης, το Μικρό Χωριό και το Μεγάλο και θα καταλήξουμε στο Μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας, όπου φυλάγεται η εικόνα της Παναγίας, που είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Επιστροφή στο Καρπενήσι παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του καρναβαλιού, με χορό και άφθονο ποτό μέχρι τις πρωινές ώρες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

3η ημέρα Καρπενήσι - Υπάτη - Μονή Αγάθωνα - Γοργοπόταμος - Επιστροφή

Πρόγευμα και αναχώρηση για Υπάτη και μονή Αγάθωνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική γέφυρα Γοργοποτάμου που βρίσκεται πάνω από το χωριό του Γοργοποτάμου και ενώνει τις δύο πλαγιές της Οίτης. Πάνω της περνά ακόμη και σήμερα ο κύριος σιδηροδρομικός άξονας Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Στις 25 Νοεμβρίου του 1942, αντιστασιακές οργανώσεις μαζί με Άγγλους Σαμποτέρ, ύστερα από απόφαση του συμμαχικού στρατηγείου της Μέσης Ανατολής, ανατίναξαν την γέφυρα προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην διέλευση των Γερμανών που πίεζαν τους συμμάχους στην Αφρική, γράφοντας έτσι μια από τις ενδοξότερες σελίδες της νεότερης ιστορίας μας. Γεύμα εξ ιδίων στη Στυλίδα. Επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας.

Copyright © 2020 www.zorpidis.gr. Powered by Integrated Solutions – MetaByte Software
Running on i-Flexible CMS