top-image

Ευρώπη

Ομαδικά και ατομικά Ταξίδια στην Ευρώπη. Ταξιδέψτε όποτε εσείς θέλετε, μείνετε στο ξενοδοχείο που θέλετε, πληρώστε όσο εσείς θέλετε ή επιλέξτε ένα από τα οργανωμένα προγράμματά μας στην Ευρώπη. Οι πιο ελκυστικοί προορισμοί στην Ευρώπη με παρά πολλές προτάσεις για κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία που θα κάνουν το ταξίδι σας ανεπανάληπτη εμπειρία

Κροατία
Τα χαρακτηριστικά μεσαιωνικά τείχη του Ντουμπρόβνικ, η εξαιρετικά καλοδιατηρημένη ρωμαϊκή αρένα της Πούλα, το παλάτι του Διοκλητιανού στο Split και η πολύχρωμη αρχιτεκτονική παλέτα του Ζάγκρεμπ θα κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον των πολιτιστικά ανήσυχων.
Ελβετία
Η Ελβετία είναι μια χώρα με έντονη φυσική ομορφιά, που κυριαρχείται από βουνοκορφές, κυλιόμενα λιβάδια και εντυπωσιακές λίμνες.
Γαλλία
Είτε ταξιδέψετε στο Παρίσι, είτε στην Κυανή Ακτή σίγουρα θα βρείτε όλα όσα ονειρευτήκατε.....
Μονακό
Το πανέμορφο και λαμπερό Μονακό είναι ένα μικρό βασιλικό πριγκιπάτο στη Γαλλική Ριβιέρα. Λιγότερο από δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα, είναι ίσως το πιο λαμπερό μικρό τμήμα του πλανήτη.
Ιταλία
Ρώμη η αιώνια πόλη, το Μιλάνο της μόδας, η Φλωρεντία και η Βενετία της Αναγέννησης. Ιταλία, η χώρα με την μεγάλη ιστορία
Αυστρία
Η Αυστρία είναι μια πανέμορφη ηπειρωτική χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο χάρη στα εκπληκτικά της τοπία, τα σπουδαία ιστορικά της μνημεία, την πλούσια ιστορία της και το δυναμικό της παρόν στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γερμανία
H χώρα που προσφέρει πλούσια φύση, όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Ευρώπη, ποικιλότροπη αρχιτεκτονική με παλιά ξύλινα σπίτια, σκεπαστές γέφυρες, Καθεδρικούς ναούς, μεσαιωνικά κέντρα, πανέμορφες πλατείες με τρεχούμενα νερά.