top-image

Λευκάδα-Φισκάρδο-Ιθάκη-Σκορπιός

Λευκάδα-Φισκάρδο-Ιθάκη-Σκορπιός

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΛΕΥΚΑΔΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΟΔΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


1η ημέρα Αναχώρηση - Πάργα - Λευκάδα
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για τη βορειοδυτική ακτή της Ηπείρου. Θα επισκεφθούμε
την κουκλίστικη Πάργα για να απολαύσουμε το καφέ μας στο περίφημο λιμανάκι της γοητευτικής πόλης . Στη συνέχεια θα
κατευθυνθούμε στη Λευκάδα με τους γραφικούς οικισμούς, την πυκνή βλάστηση και τους εντυπωσιακούς όρμους με τα διάφανα
γαλαζοπράσινα νερά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη.


2η ημέρα Λευκάδα (περιήγηση πόλης) - Κρουαζιέρα

Πρωινό και σύντομη περιήγηση στο νησί. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας. Όμορφα σοκάκια, μικρές πλατείες, παραδοσιακά σπίτια, περίτεχνα καμπαναριά και πλακόστρωτοι πεζοδρόμοι συνθέτουν τον χαρακτήρα της πόλης. Επίσης θα δούμε το Ενετικό κάστρο και θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης, Στη συνέχεια αναχώρηση για το Νυδρί, το πιο τουριστικό μέρος του νησιού και γνωστό γιατί βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό. Δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια εκδρομή στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς (εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), στη μυθική Ιθάκη (πατρίδα του Οδυσσέα) και στα Πριγκιπόννησα, το Μεγανήσι όπου βρίσκεται και η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής» και τον Σκορπιό του Ωνάση που πλέον έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στη μαρίνα της πόλης
με τα εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά και να δειπνήσετε με τοπικές θαλασσινές γεύσεις .


3η ημέρα Λευκάδα - Πρέβεζα - Άρτα – Επιστροφή
Πρωινό και αναχωρούμε για την Πρέβεζα, όπου θα έχουμε χρόνο για περίπατο στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Άρτα με το ομώνυμο γεφύρι διάσημο για τη μοναδική αρχιτεκτονική του, που ενώνει τις όχθες του Άραχθου. Συνεχίζουμε για Γιάννενα. Γεύμα εξ ιδίων σε εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ και στη συνέχεια αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ για την Θεσσαλονίκη . Άφιξη αργά το απόγευμα

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά. Δείπνο καθημερινά εάν κάνετε την επιλογή της ημιδιατροφής.
  • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
  • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€

ΛΕΥΚΑΔΑ

 

Πληθυσμός: 21.414

Αεροδρόμιο/α: Ακτίου (PVK)

Περιγραφή: Η Λευκάδα είναι ένα από τα νησιά του Ιονίου, που χαρακτηρίζεται από καταγάλανες παραλίες και δάση με πεύκα. Ενώνεται με την ηπειρωτική Ελλάδα με πλωτή γέφυρα, γεγονός που κάνει την πρόσβαση στο νησί πάρα πολύ εύκολη. Από το Ακρωτήρι του νησιού υπάρχει ο μύθος ότι αυτοκτόνησε η Σαπφώ, ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμη μύθοι που συνδέουν το νησί με το θεό Απόλλωνα και τη θεά Αφροδίτη. Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται, ένας εξ αυτών ο γερμανός αρχαιολόγος Wilhelm Dörpfeld, ότι η Λευκάδα είναι στην πραγματικότητα η ομηρική Ιθάκη του Οδυσσέα. Σήμερα το νησί είναι διάσημο για τις εξαιρετικές του παραλίες, πολλές από αυτές έχουν υπάρξει μέσα στις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου για πολλά συνεχόμενα έτη.

 

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

 

Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκάδας

Το μουσείο παραθέτει ευρήματα από την παλαιολιθική περίοδο έως και την ρωμαϊκή εποχή. Στη συλλογή του υπάρχουν και αντικείμενα από τις ανασκαφές του Γουλιέλμου Ντάιπερφελντ (Wilhelm Dörpfeld) ο οποίος ήταν Γερμανός αρχιτέκτων και αρχαιολόγος, εργάστηκε στις ανασκαφές στην αρχαία Ολυμπία, στις ανασκαφές της Τροίας με τον Ερρίκο Σλήμαν και διατέλεσε και διευθυντής του γερμανικού αρχαιολογικού ινστιτούτου στην Αθήνα. Ο Ντάιπερφελντ υποστήριζε με θέρμη ότι η Λευκάδα είναι πραγματικά το νησί το οποίο ο όμηρος αναφέρει ως Ιθάκη. Στην προσπάθεια του να τεκμηριώσει την θεωρεία του έκανε ανασκαφές σε διάφορες τοποθεσίες όπως στον Νήρικο, την αρχαία πρωτεύουσα του νησιού, στην Εύγηρο, στο χωριό Φρύνι, στο σπήλαιο των Νυμφών στην Αγία Κυριακή, στους ταφικούς τύμβους στο Νυδρί και αλλού. Το μουσείο θα το βρείτε στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας στο ισόγειο του Δημαρχείου στη συμβολή των οδών Αγγελου Σικελιανού και Ν. Σβορώνου. Θα το βρείτε ανοικτό όλες τις μέρες εκτός της δευτέρας και μεταξύ 08:30-14:30. Η είσοδος είναι στα 2 ευρώ και στο 1 ευρώ για τους φοιτητές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο +30 26450 21635.

 

Εξάνθεια

Από όπου και να βρίσκεστε στη Λευκάδα θα σας προτρέπαμε ένα απόγευμα με καθαρό ουρανό, πριν δύσει ο ήλιος, να μπείτε στο αυτοκίνητο και να πάρετε τον ορεινό δρόμο στα νοτιοδυτικά του νησιού όπου σε υψόμετρο 600 μέτρων θα συναντήσετε την Εξάνθεια, ένα παραδοσιακό χωριό, κρεμασμένο στην πλαγιά του όρους της Ελάτης. Στο πιο ακραίο σημείο αυτού που καταπράσινου τοπίου θα βρείτε το εστιατόριο “Ράχη” που προσφέρει ένα εκπληκτικό μπαλκόνι με θέα και ένα μενού που να συνοδεύει επάξια την υπέροχη αίσθηση που θα σας αφήσει το απέραντο της θάλασσας και του ουρανού. Απολαύστε τον ήλιο να βουτάει στη θάλασσα μαζί με το σπιτικό κρασί παραγωγής του χωριού και τις εκλεκτές τοπικές γεύσεις από τον ξυλόφουρνο. Για πληροφορίες καλέστε στο 2645099439.

Ιστοσελίδα: http://www.rachi.gr/

 

Χαραμόγλειος Ειδική Λευκαδιακή Βιβλιοθήκη

Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη που στεγάζει βιβλία, συγγράμματα, εφημερίδες, άρθρα, αφίσες, χαρακτικά, φυλλάδια, χάρτες, φωτογραφίες και άλλο πληροφοριακό υλικό με κοινό θέμα τη Λευκάδα. Ιδρύθηκε το 1991 και είναι το προσωπικό δημιούργημα του Αριστοτέλη Χαραμόγλη. Τα παλαιότερα χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα και αριθμεί περισσότερους από 40 χιλιάδες έργα 810 Λευκαδίων και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέο υλικό. Ο Χαραμόγλης ξεκίνησε τη συλλογή το 1974 και την δώρισε στο πνευματικό κέντρο το 1984. Το 1991 μετακόμισε σε δικό της κτίριο στην πλατεία Μαρκά όπου θα την βρείτε και σήμερα. Έχει βραβευθεί από Ακαδημία Αθηνών το 1987 και το 1994 αναγράφηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη αποκλειστικού θέματος στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο +30 26450 21465.

 

Ενετικό Κάστρο της Αγίας Μαύρας

Το πρώτο αξιοθέατο που θα δείτε κατά την άφιξη σας στη Λευκάδα δεν θα μπορεί να είναι κάτι άλλο από το Ενετικό κάστρο που βρίσκεται στη νησίδα που την ενώνει με την ηπειρωτική χώρα. Χτίστηκε τον 14ο αιώνα μ.Χ. και αποτελεί ένα από το πιο εντυπωσιακά οχυρά στην Ελλάδα. Το φρούριο ήταν γαμήλιο δώρο στον Φράγκο ηγεμόνα Ιωάννη Ορσίνι ο οποίος ως προίκα έλαβε και το νησί της Λευκάδας από τον πεθερό του, Δεσπότη της Ηπείρου, Νικηφόρο τον Α'. Οι Οθωμανοί κατέλαβαν το νησί το 1479 και αναβάθμισαν το οχυρό χτίζοντας επίσης και μια γέφυρα με 360 καμάρες που λειτουργούσε και ως υδραγωγείο και διέσχιζε τη λιμνοθάλασσα και υδροδοτούσε το οχυρό. Δυστυχώς το σημαντικό αυτό έργο δεν στέκεται πια καθώς καταστράφηκε από σεισμούς. Απομεινάρια του υπάρχουν όμως και είναι εμφανή έως και σήμερα.

 

Εκκλησίες και μοναστήρια

Οι Λευκαδίτες, ίσως πιο πολύ από κάθε άλλη παραδοσιακή κοινωνία των Επτανήσων, είχαν πάντα ένα αγνό και απλό θρησκευτικό αίσθημα, που το εξέφρασαν με τα εκατοντάδες μικρά και καλόγουστα εκκλησιαστικά μνημεία που ίδρυσαν. Σε αυτά δεν αποτυπώνεται μόνον η πίστη, αλλά και η καλαισθησία και η φιλοκαλία του λαού της.

Η παλιά πόλη της Λευκάδας είναι γεμάτη από εκλεκτές εκκλησίες της Ενετοκρατίας. Ο ναός του Αγ. Νικολάου (1687) ήταν ο επιφανέστερος της πόλης, με εντυπωσιακά μπαρόκ αρχιτεκτονικά στοιχεία και εκλεκτές εικόνες. Ο ναός του Παντοκράτορα, που ανήκει στην οικογένεια Βαλαωρίτη και όπου είναι θαμμένος ο εθνικός μας ποιητής, είναι άλλο ένα μικρό ζωγραφικό μουσείο της πόλης. Ο ναός του Αγ. Μηνά (1707), στην αρχή του κεντρικού δρόμου, είναι περίφημος για το θαυμάσιο ξυλόγλυπτο τέμπλο του και τις σπουδαίες εικόνες των μεγάλων Επτανήσιων αγιογράφων.

Βόρεια της πόλη, στην στενή λωρίδα γης που περικλείει την λιμνοθάλασσα της Λευκάδας, βρίσκεται ο ναός της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου ή Παναγίας στη Γύρα (τέλη 15ου αι.), που θεωρείται από τους αρχαιότερους ναούς του νησιού και είναι προγονικός του Άγγελου Σικελιανού. Λίγο πιο πέρα, στην άκρη της παραλίας της Γύρας, σχεδόν μέσα στο βράχο, βρίσκεται η μικρή εκκλησία Άγ. Ιωάννης του Αντζούση (πριν τον 14ο αι.), από τις παλαιότερες του νησιού. Η παράδοση θέλει από εδώ να πέρασε ο Απόστολος Παύλος.

Στον πευκόφυτο λόφο πάνω από τον Αη-Γιάννη βρίσκεται το μοναστήρι της Φανερωμένης, το μεγάλο προσκύνημα του νησιού. Είναι το μοναδικό ζωντανό μοναστήρι της Λευκάδας, με ιστορία που ξεκινάει από τους Αποστολικούς χρόνους. Στην Αρχαιότητα στο σημείο αυτό υπήρχε ιερό της Αρτέμιδος. Ένα πολύ παλιό μονοπάτι κάτω από τη μονή ονομαζόταν Ιερά Οδός και θεωρείται ο δρόμος όπου και οι μαθητές του Αποστόλου Παύλου ακολούθησαν για να ιδρύσουν εδώ την πρώτη εκκλησία του νησιού το 63 μ.Χ. Λίγο ανατολικότερα, κοντά στο χωριό Απόλπαινα, μέσα στον ελαιώνα, βρίσκεται το μοναστήρι της Θεοτόκου της Οδηγήτριας, που πιστεύεται το παλαιότερο χριστιανικό μνημείο (12ος αι.) που σώζεται στο νησί.

Το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου (πριν το 1500), που το συναντάμε λίγο μετά από τα Κολυβάτα, μέσα στο δάσος των Σκάρων, είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της κεντρικής Λευκάδας. Κοντά στο μοναστήρι και λίγο πιο Νότια, μέσα σε μια σπηλιά, βρίσκεται το ασκητήριο των Αγίων Πατέρων. Η θέση έχει εκκλησιαστική ιστορία από τον 4ο αι.

Μένοντας στην κεντρική Λευκάδα, αξίζει να επισημάνουμε το γραφικά όμορφο εξωκλήσι του Παντοκράτορα, ΒΑ του Κάβαλου· το μοναστήρι του Προδρόμου (1605) στο Λιβάδι της Καρυάς, γνωστό ως Αη-Γιάννης στο Λιβάδι, με τις εξαιρετικές τοιχογραφίες· το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (16ος αι.) έξω από την Βαυκερή, με επίσης εξαιρετικές τοιχογραφίες· και το ιστορικό μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησίας (16ος αι.), στα Πλατύστομα.

Πιο Νότια, αξίζει να αναφέρουμε το ερειπωμένο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη (Ροδάκι) (1654) στο Βούρνικα, που ο ναός του είναι χτισμένος πάνω στο δάπεδο μεγάλου αρχαίου δωρικού ναού, αφιερωμένου στην θεά Δήμητρα· τον ναό του Προδρόμου (11ος αι.), πάλι στον Βούρνικα· και το ιστορικό μοναστήρι Αγ. Νικολάου Νήρας (1637), που βρίσκεται λίγο πριν τον φάρο στο ακρωτήρι Λευκάτας.

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!