top-image

Μύκονος διακοπές

Μύκονος διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΜΥΚΟΝΟΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310-244400 

+30 2310-231170

+30 2310-449997

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 Γενικές Πληροφορίες

 

Πληθυσμός: 10.134

Χρήσιμες πληροφορίες: Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!!! Ένα λαμπερό νησί με έντονη νυχτερινή ζωή, που προσελκύει χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο.Το αγαπημένο νησί του διεθνούς τζετ σετ, η Μύκονος προσφέρεται για πολυτελή ζωή και ατελείωτα πάρτι.Η Μύκονος, το ξακουστό νησί των ανέμων έχει καθιερωθεί ως δημοφιλής κοσμοπολίτικος προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μάλιστα πολλοί ξένοι την ταυτίζουν με το ελληνικό καλοκαίρι, τη διασκέδαση και την καλοπέραση.Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν ωστόσο για τη Μύκονο είναι ότι πρόκειται για ένα νησί με «διπλή προσωπικότητα». Μπορεί από τη μια να είναι έντονη, λαμπερή και κοσμοπολίτικη αλλά από την άλλη είναι ιδιαίτερα γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και ανεμόμυλους, που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία. Η μοναδικότητα λοιπόν του νησιού έγκειται στο ότι καλύπτει εξίσου όλες τις απαιτήσεις: τόσο τους επισκέπτες που είναι λάτρεις της νυχτερινής ζωής και των έντονων συγκινήσεων όσο και αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, γραφικούς οικισμούς και να ανακαλύψουν την παράδοση του τόπου.

 

 Αξιοθέατα   

 

 

Μικρή Βενετία

Γοητευτική, σαγηνευτική,πλανεύτρα, η Μικρή Βενετία ή αλλιώς Αλευκάντρα,η πιο γραφική γειτονιά της Μυκόνου, χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Λόγω το ότι  θυμίζει έντονα τη Βενετία της Ιταλίας σε αυτήν  οφείλει και το όνομά της. Η συνοικία ξεκίνησε να κτίζεται από τα μέσα του 18ου αιώνα, αποτελώντας γειτονιά πλούσιων εμπόρων και καπεταναίων. Με τα σπίτια της γειτονιάς να βρέχονται από το κύμα και τα πολύχρωμα μπαλκόνια της να «αιωρούνται» στη θάλασσα, σίγουρα δε θα μπορούσε να παραμένει απαρατήρητη. Τα πολύχρωμα μπαλκόνια της και τα ξύλινα "μπουντιά" κρέμεται  πάνω από την θάλασσα εδώ μπορείτε  να απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.Και φυσικά,να απολαύσει υπέροχα  κοκτέιλ δίπλα στο κύμα,στα πολυάριθμα μπαρ της περιοχής

 

 
 
 
 
 

 

Δήλος

Το ιερό νησί των Αρχαίων Ελλήνων το οποίο, σύμφωνα με την μυθολογία, φανερώθηκε μέσα από τα κύματα του Αιγαίου από τον Ποσειδώνα στην, καταδιωκόμενη από την Ήρα, Λητώ, η οποία εκεί και γέννησε τον Απόλλωνα και την Άρτεμη. Στη Δήλο σώζονται σε αρκετά καλή κατάσταση τα ερείπια ενός από τους μεγαλύτερους και τους πιο εντυπωσιακά οργανωμένους οικισμούς της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας. Το νησί πρωτοκατοικήθηκε την 3η χιλιετία π.Χ πιθανά από τους Κάρες. Μετατρέπεται στις αρχές του 10 αιώνα π.Χ σε λατρευτικό κέντρο και έδρα Μεγάλης Αμφικτιονίας του Αιγαίου. Στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ οι Αθηναίοι κυριαρχούν στο ιερό νησί. Το 540 π.Χ, ο Πεισίστρατος αποφασίζει την πρώτη κάθαρσή του νησιού , ενώ με τη δεύτερη, το 426 π.Χ, μεταφέρονται τα οστά όλων των νεκρών της Δήλου στο γειτονικό νησί Ρήνεια και απαγορεύονται πλέον οι γεννήσεις και οι θάνατοι στο νησί του Απόλλωνα ώστε να μη μιαίνουν το Ιερό του.Με την έλευση των Μακεδόνων το 315 π.Χ το νησί αποκτά την ανεξαρτησία του και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί εμπορικά. H εγκατάσταση των Ρωμαίων αργότερα, έχει σαν αποτέλεσμα την αθρόα προσέλευση Αιγυπτίων, Συρίων και Ιταλών και την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού έως το 88 π.Χ όπου κατά τη διάρκεια των Μιθριδατικών πολέμων, δέχεται δύο φοβερές επιθέσεις και αρχίζει να φθίνει έως την τελική εγκατάλειψη του τον 6ο μ.Χ. αιώνα. Μετά από αιώνες ακινησίας η Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή ξεκινά ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο το 1873 και η Δήλος ξαναβγαίνει από την αφάνεια, αποκαλύπτοντας την πλούσια Ιστορία της σε ολόκληρο τον Κόσμο. Το αρχαιολογικό Μουσείο της Δήλου είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδας. Η Δήλος και η Ρήνεια τελούν υπό την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού και απαγορεύονται ο ελλιμενισμός σκαφών και η διανυκτέρευση ατόμων χωρίς ειδική άδεια.

 

 
 
 
 
 

 

Παραπορτιανή

H Παραπορτιανή αποτελεί ένα ξεχωριστό αξιόλογο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα, στην δημιουργία του οποίου δεν συνέβαλε μόνο ο άνθρωπος, αλλά και ο χρόνος, που με τις τυχαίες φθορές που προκάλεσε, δημιούργησε ένα τελικό αποτέλεσμα ανεπανάληπτης αισθητικής. Η  "Παραπορτιανή" πήρε το όνομά της, από το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στη μικρή Β.Δ. πύλη, "το παραπόρτι" του μεσαιωνικού τείχους της Μυκόνου. Στην πραγματικότητα αποτελεί διώροφο συγκρότημα πέντε  εκκλησιών, όπου οι τέσσερις από αυτές είναι στο ισόγειο και η μία υπερυψωμένη. Αυτή ακριβώς η εκκλησία είναι που φέρει και το όνομα της Παναγίας Παραπορτιανής. Δημιουργήθηκε σε πρώτη φάση κατά το διάστημα μεταξύ 16ου και 17ου αιώνα και η αρχιτεκτονική της μοναδικότητά της, την έχουν αναδείξει σε σημαντικό μνημείο, όχι μόνο για την Μύκονο, αλλά και για ολόκληρο το Αιγαίο.Κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις 600 εκκλησίες του νησιού,τόσο στους επισκέπτες και πολύ περισσότερο στους κατοίκους του νησιού.

 

 
 
 
 
 

 

Οι Μύλοι

Οι πολυφωτογραφημένοι μύλοι της Μυκόνου!Στέκονται αγέροχοι επάνω από την Μικρή  Βενετία και κατακλύζονται από τους χιλιάδες τουρίστες που θέλουν μία φωτογραφία μπροστά τους.Kοιτώντας στο πέλαγος, εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη με τους ολόλευκους επιβλητικούς όγκους τους. Σήμερα,διατηρούνται οι επτά από τους δέκα, που υπήρχαν ως τις αρχές του 20ου αιώνα και άλεθαν με την δύναμη του βοριά τα ντόπια σιτηρά. Οι μύλοι της Μυκόνου, προμήθευαν με αλεσμένο σιτάρι και αλεύρι τους φούρνους του νησιού, το οποίο ως αναγκαίος σταθμός για τα διερχόμενα από το Αιγαίο πλοία, τα προμήθευε, με την σειρά του, με παξιμάδια. Ένας τέτοιος μνημειακός φούρνος που λειτουργεί μέχρι σήμερα με ξύλα, είναι ο γνωστός «Φούρνος του Γιώρα’’ στο Νιοχώρι.

 

 
 
 
 
 

 

Δημαρχείο

Κομψό, με κεραμοσκεπή,διώροφο κτίριο του 1780 κατασκευάστηκε κατά την, μετά τα «Ορλωφικά», περίοδο για να αποτελέσει τηνέδρα του Ρώσου Γενικού Πρόξενου του Αρχιπελάγους. Περιήλθε μερικά χρόνια αργότερα στην δικαιοδοσία της Κοινότητας (του τοπικού οργάνου αυτοδιοίκησης του νησιού που λειτουργούσε πριν από την Επανάσταση), για να στεγάζει μέχρι σήμερα τα γραφεία του Δήμου Μυκόνου. Δίπλα, το λιτό και επιβλητικό κτίριο "Του Μαύρου" υπήρξε το πρώτο δημόσιο σχολείο της Μυκόνου. Χτίστηκε επί Όθωνα (1859) σε σχέδια του Βαυαρού μηχανικού Βάιλερ.

 

 
 
 
 

 

 

Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου

Χτισμένο το 1902, το Αρχαιολογικό Μουσείο στεγάζει πλήθος εκθεμάτων της περιοχής. Θεωρείται ως ένας σημαντικός πολιτισμικός  πόλος έλξης για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Περιλαμβάνει έξι αίθουσες και φημίζεται για την πλούσια συλλογή του σε κεραμικά, η οποία είναι αντιπροσωπευτική της Κυκλαδίτικης κεραμικής από την γεωμετρική εποχή μέχρι τον 6ο π.Χ αιώνα.

 

 
 
 
 
 

 

Ναυτικό Μουσείο Αγαίου

Πρόκειται για ένα Κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου το οποίο λειτουργεί από το 1985 στη Χώρα Μυκόνου,στα Τρία Πηγάδια. Σκοπός του είναι η διατήρηση, προβολή και μελέτη της ελληνικής ναυτικής ιστορίας και παράδοσης, και συγκεκριμένα η εξέλιξη και δραστηριότητα του εμπορικού πλοίου, κυρίως στον χώρο του Αιγαίου. Σημειώνεται πως το 1987,ο Γεώργιος Δρακόπουλος, τιμήθηκε για την ίδρυσή του με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.Το Μουσείο περιλαμβάνει ομοιώματα των κωπήλατων, ιστιοφόρων και ατμήλατων πλοίων που από την Προϊστορία έως τις μέρες μας που  διέπλεεαν  το Αιγαίο. Εκτίθενται ακόμη πλούσια συλλογή χαρτών και άλλων χαρακτικών, αρχαίων νομισμάτων και σταθμών. αμφορείς και όργανα πλοήγησης.  Στο μουσείο αυτό ανήκει και το παραδοσιακό πέρασμα ‘’ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ’’ που συναντάμε  τα καλοκαίρια στο παλιό λιμάνι.

 

 
 
 
 
 

 

Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής

Ιδρύθηκε το 1542 σε θέση όπου προϋπήρχε παλαιά εκκλησία των Εισοδίων της Παναγίας. Από το 1757 μέχρι και το 1767 η μονή, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ανακαινίσθηκε από τον ιερομόναχο Ιγνάτιο Μπάσουλα και απέκτησε τη σημερινή της μορφή. Το αξιοθαύμαστο ξυλόγλυπτο, τεχνοτροπίας «μπαρόκ» τέμπλο του τρίκλιτου ναού, ο επισκοπικός θρόνος και ο άμβωνας (τέλη 18ου αι.) λέγεται ότι κατασκευάστηκαν στην Φλωρεντία, ενώ οι ωραίες εικόνες του τέμπλου ανήκουν στον αγιογράφο Ιωάννη "τον εκ Κερκύρας". Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος, η πλούσια ανάγλυφη διακόσμηση του μαρμάρινου κωδωνοστασίου και της βρύσης εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Στις συλλογές του μοναστηριού υπάρχουν παλιά εργαλεία και σκεύη, σημαντικά εκκλησιαστικά κειμήλια, αρχιερατικά άμφια, επίπλωση (ένας ξυλόγλυπτος επιτάφιος, αναλόγια κ.α), μεταβυζαντινές εικόνες και διάφορα άλλα αφιερώματα.

 

 
 
 
 
 
 Παραλίες   

 

 

Καλό Λιβάδι

Είναι μια πάρα πολύ δημοφιλής παραλία που βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού. Βρίσκεται μεταξύ της παραλίας Ελιάς και του Καλαφάτη και είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες σε μήκος και σε πλάτος στο νησί. Η μουσική παίζει έντονα από τα γύρω μαγαζιά τα οποία διαθέτουν και beach-service έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς το μπάνιο του και τις διακοπές του.

 

 
 
 
 
 

 

Ορνός

Η παραλία Ορνός είναι η πρώτη στη σειρά από τις νότιες παραλίες και πολύ  κοντά στην χώρα  Είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες και “οικογενειακές” παραλίες του νησιού .. Η περιοχή του Ορνού  αναπτυχθεί σε έναν σχεδόν αυτόνομο τουριστικό οικισμό. Η παραλία είναι απάνεμη,οργανωμένη και διαθέτει πληθώρα εστιατορίων και beach bar

 

 
 
 
 
 

 

Ψαρού

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, με σιμιγδαλένια άμμο και σμαραγδένια νερά, που γνώρισε μεγάλες δόξες τη δεκαετία του ’80 και τα τελευταία χρόνια ξαναπέρασε δυναμικά στο προσκήνιο, μαζεύοντας κυριολεκτικά όλους τους επώνυμους του νησιού και της Ελλάδας.

 

 
 
 
 
 

 

Ελιά

Από τις πιο όμορφότερες παραλίες του νησιού, με πολύ ψιλή άμμο,υπέροχα γαλοζοπράσινα νερά , καλό κόσμο και θέα στο νησί της Νάξου.Είναι ο τελευταίος σταθμός στα μικρά καραβάκια που ξεκινάν από τον Πλατύ Γυαλό.Η παραλία είναι «Gay friendly» και υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και για γυμνιστές. 

 

 
 
 
 

 

 

Paradise

 Tο ίδιο δημοφιλής με το Super Paradise και εξίσου οργανωμένη με beach-bars με πισίνες όπου όλο το καλοκαίρι γίνονται πολλά πάρτυ και εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε πολλά θαλάσσια σπορ και ένα επαγγελαμτικό κέντρο καταδύσεων. Το Tropicana beach-bar έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα του είδους του καθώς συγκεντρώνει όλη την ένταση όπως και   εστιατόριο με διεθνή κουζίνα που είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο.

 

 
 
 
 
 

 

Super Paradise

Η διασημότερη παραλία της Μυκόνου. Τα τρελά parties που προκύπτουν στην παραλία, την έκαναν το σημαντικότερο πόλο έλξης του νεανικού κοινού. Πολύς κόσμος, τρομερό clubbing και η εκκεντρικότητα στο μεγαλείο της. Αν δείτε ξαφνικά δίπλα σας κάποιον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη που θαυμάζετε, μην εκπλαγείτε.
Μην παραλείψετε να την επισκεφτείτε, αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με διασκέδαση χωρίς όρια, στα club της.Η απόσταση της παραλίας από την Χώρα είναι 7 χλμ.

 

 
 
 
 
 

 

Πάνορμος

Ο κόλπος του Πανόρμου είναι «ανοικτός» προς το Βορρά. Κάποτε η παραλία αυτή δεν μάζευε πολύ κόσμο και την προτιμούσαν οι μόνιμοι και παλιοί κάτοικοι της Μυκόνου αλλά πλέον είναι  πιο πολυσύχναστη από ότι στο παρελθόν.Κι εδώ το χαρακτηριστικό άγονο τοπίο των Κυκλάδων .Μια παραλία με την δική της γοητεία που επιμένει να κρατάει χαμηλους τόνους.

 

 
 
 
 
 

 

Αγράρι

Η παραλία Αγράρι , είναι μια όμορφη,απομονωμένη παραλία και απευθύνεται σε όσους δεν αγαπούν την πολυκοσμία. Τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά θα σας αποζημιώσουν σίγουρα  για τη δύσκολη διαδρομή. Η μεγάλη παραλία χωρίζεται σε αριστερή και δεξιά πλευρά .είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, water sports και beach bar και ταβέρνες.

 

 
 
 
 
 

 

Καλαφάτη

Windsurfing διασκέδαση, χαλάρωση, όλα τα θαλάσσια σπορ, καλό φαγητό,η παραλία Καλαφάτη συνδυάζει τα πάντα. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι ότι υπάρχουν αρκετά δέντρα τα οποία προσφέρουν φυσική δροσιά και σκιά και η παραλία είναι χωρισμένη στη μέση περίπου για τους λουόμενους και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς αυτό που πραγματικά ζητάει.

 

 
 
 
 
 

 

Κόρφος

Ακριβώς δίπλα στον Ορνό και μόνο 2 χιλ από την χώρα.Αποτελεί την αγαπημένη παραλία  όσων λατρεύουν το windsurfing!Βρίσκεται ακριβώς στο μάτι του βοριά, με πολύ δυνατούς  ανέμους ,μεγάλη ένταση του αέρα και ο σχηματισμός του βυθού να ευνοεί ιτην δημιουργία μεγάλων κυμάτων.

 

 
 
 
 
 

 

Παράγκα

Η παραλία Παράγκα στην Μύκονο, είναι μια όμορφη μικρή παραλία με πολύ ωραίο τοπίο. Στα νώτα της, βρίσκεται η παραλία της Αγίας Άννας και το ένα από τα δύο camping του νησιού. Με υπέροχη θέα που φτάνει μέχρι τη Δήλο, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, εστιατόριο, mini market, δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι και συχνή τοπική συγκοινωνία, η Παράγκα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση διακοπών στην Μύκονο.Στην παραλία μπορείτε να φθάσετε και με καΐκι από το παλιό λιμάνι στην Χώρα. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας επιτρέπεται και ο γυμνισμός.

 

 
 
 
 
 
 
 

Σημείωση 1:  Για τις ημερομηνίες 1/8, 8/8 και 15/8 το αεροπορικό εισιτήριο έχει προαγοραστεί από την εταιρεία μας  και περιλαμβάνεται αποσκευή 23 Kg μια χειραποσκευή 8 κιλών. 

Σημείωση 2: Το αεροπορικό εισιτήριο υπολογίστηκε με ναύλο 165 € μαζί με τους φόρους και μια χειραποσκευή 8 κιλών. Σε περίπτωση που η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου κατά την στιγμή της κράτησής σας , παρουσιάζει αύξηση ή μείωση από την τιμή κοστολόγησης , θα σας σταλεί άμεσα ειδοποίηση – ενημέρωση , για να εγκρίνετε αυτή την αναλογική τροποποίηση . Σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε την τροποποίηση η κράτηση θα ακυρώνεται και θα λάβετε την προκαταβολή που ενδεχομένως καταθέσατε άμεσα .
Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την Aegean Airlines
 • Μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της επιλογής σας όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά ( στις επιλογές ξενοδοχείων με πρωινό)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία, τα οποία πληρώνονται απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο.
 • Φόροι αεροδρομίου 45€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eνοικίαση αυτοκινήτου
 
 
   
 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat A  1000 cc    160 €

 

Tιμή για παραλαβή από/προς αεροδρόμιο για Ι.Χ. cat B  1200 cc    175 €

   
   

 

 

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

 

 

 

             

 

 

             

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΚΥΡΙΑΚΗ
 
AEGEAN AIRLINES
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
MYKONOΣ
21:05
22:10
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
ΤΕΤΑΡΤΗ
 
AEGEAN AIRLINES
 
ΜΥΚΟΝΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
22:35
23:40
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
   MARINA BLUE STUDIOS  4*    
 Ορνός     από 299 ευρώ μόνο διαμονή

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο Marina Blue studios βρίσκονται στην περιοχή του Όρνού 10 λεπτά απο την παραλία και 3,5 χιλ απο τη χώρα Μυκόνου. Είναι χτισμέμο σε κυκλαδίτικη μορφή και έχει μερική θεάς στο Αιγαίο.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, διαθέτουν τηλεόραση , ψυγείο , κλιματισμό, βραστήρα και στεγνωτήρα μαλλιών Τα στούντιο περιλαμβάνουν επίσης  μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος 

Στον Ορνό θα βρείτε πολλές ταβέρνες, καταστήματα  μιμι μάρκετ , σουπερ μάρκέτ και ήρεμη νυχτερινή ζωή.

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free Wifi - διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων-ηλεκτικό σίδερο (κατόπιν ζήτησης)

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV - κλιματισμός- στεγνωτήρας μαλλιών-δωρεάν προϊόντα περιποίησης -Τα στούντιο περιλαβάνουν μικρή κουζίνα

 Γενικές Πληροφορίες:

Check in: από τις 14:00- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια 

   
 
 
ARTEMIDA'S VILLAGE  3*    
 ΓΛΑΣΤΡΟΣ     από 329 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο Αrtemida's Villags βρίσκεται στην περιοχή Γάλστρος 3 χιλ. από τη χώρα της Μυκόνου.

Τα στάνταρ δωμάτια  διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό , μικρό ψυγείο ανεμιστήρα οροφής, θυρίδα ασφαλείας , και δωρεάν προϊόντα περιποίησης

Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί πισίνα

Είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να είναι και κοντά στη χώρα και μακριά  από την πολυκοσμία

Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης

 

 

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Εξωτερική πισίνα από τις 10:00 πμ έως τη δύση του ήλιου -Ομπρέλες, ξαπλώστρες  και πετσέτες δωρεάν - Πάρκινγκ δωρεάν αναλόγως διαθεσιμότηατς

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

WifI(δωρεάν) -Κλιματισμός - Μικρό ψυγείο -Βραστήρας, Σίδερο ρούχων και στεγνωτήρας μαλλιών (κατόπιν ζήτησης)

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο  σε κοντινή απόσταση από την χώρα της Μυκόνου -Check in:από 15:00//Check out:έως 11:00

   

 


 

 

 

 
PENOLEPE VILLAGE 3*    
  ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ    από 359 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο ξενοδοχείο  Penelope βρίσκεται σε πανοραμική θέα ,100μ από την γραφική παραλία Καλό Λιβάδι με τα γαλάζια και καθαρά νερά του Αιγαίου και 7χιλ απ τη χώρα της Μυκόνου.

'Ολα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό , ψυγείο,στεγνωτήρα μαλλιών και ορισμένα έχουν δωμάτια στο Αιγαίο Πέλαγος

Υπάρχει πισίνα με υδρομασάζ

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  - Πισίνα- Υδρομασάζ- Μπαρ-Δωρεάν πάρκινγκ

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV- Ψυγείο - κλιματισμός-στεγνωτήρας μαλλίων

 Γενικές Πληροφορίες:

Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, κατόπιν αιτήματος.Θέα στη θάλασσα

   
 
 
   ZANNIS HOTEL  3*    
 MYKOΝΟΣ ΧΩΡΑ   από 365 ευρώ με πρωινό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Tο ξενοδοχείο Zannis  βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου 500μ από τους ανεμόμυλους.Διαθέτει πολύ καλόγουστα δωμάτια και όλα έχουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών  και προϊόντα δωρεάν περιποίησης Κάποια δωμάτα έχουν θέα θάλασσα και άλλα βλέπουν στην πισίνα.Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν και καθιστικό.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα με υδομασάζ καθώς κα μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας.

Μια από τις καλύτερες επιλογές εαν θέλετε να είστε στην έντονη ζωή της Μυκόνου!!!

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  -Πισίνα με υδρομασάζ -Μπάρ - Σουϊτες

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

Καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης-  μίνι μπαρ - κλιματισμός-Προϊόντα δωρεάν περιποίησης -Μπουρνούζι -Παντόφλες

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο είναι στην καρδιά της Μυκόνου  με ωραία θέα

   
 
 
ΟLIA HOTEL 3*    
 ΤΟΥΡΛΟΣ   από 365€ ευρώ με πρωϊνό

 

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο  OLIA βρίσκεται 200μ στην περιοχή Τούρλος και μόνο 1200μ από την χώρα,Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια άνετη διαμονή, με εκλεκτές υπηρεσίες και χαλαρωτική  ατμόσφαιρα.Το ξενοδοχείο χτίστηκε με μεγάλο πάθος, στην τυπική μυκονιάτικη αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά χρώματα.Διαθέτει εξωτερική πισίνα και σνακ μπαρ.

Όλσ τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση , κλιματισμό , ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας .

Η παραλία του Αγ. Στεφάνου είναι σε απόσταση 1χιλ.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει:

Free WIFI  -Πισίνα-Σνακ μπαρ-24ωρη υποδοχή-Σαλόνι-Πάρκινγκ-Υπηρεσία αφύπνισης-Πρωινό 07.30-11.30-Δωρεάν μεταφορά από και προς αεροδρόμιο και λιμάνι(πάνω από μία διανυκτέρευση)-Υπηρεσία δωματίου 11.00-23.00

 Τα δωμάτια διαθέτουν:

TV 32"  -  μίνι μπαρ - κλιματισμός

 Γενικές Πληροφορίες:

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία,δίπλα στο νέο λιμάνια και η χώρα της Μυκόνου είναι εύκολα προσβάσιμη μέσα σε 5 λεπτά, είτε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ (όπου η στάση βρίσκεται μπροστά από την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου) είτε με το θαλάσσιο λεωφορείο από το νέο λιμάνι.

   
 
 
 

 

 
 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!