top-image

Αστυπάλαια διακοπές

Αστυπάλαια διακοπές

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, ζητήστε την βοήθεια μας , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

+30 2310 231 170

Μοιράσου το με τους φίλους σου


 

Γενικές Πληροφορίες

 

 

Πληθυσμός: 1.334 (απογραφής 2011)

Αεροδρόμιο Αστυπάλαιας : JTY

Φυσική γέφυρα που ενώνει τις Κυκλάδες με τα Δωδεκάνησα, το όμορφο νησί της Αστυπάλαιας !!!Τυπικά ανήκει στα Δωδεκάνησσα αλλά η καρδιά της χτυπάει  στις Κυκλάδες!!! Πλούσια ιστορία,  πανέμορφες ακρογιαλιές και τους γραφικούς οικισμούς με λευκά σπιτάκια ,μπλε παράθυρα,βουκαμβίλιες να σκαρφαλώνουν παντού, προσκαλεί τον επισκέπτη σ’ ένα μαγικό ταξίδι στο γαλάζιο του Αιγαίου και το πάλλευκο των σπιτιών της.

 

 
 
 
 
 
 
 Αξιοθέατα   

 

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αστυπάλαιας είναι  σχετικά νέο μουσείο, αφού εγκαινιάστηκε μόλις τον Σεπτέμβριο του 1998. Βρίσκεται στη Χώρα της Αστυπάλαιας, και συγκεκριμένα στον Πέρα Γιαλό. Στο μουσείο εκτίθενται ευρήματα που καλύπτουν ευρύ χρονολογικό φάσμα, από την προϊστορική εποχή ως τα χρόνια του Μεσαίωνα. Στο μουσείο υπάρχει πληθώρα αγγείων, κοσμημάτων, εργαλείων και λοιπών αντικειμένων τα οποία βρέθηκαν σε πλούσιους θαλαμωτούς τάφους της Μυκηναϊκής εποχής στις περιοχές Αρμενοχώρι και Σύγκαιρο. Επίσης, στο μουσείο βρίσκεται και ένας μεγάλος αριθμός αναθηματικών επιγραφών από Ιερά του νησιού. Από αυτές, φαίνεται ότι οι θεότητες που λατρεύονταν στην Αστυπάλαια κατά την αρχαιότητα ήταν η Αφροδίτη, ο Απόλλωνας, η Άρτεμις και ο Ασκληπιός. Στο μουσείο βρίσκονται και ευρήματα κλασικών και ελληνιστικών χρόνων, όπως αγάλματα, επιτύμβιοι βωμοί, επιστολές αυτοκρατόρων. Αυτά, όμως, που ξεχωρίζουν είναι δύο ανάγλυφα, το ένα με σκηνή Συμποσίου και το άλλο με σκηνή Νεκροδείπνου, και το μαρμάρινο οικόσημο της Ενετικής οικογένειας Querini, διοικητών του νησιού από το 1207 έως το 1522. Στο αρχαιολογικό μουσείο της Αστυπάλαιας ανήκει και μία ανασκαφή με εξαιρετικό αρχαιολογικό και ανθρωπολογικό ενδιαφέρον: το μοναδικό στον κόσμο βρεφικό νεκροταφείο. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 2.758 αγγεία με εκχυτρισμένα (θαμμένα σε αγγεία, η λέξη προέρχεται από τη χύτρα) βρέφη. Οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι το βρεφικό νεκροταφείο εκτείνεται σε όλη την πλαγιά αλλά οι εργασίες έχουν σταματήσει λόγω έλλειψης κονδυλίων και το νεκροταφείο έχει εγκαταλειφθεί .

 

Παναγία η Πορταϊτισα

Η Παναγία η Πορταΐτισσα με το πανέμορφο καμπαναριό της είναι μια από τις ομορφότερες εκκλησίες στα Δωδεκάνησα. Βρίσκεται στους πρόποδες του Ενετικού κάστρου των Γκουερίνι στη θέση Ροδιά. Ιδρύθηκε από τον Όσιο Άνθιμο στα μέσα του 18ου αι. Η εκκλησία ξεχωρίζει για το ξυλόγλυπτο εικονοστάσι της, ντυμένο με φύλλα χρυσού, μοναδικό στο είδος του. Η παράδοση αναφέρει ότι η εικόνα της Παναγίας έχει αποτυπωθεί μόνη της πάνω στο ξύλο και ότι είναι ίδια με αυτή της μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους. Δίπλα στην εκκλησία, βρίσκεται και το εκκλησιαστικό μουσείο της Αστυπάλαιας, με μια μικρή συλλογή από παλιές και σπάνιες εικόνες. Τον Αύγουστο, γίνεται το μεγαλύτερο πανηγύρι του νησιού στην Παναγιά την Πορταϊτισσα (14-16 Αυγούστου). Καλεσμένοι είναι όλοι οι επισκέπτες του νησιού οι οποίοι γεύονται το γεμιστό αρνάκι που κατά παράδοση μαγειρεύεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, παίρνουν μέρος στα “Κουκάνια” με αγώνες κολύμβησης και γιαουρτοπόλεμο, και κυνηγούν τον “πετεινό”, ένα ομοίωμα κόκορα τοποθετημένο πάνω σε μια κολόνα. Η κολόνα είναι αλειμμένη με γράσο και νικητής είναι εκείνος που θα σκαρφαλώσει πιο γρήγορα και θα πιάσει τον “πετεινό”.

 

 

Ενετικό Κάστρο

Το Ενετικό κάστρο της Αστυπάλαιας είναι ίσως από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού. Χτισμένο με τη ντόπια σκούρα πέτρα, δεσπόζει στην πιο περίοπτη θέση της Χώρας καταλαμβάνοντας έκταση 4000 τ.μ. Το κάστρο έχει ανακηρυχθεί Διατηρητέο Μνημείο. Στην είσοδο του κάστρου υπάρχει και το οικόσημο της Βενετσιάνικης οικογένειας Γκουερίνι, η οποία έχτισε και το κάστρο το 13ο αιώνα.Από τον οικισμό του κάστρου σώζονται λίγα μόνο σπίτια, οι εξωτερικοί τοίχοι των οποίων αποτελούν και τα τείχη του Κάστρου. Μέσα στο κάστρο υπάρχουν δύο εκκλησίες, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα πέτρινα περίτεχνα καμπαναριά τους: ο ναός του Αγίου Γεωργίου που αποτελεί την παλαιότερη εκκλησία της Αστυπάλαιας, καθώς και ο ναός της Παναγιάς του Κάστρου, αφιερωμένος στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ο οποίος είναι χτισμένος στη θέση του πύργου πάνω από την πύλη.

 
 
 
 
 
 
Στην συγκεκριμένη εκδρομή που επιλέξατε δεν υπάρχουν άλλες αναχωρήσεις . Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτής της εκδρομής μας αργότερα!
 Αστυπάλαια Διακοπές - Fly&drive
 
 Αεροπορικώς 5 ημέρεςς
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1η ημέρα : Θεσσαλονίκη – πτήση για Αστυπάλαια- Επιτάφιος 

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στο αεροσκάφος μας με προορισμό την Αστυπάλαια . Άφιξη 14:30 στο όμορφο νησί , επιβίβαση στο λεωφορείο μας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα στον Πέρα Γιαλό που βρίσκεται στα πόδια της Χώρας και στις μέρες μας δύσκολα ξεχωρίζει απ’ αυτήν αφού τα λευκά σπιτάκια του έχουν σμίξει μ’αυτά που στέκουν γύρω από το Κάστρο και την κεντρική πλατεία στην οποία μπορούμε να περπατήσουμε και η οποία είναι γνωστή για τους 8 παραδοσιακούς ανεμόμυλους.  Έχουν σχήμα κυλίνδρου και ανήκουν στην κατηγορία του ξετροχαρή μύλου, του οποίου η σκεπή γυρίζει ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου . 

2η ημέρα : Αστυπάλαια - Κάστρο της Αστροπαλιάς – Παναγιά η Πορταϊτισσα - Επιτάφιος

Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Ενετικό Κάστρο της Αστροπαλιάς στη Χώρα που αποτελεί και το  σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού και χτίστηκε από την οικογένεια των Κουερίνι τον 13o αιώνα με τείχος από μικρά παράθυρα για πολεμίστρες και πανοραμική θέα σε όλο το νησί, ενώ στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον ναό του Αγίου Γεωργίου, τη παλαιότερη εκκλησία του νησιού, και τον ναό της Παναγιάς του Κάστρου, που είναι κτισμένος στη θέση του πύργου, πάνω από την πύλη Εκεί βρίσκεται φωλιασμένη στο κάστρο της Αστυπαλιάς, η Παναγιά η Πορταϊτισσα, αγναντεύοντας το Αιγαίο. Πανέμορφη, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και μια εικόνα κόσμημα.    Το βράδυ μπορείτε  να ακολουθήσετε την περιφορά του επιταφίου . Η καμπάνα ηχεί πένθιμα, πρέπει να προσκυνήσουμε τρεις επιτάφιους σε διαφορετικές εκκλησίες ως την ώρα της αποκαθήλωσης. Το βράδυ μετά τα εγκώμια ο επιτάφιος της Παναγίας της Πορταϊτισσας βγαίνει για την περιφορά. Γύρω από το κάστρο τον σκαλιστό επιτάφιο συνοδεύουν μαυροντυμένη η Παναγία, ο Άγιος Ιωάννης και όλες οι εικόνες. Μέσα από τα σοκάκια αντηχεί το «Ω! γλυκύ μου έαρ» για να καταλήξει στην πλατεία του χωριού όπου θα συναντηθεί με τον επιτάφιο του Άγιου Νικόλα. Εκεί ανασηκώνονται ψηλά για να περάσουν όλοι οι πιστοί από κάτω και να προσκυνήσουν στην συνέχεια το σταυρό και τις μαυροντυμένες εικόνες. 

3η ημέρα : Αστυπάλαια – Ρωμαϊκό Λουτρό Ταλλαρά – Μαλτεζάνα - Ανάσταση

Μετά το πρωινό σας προτείνουμε  όμορφη εκδρομή με προορισμό την ανατολική πλευρά του νησιού και πρώτη στάση στο ύστερο ρωμαϊκό Λουτρό του Ταλλαρά. Πρόκειται για ένα συγκρότημα με εξαιρετικά σε χρώματα και τεχνική ελληνιστικά ψηφιδωτά, όπου αναπαρίσταται ο ζωδιακός κύκλος και η προσωποποίηση του Χρόνου, των Εποχών και των Μηνών στην κύρια αίθουσα. Κατόπιν διασχίζοντας το φυσικό ισθμό της Αστυπάλαιας κινούμαστε για την Μαλτεζάνα που πήρε το όνομά της από του Μαλτέζους πειρατές που χρησιμοποιούσαν τον όρμο της ως ασφαλές κρησφύγετο. Σήμερα ονομάζεται και Ανάληψη και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού. Είναι επίσης γνωστή για το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα και τα απλωμένα δίκτυα όπου καθημερινά προμηθεύουν το νησί με φρέσκα ψάρια. Το βράδυ μπορείτε να πάτε στην εκκλησία για την λειτουργία της Ανάστασης. Την ώρα εκείνη , οι χαρμόσυνες καμπάνες ηχούν σε όλο το νησί και το μήνυμα της αγάπης και της αισιοδοξίας ανεβαίνει μαζί με τα βεγγαλικά από τον τρούλο της Παναγίας στον έναστρο ουρανό. Ο πάτερ Ευσέβιος βροντοχτυπά την κλειστή πόρτα της εκκλησίας για να το ανοίξουν μεταφέροντας με πίστη και επιμονή την είδηση «θανάτω θάνατον πατήσας»!!! 

4η ημέρα : Αστυπάλαια - Άγιος Κωνσταντίνος –Λιβάδι     

Μετά το πρωινό σας προτείνουμε μια διαδρομή  ακολουθώντας τον δρόμο των ανεμόμυλων και με δυτική κατεύθυνση κατηφορίζετε για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον οποίο θα δείτε από ψηλά και από εκεί η διαδρομή  θα σας οδηγήσει στο  όμορφο Λιβάδι, ένας παραθαλάσσιος μικρός οικισμός όπου αντικρίζει κανείς πράσινο! Σε αυτή την κοιλάδα βρίσκονται πολλά περιβόλια με μανταρινιές, ροδιές, λεμονόδεντρα και αμπέλια. Επιστρφή στη χώρα.

5η ημέρα : Αστυπάλαια – πτήση επιστροφής 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στη χώρα της Αστυπάλαιας για καφέ και αγορά αναμνηστικών . Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για επιβίβαση στο αεροσκάφος μας με προορισμό την Θεσσαλονίκη

 
.

 

Περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με την SKY EXPRESS
 • Μία αποσκευή 15 Kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή  8 Kg  56Χ45Χ25
 • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στην Aστυπάλαια, όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό  στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ
 
 
Δεν περιλαμβάνονται
 
 
 
   
 
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία
 • Φόροι αεροδρομίου
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Αναστάσιμο δείπνο  15 € και Πασχαλινό γεύμα 20 €
 • Εκδρομή στον Άγιο Κων/νο  Τιμή συμμετοχής : ενήλικες 15€ παιδιά 10€
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€ 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία Αναχώρησης
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
29/04/2021
SKY EXPRESS
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
08:35
09:30
 
29/04/2021
SKY EXPRESS
ΑΘΗΝΑ
AΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
13:30
14:30
 
 
 
 
 
 
 

 

Ημερομηνία Επιστροφής
Αεροπορική Εταιρεία
Από
Προς
Αναχώρηση
Αφιξη
03/05/2021
SKY EXPRESS
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ
ΑΘΗΝΑ
14:00
14:55
 
03/05/2021
SKY EXPRESS
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16:35
17:30
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 • Αναστάσιμο δείπνο :

Το Αναστάσιμο δείπνο , προσφέρεται σε τοπικό εστιατόριο .                            

Περιλαμβάνει : μαγειρίτσα ή vegan επιλογή, κόκκινα αυγά, σαλάτα, κρέας ή vegan επιλογή, κρασί και  αναψυκτικά

Τιμή συμμετοχής : Ενήλικες 15€ , παιδιά 2-12 ετών 10€

 

 • Πασχαλινό γεύμα :

To Πασχαλινό γεύμα , προσφέρεται σε τοπικό εστιατόριο .

Περιλαμβάνει :   περιλαμβάνει ορεκτικό, Λαμπριανό (παραδοσιακό Πασχαλινό πιάτο της Αστυπάλαιας με κατσίκι στο φούρνο γεμιστό με ρύζι και μπαχαρικά), σαλάτα, κρασί ή αναψυκτικό     

Τιμή συμμετοχής : Ενήλικες 15€ , παιδιά 2-12 ετών 10€

 

 • Εκδρομή μισής μέρας στον Άγιο Κωνσταντίνο .

Τιμή συμμετοχής : ενήλικες 15€ παιδιά 10€

                

 • Rent a car : 20 € ανά  24 ώρες                

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
 2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

 • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
 • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
 • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
 • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!