top-image

Βιεννέζικη Μελωδία Low Cost

Βιεννέζικη Μελωδία Low Cost

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΒΙΕΝΝΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310244400

+30 2310231168

+302310231170

+302310459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


1η μέρα : Πτήση για Μπρατισλάβα – Βιέννη
Συγκέντρωση το απόγευμα στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και διανυκτέρευση .
2η μέρα : Βιέννη – ξενάγηση πόλης - Ανάκτορα Σεμπρούν
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε τη περιήγηση μας με το ανάκτορο Mπελβεντέρε και την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Τέλος θα επισκεφτούμε Χριστουγεννιάτικες αγορές και ιδιαίτερα αυτές που στήνονται στο Δημαρχείο και στο Τετράγωνο των μουσείων . Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε πιο καλά τη Βιέννη συμμετέχοντας σε μια περιπατητική ξενάγηση. Θα επισκεφτούμε το Νεογοτθικό Δημαρχείο , το παλάτι Χόφμπουργκ, χειμερινή κατοικία των Αψβούργων, την υπέροχη Ισπανική Σχολή Ιππασίας και θα καταλήξουμε μέσω Heumarkt και Graben, στον Καθεδρικό Ναό της Πόλης, τον Άγιο Στέφανο .Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολυάριθμα μουσεία της Βιέννης, όπως την πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ, Βαν Γκόγκ, το μουσείο Αλμπερτίνα με ενδιαφέρουσες περιοδικές εκθέσεις, το μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στον κόσμο που έχει στην κατοχή του περίπου 60.000 πίνακες ζωγραφικής, το περίφημο Μuseums Quartier, με παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκθέσεις μοντέρνας τέχνης, που περιλαμβάνει το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MUMOK), το Κέντρο Τέχνης της καλλιέργειας, το Μουσείο Καπνού, το Μουσείο Λέοπολντ. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη . Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά σε επίσκεψη – ξενάγηση στα ανάκτορα Σενμπρούν, ένα από τα σημαντικότερα και πιο ιστορικά ανάκτορα της Ευρώπης. Αποτελούσαν τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων από το 18ο αιώνα έως το 1918 στην Βιέννη της οποίας και αποτελεί σήμερα σπουδαίο τουριστικό πόλο έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες . Το Σεμπρούν έχει συνολικά 1.441 δωμάτια, εκτός των 139 μαγειρείων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Ο χώρος γύρω από το Ανάκτορο διαμορφώθηκε σ΄ ένα τεράστιο κήπο με πανέμορφα λουλούδια περιτριγυρισμένα από 32 μαρμάρινα αγάλματαΑξίζει πραγματικά να το δείτε εσωτερικά για να μεταφερθείτε στην εποχή των βασιλιάδων και να νιώσετε τι σημαίνει να ζεις σαν βασιλιάς!! Στη συνέχεια μετάβαση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στο ιστορικό κέντρο . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση ή για όσους επιθυμούν Χριστουγεννιάτικο δείπνο μπορούν να ετοιμαστούν για τα γνωστά «Κρασοχώρια» Πρόκειται βασικά για γραφικές παραδοσιακές ταβέρνες, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει παραδοσιακά φαγητά και ντόπιο κρασί συνοδεία βέβαια βιενέζικων βιολιών και λοιπών οργάνων. Διανυκτέρευση .
3η μέρα : Βιέννη – Σάλτσμπουργκ
Πρωινό και ξεκινάμε την ημερήσια προαιρετική εκδρομή στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Mετά από μία θαυμάσια διαδρομή,τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut, θα φτάσουμε στη γενέτειρα του Mότσαρτ. Eδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.
4η μέρα : Βιέννη – Μπρατισλάβα – πτήση επιστροφής
Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική πόλη της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα . Μια βόλτα στα στενά πεζοδρομημένα δρομάκια με τα παστέλ κτήρια του 18ου αι. κάτω από το άγρυπνο «βλέμμα» του κάστρου, θα σε ταξιδέψει πίσω στους μεσαιωνικούς χρόνους . Η περιπλάνηση στην Παλαιά Πόλη θα ξεκινήσει από τις οδούς Michalska Venturska, με τις αμέτρητες καφετέριες και τα εξαιρετικά μπαρόκ κτήρια. Στη συνέχεια και αφού περιπλανηθείς σε όλα τα στενά του κέντρου, σειρά έχει η Πύλη του Αγίου Μιχαήλ (Michalska Brana), η μοναδική από τις τέσσερις πύλες της μεσαιωνικής πόλης που διασώζεται έως σήμερα και αποτελεί ορόσημο της Μπρατισλάβας. Κάτω από την πύλη θα δεις «Σημείο Μηδέν», απ’ όπου μετριούνται οι χιλιομετρικές αποστάσεις με τις άλλες πρωτεύουσες του κόσμου. Εξαιρετικά είναι και ιδιόμορφα μπρούτζινα αγάλματα που ξεπετάγονται στις πιο παράξενες τοποθεσίες της πόλης . Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα στο ιστορικό κέντρο. Τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

ΩΡΑΡΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

27/12    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΕΝΝΗ  21.50 - 22.45

30/12    ΒΙΕΝΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  18.00 - 20.45

 

Στο πακέτο διακοπών περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Βιέννη – Θεσσαλονίκη με την Ryan air
  • Χειραποσκευή 8Kg.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
    Πρωινό καθημερινά.
  • Τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Έμπειρος αντιπρόσωπος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
    ΦΠΑ.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόρος διαμονής.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 65€.
  • Έξτρα αποσκευή (ζητήστε τιμή ανάλογα με το μέγεθος & το βάρος).
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
    Εκδρομές , ξεναγήσεις περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκδρομής.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, αλατωρυχεία , θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€

Στο πακέτο εκδρομών - περιηγήσεων με τιμή συμμετοχής 40€, περιλαμβάνονται:

  • Πανοραμική ξενάγηση Βιέννης 
  • Ξενάγηση στα Ανάκτορα Σεμπρούν ( δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου )
  • Περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Βιέννης
  • Επίσκεψη –περιήγηση Μπρατισλάβας


Προαιρετικές εκδρομές & υπηρεσίες

  •  Ημερήσια εκδρομή και ξενάγηση στο Σάλτσμπουργκ . Τιμή συμμετοχής : 40€.
  • Βραδινή διασκέδαση με δείπνο στα κρασοχώρια του Γκρίντσιχ . Τιμή συμμετοχής : 35€.
  • Κοντσέρτο Κλασσικής μουσικής : Ανάλογα την αίθουσα και την ημέρα : Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες. Παιδιά 2-14 ετών έκπτωση 30%.

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!