top-image

Κάρπαθος διακοπές

Κάρπαθος διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΑΡΠΑΘΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


Σημείωση 1 : Για τις ημερομηνίες 30/07, 06/08  τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν προαγοραστεί από την εταιρεία μας και περιλαμβάνει αποσκευή 23 kg και μια χειραποσκευή 8 κιλών.

Σημείωση 2 : Στις υπόλοιπες ημερομηνίες, το αεροπορικό εισιτήριο υπολογίστηκε με ναύλο 185 € μαζί με τους φόρους και μια χειραποσκευή 8 κιλών. Σε περίπτωση που η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου κατά την στιγμή της κράτησής σας παρουσιάζει αύξηση ή μείωση από την τιμή της κοστολόγησής σας, θα γίνεται ανάλογη τροποποίηση.

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Sky Express
  • Μία αποσκευή 20 Kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
  • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
  • Φόροι αεροδρομίου 45€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΚΥΡΙΑΚΗ
SKY EXPRESS
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
12:45
13:35
 
ΚΥΡΙΑΚΗ
SKY EXPRESS
ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ
15:00
16:10
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΚΥΡΙΑΚΗ
SKY EXPRESS 
ΚΑΡΠΑΘΟΣ
ΑΘΗΝΑ
15:45
16:55
 
ΚΥΡΙΑΚΗ
SKY EXPRESS 
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
21:35
22:25
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

  Γενικές Πληροφορίες   

 

Πληθυσμός: 6.511

Χρήσιμες πληροφορίες: Κάρπαθος!!!Το νησί των αντιθέσεων!!!Ψηλές βουνοκορφές, παρθένα τοπία,γραφικά χωριά,καταπράσινοι πευκώνες,σμαραγδένια νερά και άνθρωποι απλοί,φιλόξενοι!!!Τι άλλο να ζητήσεις….Βρίσκεται ανάμεσα στην Κρήτη στη Ροδο και η ποικιλία του τοπίου της, την καθιστά ανάμεσα στα πιο ιδιαίτερα ελληνικά νησιά. Τα βουνά της αγγίζουν τα 1.200 μέτρα (η κορυφή της Λάστου), τα πεύκα από τις πλαγιές κατηφορίζουν μέχρι τη θάλασσα και οι αμμουδιές της απλώνονται σε απίθανα σημεία. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία αντιπροσωπευτική ελληνική εικόνα που να μην τη συναντά κανείς, έστω και σε μικρογραφία, στην Κάρπαθο.

 

 

 

 
 Αξιοθέατα   

Σπήλαιο Ποσειδώνα

Πρόκειται για ένα μνημειώδης λαξευτό τάφο ή ιερό. Ο τύπος ήταν πολύ συνηθισμένος στο ανατολικό Αιγαίο. Πιθανόν στο σπήλαιο να στεγαζόταν κάποιο ιερό αφιερωμένο στον θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα, ή στη θεά του έρωτα, Αφροδίτη .Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπροστά υπήρχε ξύλινο στέγαστρο. Ίσως ήταν ιερό της Αφροδίτης, θεάς δημοφιλούς στις λαϊκές τάξεις. Οι εικασίες για την Αφροδίτη στηρίζονται στο ότι αρχαιολόγοι βρήκαν αγαλματίδια της θεάς στην γύρω περιοχή. Στα Πηγάδια, εξάλλου, έχουν βρεθεί αγαλματίδια της θεάς. Η σπηλιά έχει διαβρωθεί από τη συνεχή χρήση από βοσκούς.

 

 

Απέρι

Το Απέρι είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Καρπάθου και βρίσκεται χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Χαμάλη.Είναι η έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Καρπάθου.Το Απέρι μέχρι το 1892 ήταν  η πρωτεύουσα του νησιού που τότε μεταφέρθηκε  στα Πηγάδια.Ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό κρυμμένο ανάμεσα σε μεγάλους ορεινούς όγκους για να μην το πιάνει το μάτι των πειρατών.Στην κορυφή του θα συναντήσετε τα απομεινάρια του βενετσιάνικου κάστρου,την αρχαία ακρόπολη της Καρπάθου,το Κοράκι, που προστάτευε τους κατοίκους από πειρατικές επιδρομές.Το Απέρι ήταν ενωμένο με το διπλανό χωριό Βωλάδα μέχρι το 1815.Το χωριό αποτελείται από 7 συνοικίες και παρόλο ότι έχει μεγάλη έκταση ο πληθυσμός του αριθμεί 470 κατοίκους στην απογραφή του 2001.Αρχές του αιώνα είχε 950 κατοίκους αλλά οι περισσότεροι έφυγαν μετανάστες στην Αμερική.Παρόλα αυτά δεν υπάρχει ίχνος εγκατάλειψης ,ίσα ίσα συναντάς πολλά αναπαλαιωμένα σπίτια από τους κατοίκους που ζουν στο εξωτερικό.Είτε επιστρέφουν μόνιμα στον τόπο τους,είτε έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα για τις διακοπές τους,

 

 

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Αρχαιολογικό μουσείο της Καρπάθου βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καρπάθου, στα Πηγάδια και άρχισε την λειτουργία του το 2005.Στεγάζεται στο Επαρχείο Καρπάθου σε κτίριο που χρονολογείται από την εποχή της Ιταλοκρατίας.Τα ευρήματα είναι κατανεμημένα σε 3 αίθουσες και ταξινομημένα σε χρονικές και ιστορικές περιόδους. Η Α΄αίθουσα περιλαμβάνει  ευρήματα νεολιθικής εποχής (λεπίδες οψιανού, όστρακα ), ευρήματα από μινωική αγροικία, ευρήματα από πρόσφατη ανασκαφή στο μινωικό -μυκηναϊκό οικισμό των Πηγαδίων και  ταφικό σύνολο από τη νεκρόπολη του οικισμού. Με αφορμή τα εκθέματα γίνονται γνωστές στον επισκέπτη η αγροτική οικονομία και ζωή, οι εμπορικές και πολιτισμικές επαφές, η βιοτεχνική δραστηριότητα, η καθημερινή ζωή και τα έθιμα και οι δοξασίες.Στην Β΄αίθουσα έχουμε γεωγραφική κατανομή από τις τρεις πόλεις του νησιού.Τα εκθέματα κυρίως αγγεία ελληνιστικών χρόνων, τμήματα γεωμετρικών αγγείων και ταφικό σύνολο κλασικών χρόνων από το Απέρι, λίγα γλυπτά από το Πηγάδια, θα συνοδεύουν κείμενα που θα αναφέρονται στην ιστορία του νησιού καθώς και σε σημαντικές ιστορικές επιγραφές της Καρπάθου.Στην Γ΄αίθουσα έχουμε ευρήματα και αναφορές απο την Βυζαντινή Κάρπαθο και στοιχεία από την πειρατεία και την τοπογραφία του νησιού.

 

 

Λαογραφικό Μουσείο Όθους

Στεγάζεται στο παραδοσιακό σπίτι του Βαρίκα και του Αριστοτέλη Σταβράκη .Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μια πιστή αναπαράσταση του εσωτερικού του ενός καρπάθικου σπιτιού, όπως ήταν στο παρελθόν Το παραδοσιακό σπίτι της Καρπάθου, συνήθως μονόχωρο, εξυπηρετούσε με σοφό τρόπο τις ανάγκες της καθημερινής ζωής .Διαιρούνταν σε ένα χαμηλότερο τμήμα, τον πάτο, όπου βρίσκονταν ένας ξύλινος καναπές και ένα χαμηλό τραπέζι για το φαγητό (που ονομάζεται σοφράς) ενώ σε ένα υπερυψωμένο ξύλινο πατάρι στο πίσω μέρος του, τον σουφά, κοιμόταν σε στρώματα όλη η οικογένεια. Χειροποίητα κεντήματα και κιλίμια στόλιζαν τα κάγκελα του σουφά, από το οποία το πιο περίτεχνο, η στυλομαντήλα, κάλυπτε το στύλο, ένα ξύλινο κατακόρυφο δοκάρι στο μέσο του δωματίου, συμβολικό και πραγματικό στήριγμα του σπιτιού .Πολυάριθμα πιάτα και γυαλικά, τοποθετημένα σε ξύλινα ράφια γύρω από τους τοίχους, συμπλήρωναν τον πλούσιο διάκοσμο Ακόμα υπάρχουν εκτεθειμένα είδη της καθημερινής αγροτικής ζωής, καθώς και είδη λαϊκής τέχνης, όπως κεραμικά, υφαντά και μουσικά παραδοσιακά .

 

 

Λαογραφικό και Αρχαιολογικό Μουσείο Αρκάσας

Το Λαογραφικό και Αρχαιολογικό μουσείο Αρκάσας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και φιλοξενεί αρχαιολογικά ευρήματα καθώς και παραδοσακά αντικείμενα που μας προσδίδουν στοιχεία της καθημερινής ζωής των κατοίκων.Τα αρχαιολογικά ευρήματα αφορούν την ακρόπολη της Αρκάσας όπου  διατηρούνται ερείπια κτηρίων και δεξαμενών σε καλή κατάσταση. Επίσης και αρχαία απομεινάρια της τρίκλιτης βασιλικής της Αγίας Αναστασίας επάνω στην οποία οικοδομήθηκε ο ναός της Αγίας Σοφίας.

 

 

Υπαίθριο Αγροτικό Μουσείο Πυλών

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε τον καθημερινότητα  και την αγροτική ζωή των κατοίκων από τα παλαιότερα χρόνια εώς και σήμερα είναι η επίσκεψη σας στο Υπαίθριο Αγροτικό Μουσείο Πυλών.Θα περπατήσετε μέσα σε οπωροφόρα δέντρα,σε κληματαριές και θα δείτε την αγροτική κατοικία ,τον ξυλόφουρνο,το πατητήρι,το αλώνι  καθώς και αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα.

 

 
 

Αρκάσα

Ο αρχαιολογικός χώρος της Αρκάσας, ένας από τους τέσσερις δήμους των κλασικών και μετέπειτα χρόνων, αποτελείται από την Ακρόπολη του Παλαιοκάστρου με εμφανή κατάλοιπα οχύρωσης των αρχαϊκών χρόνων και με πύργους της κλασικής και ελληνιστικής εποχής. Διατηρούνται επίσης κατάλοιπα κτηρίων και δεξαμενών σε καλή κατάσταση. Η διάρκεια ζωής του οικισμού δεν μπορεί να προσδιοριστεί, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τα ανασκαφικά δεδομένα.

 

 
 Παραλίες στην Κάρπαθο
  

Λεύκος

Μία οργανωμένη παραλία με μικρές μοναχικές αμμουδιές και καταγάλανα νερά. Το πιο ελκυστικό σ’αυτή την παραλία είναι η θέα που έχει προς το απέναντι νησάκι Σώκαστρο, αλλά και τα ερείπια αρχαίας πόλης που βρίσκει ο επισκέπτης. Συνδυάζεται η αναψυχή με τη μάθηση!

 

 
 

Αχάτα

Η Αχάτα είναι μια μικρή παραλία που απέχει 12 χιλιόμετρα από τα Πηγάδια και 5 από το Απέρι. Η βοτσαλωτή αυτή παραλία βρίσκετε ανάμεσα από δύο βράχους, κάτι που προσφέρει μια ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά. Αμμουδερή με ψιλά βότσαλα. Τα βαθιά γαλάζια της νερά με τους επιβλητικούς όγκους των βράχων που την περιτρυγυρίζουν συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Οργανωμένη με ομπρέλες και ταβέρνα.

 

 

Αμοοπή

 Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού βρίσκονται στην περιοχή καθώς και τα καλύτερα ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια. Η Μικρή και η Μεγάλη Αμοοπή είναι αμμώδεις παραλίες που οι περισσότεροι ντόπιοι επισκέφτονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Και οι δύο παραλίες είναι ιδανικές για οικογένειες ενώ βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις καφετέριες και τα εστιατόρια. Τα Βοτσαλάκια είναι μια παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά. Ομπρέλες και ξαπλώστρες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση για τους επισκέπτες .Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες της Αμοοπής προσφέρουν διεθνή, ελληνική και καρπάθικη κουζίνα, ενώ η νυχτερινή ζωή της περιοχής είναι επίσης πολλή πλούσια. Μπορείτε να απολάύσετε απίθανα κοκτέιλς  και τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες στα κοντινά μπαρ. Ταβέρνες με ζωντανή μουσική προσφέρουν άφθονα τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης και πολύ χορό

 

 

Διακόφτης

Η διπλή παραλία, σου δίνει εικόνα και αίσθηση …. Καραϊβικής. Η ομορφιά της παραλίας αυτής δεν περιγράφεται με λόγια. Κανείς δεν φεύγει από την Κάρπαθο χωρίς να πάρει αναμνήσεις από τον Διακόφτη. Γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά γεμάτα αλμύρα. Χρυσαφένια άμμος με θέα τον Κάστελλο, το νοτιότερο ακρωτήρι της Καρπάθου.

 

 

Αγιος Μηνάς

Στο δρόμο σας για το χωριό Όλυμπος θα βρείτε αυτή τη σαγηνευτική παραλία με το ξεχωριστό βότσαλο και την άγρια ομορφιά. Για αυτό πριν πάτε στην Όλυμπο να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το ηλιοβασίλεμα περάστε για ένα μπανάκι από τον Άγιο Μηνά. Θα νιώσετε καλύτερα. Εμπιστευτείτε με!

 

 
 

Κυρά Παναγιά

Η πιο  πολυφωτογραφημένη παραλία της Καρπάθου. Χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα βαθιά νερά, περικυκλωμένη με βουνά ντυμένα στο πεύκο που κατεβαίνουν μέχρι την παραλία. Διαθέτει ομπρέλες και εστιατόρια. Χαρακτηριστικό της το πανέμορφο εκκλησάκι της “ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” στην άκρη και ψηλότερα από την παραλία.

 

 

Απέλλα

Η πολυβραβευμένη παραλία της Καρπάθου με τα κρυστάλλινα τουρκουάζ βαθιά νερά, την εξωτική απόχρωση στην άμμο και σε μερικές γωνίες βότσαλα, συνθέτουν μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Το επιβλητικό γεμάτο πεύκα βουνό κάνει το τοπίο συναρπαστικό. Διαθέτει ομπρέλες και μικρή ταβέρνα.

 

 
 

Αγιος Νικόλαος -Αρκάσα

Ιδανική ακρογιαλιά για τους λάτρεις του surfing. Λέγεται και Χαβάη της Καρπάθου, εξαιτίας του τροπικού χαρακτήρα της. Το εντυπωσιακό είναι πως από αυτή την παραλία, η Κάσος φαίνεται δίπλα (πας και κολυμπώντας που λέει ο λογος). 

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!