top-image

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ημέρες
ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 2310 244400

 2310 231168

2310 231170

2310 459877

Μοιράσου το με τους φίλους σου


ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΑΡΑΝΓΚΙΡΕ – ΣΕΡΕΝΓΚΕΤΙ – ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΟΡΟΝΓΚΟΡΟ- ΧΩΡΙΟ ΜΑΤΕΡΟΥΝΙ

4-13/7/2024

10 ΗΜΕΡΕΣ-7 ΝΥΚΤΕΣ

Όταν γίνεται λόγος για την Αφρική, το μυαλό τρέχει στα πάρκα και στην άγρια φύση της. Στις αχανείς σαβάνες, που είναι το σπίτι των μεγάλων θηλαστικών και των εντυπωσιακών αρπακτικών που γοήτευσαν τόσο τους εξερευνητές του 19ου αιώνα.

Ήπειρος με απέραντες φυσικές περιοχές και με τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στον κόσμο, που προστατεύονται και είναι μέλη της Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο. Ένα από αυτά τα οικοσυστήματα βρίσκεται στην Τανζανία. Πρόκειται για το οικοσύστημα του Σερενγκέτι που διατηρείται σε άριστη κατάσταση, χάρη στη βιώσιμη αλληλεπίδραση με τους πληθυσμούς της εθνότητας των Μασάι. Το Σερενγκέτι είναι ένα από τα μέρη που θα επισκεφτούμε στο ταξίδι μας, με αποκορύφωμα του ταξιδιού μας και του απέραντου οικοσυστήματος της πεδιάδας του Σερενγκέτι, τη Διατηρητέα Περιοχή Γκορονγκόρο, που χαρακτηρίστηκε προστατευόμενη από την Ουνέσκο το 1959.

Οκτώ ημέρες λοιπόν, γεμάτες από εκπληκτικά Σαφάρι μέσα στα Εθνικά Πάρκα της Τανζανίας.

Στο Ταρανγκίρε που συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ελεφάντων και άλλων ζώων

Στο Σερενγκέτι, ίσως το πιο διάσημο πάρκο της Αφρικής

Στο Γκορονγκόρο με τα μοναδικά του ζώα

Το ταξίδι μας θα κλείσει με το χωριό Ματερούνι στους πρόποδες του Κιλιμάντζαρο, με περπάτημα ανάμεσα σε καταρράκτες, φυτείες καφέ και γνωριμία με τοπικές φυλές!

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η 4/7 :

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Μακεδονίας. Πτήση για Αθήνα

Ημέρα 2η 5/7:

Πτήση από Αθήνα για Κιλιμάντζαρο μέσω Αντίς Αμπέμπα. Άφιξη το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρο. Συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό και μεταφορά στην Αρούσα, στην πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.

Ο πληθυσμός της είναι ένα ετερογενές κράμα διαφόρων φυλών Μπάντου, Μασάι, Αράβων, Ινδών και Ευρωπαίων.

Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποιούμαστε στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο Mrimba Palm Hotel ή στο Sanna Boutique

Γεύματα: Πρωινό, Δείπνο

Ημέρα 3η 6/7 : Αρούσα

Η Αρούσα -η "πρωτεύουσα του σαφάρι" της Ανατολικής Αφρικής- βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, διατηρώντας τις θερμοκρασίες και την υγρασία σχετικά χαμηλά. Το όρος Meru δεσπόζει πάνω από την Αρούσα, και το μακρινό Κιλιμάντζαρο διαγράφετε μια καθαρή μέρα.

Η εκδρομή σας ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο Mwenge, όπου ο ξεναγός σας θα σας εξηγήσει τη σημασία του πυρσού στην ιστορία της Τανζανίας. Συνεχίζετε για τον Πύργο του Ρολογιού (το ενδιάμεσο σημείο μεταξύ Κέιπ Τάουν και Καΐρου), την αγορά Carver's Village όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημιουργία γλυπτών από έβενο, και την εμπειρία του Τανζανίτη, μια έκθεση που παρουσιάζει την ιστορία της εξόρυξης πολύτιμων λίθων στην Τανζανία και ένα κατάστημα με διάφορους πολύτιμους λίθους, συμπεριλαμβανομένου του Τανζανίτη, που βρίσκεται μόνο σε ένα μικρό ορυχείο λίγα χιλιόμετρα από την Αρούσα. Επίσης θα επισκεφτείτε την κεντρική αγορά και το Φυσικό Μουσείο.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα επισκεφτείτε την αγορά υφασμάτων

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Mrimba Palm Hotel ή στο Sanna Boutique

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα

Ημέρα 4η 7/7 Εθνικό Πάρκο Tarangire

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την πρώτη μας εξόρμηση σε Εθνικό Πάρκο, το Ταρανγκίρε. Το 1970 η περιοχή μετατράπηκε από τόπο κυνηγιού των αποικιοκρατών, σε Εθνικό Προστατευόμενο Πάρκο. Με έκταση όμοια με το Λουξεμβούργο, το πάρκο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ελεφάντων και αρκετά αρπακτικά. Μπορεί να εντοπίσετε λιοντάρια, τσιτάχ και λεοπαρδάλεις. Το περιβάλλον του είναι ιδιαίτερα ποικίλο, με τα τεράστια εντυπωσιακά μπαομπάμπ να πρωταγωνιστούν. Μετά το σαφάρι θα τακτοποιηθείτε στο κατάλυμα που θα σας φιλοξενήσει.

Lodge Eileens Trees Inn

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο

Ημέρα 5η 8/7: Εθνικό Πάρκο Serengeti

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε από την μικρή πόλη Karatu προς τα Υψίπεδα του Κρατήρα Ngorongoro και συνεχίζουμε προς την πεδιάδα του Σερενγκέτι. Σερενγκέτι, στη γλώσσα των Μασάι, σημαίνει “ ο τόπος της γης που τρέχει πάντα”. Ένας αφρικάνικος μύθος αφηγείται ότι το τελευταίο ζώο που δημιουργήθηκε ήταν το γκνού, στο οποίο ο Θεός έδωσε μορφή και ζωή χρησιμοποιώντας τα λίγα αταίριαστα κομμάτια που του είχαν απομείνει. Πράγματι το γκνού, προικισμένο με κεφάλι πολύ μεγάλο και με σώμα ογκώδες, ζυγίζει το αρσενικό 250 κιλά και το θηλυκό 160, και ψηλό περισσότερο στο πρόσθιο, παρά στο οπίσθιο, είναι μάλλον άχαρο κυρίως αν συγκριθεί με τις κομψές αντιλόπες. Και όμως αυτό το ζώο, είναι το σημαντικότερο στοιχείο του τεράστιου μωσαϊκού στο οικοσύστημα του Σερενγκέτι.

Στο Σερενγκέτι βρίσκεται η καρδιά του σπάνιου οικοσυστήματος, που φιλοξενεί ζώα σπάνια και μοναδικά στον κόσμο. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1951 και είναι το πιο παλιό πάρκο της χώρας.

Κατά τα τέλη του Νοεμβρίου, λαμβάνει χώρα η μεγάλη αποδημία των γκνού. Οι νέες βροχές αντικαθιστούν την τροφή στα λιβάδια της βοσκής και τα κοπάδια αφού έχουν καταναλώσει το πράσινο στο Μάρα στη Κένυα, γυρνούν προς τα νότια και οδηγούνται πάλι προς το Σερενγκέτι και τις πεδιάδες του Γκορονγκόρο. Σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα κινούνται, στα οποία προσκολλώνται περίπου 300.000 ζέβρες και αντιλόπες. Αυτά τα ζώα είναι σε θέση να καλύψουν απόσταση 200 χιλιομέτρων σε διάστημα 4-5 ημερών.

Τα φυτοφάγα ζώα, που περιλαμβάνουν και τη γαζέλα και τα ιμπάλα, αποτελούν λεία των 3.000 λεόντων , των λεοπαρδάλεων και των κυναίλουρων. Όταν αυτά χορταίνουν, παραχωρούν τη θέση τους στις στικτές ύαινες και στα τσακάλια. Υπάρχουν επίσης 1.500 ελέφαντες, σπάνιοι μαύροι ρινόκεροι, βουβάλια, ιπποπόταμοι, καμηλοπαρδάλεις και κροκόδειλοι. Ανάμεσα στα μικρότερα ζώα, συγκαταλέγονται επτά είδη πρωτευόντων και ισάριθμες μανγκούστες , δύο είδη ενυδρίδων και ο φακόχοιρος.

Διανυκτέρευση στην Κατασκήνωση Tukaone στο κεντρικό Σερενγκέτι, στην περιοχή Seronera

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο

Ημέρα 6η 9/7: Κρατήρας Ngorongoro – Μόσι

Μόλις ξυπνήσουμε, αν έχει καθαρό καιρό θα απολαύσουμε μια φανταστική θέα. Μετά το πρωινό ακολουθούμε περιπετειώδη μονοπάτια προς τον κρατήρα που έχει διάμετρο 17-21 χιλιόμετρα. Η Διατηρητέα Περιοχή Γκορονγκόρο, χαρακτηρίστηκε προστατευμένη από το 1959 και ο κρατήρας αποτελεί το αποκορύφωμα του απέραντου οικοσυστήματος της πεδιάδας του Σερενγκέτι. Εκτός του ότι αποτελεί σημείο άφιξης της μεγάλης αποδημίας των γκνού, της ζέβρας του Μπούρχελ αλλά και πολυάριθμων ειδών γαζέλας, φιλοξενεί ελέφαντες, ιπποπόταμους, καμηλοπαρδάλεις, 4.000 περίπου βούβαλους, έναν μεγάλο αριθμό μπαμπουίνων και πτηνών, με 30 είδη αρπακτικών πουλιών και όλα τα μεγάλα αρπακτικά. Εδώ ζουν και τα 15 περίπου άτομα του μαύρου ρινόκερου, είδος προς εξαφάνιση. Επίσης είναι ο τόπος που συναντάται σε μεγάλο ακόμα αριθμό, ο γατόπαρδος, απόγονος των μεγάλων αιλουροειδών. Είναι το ταχύτερο ζώο στον κόσμο. Μπορεί να φτάσει τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, σε μόλις τρία δευτερόλεπτα. Και αυτό το ζώο είναι είδος προς εξαφάνιση και οι επιστήμονες προκαλούν αναπαραγωγή μέσα σε κλουβιά. Ένα άλλο ζώο που συναντάμε εδώ είναι οι στρουθοκάμηλοι, τα μεγαλύτερα πτηνά στον πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι δε μπορούν να πετάξουν, είναι εκπληκτικοί δρομείς όταν απειλούνται. Μπορούν να φτάσουν σε ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα για περισσότερα από 30 λεπτά, ένα ρεκόρ αντοχής.

Μια εντυπωσιακή εικόνα της περιοχής είναι τα χιλιάδες φοινικόπτερα συνωστισμένα σε μια λακούβα με νερό. Πρόκειται για μεγάλα πτηνά που ζουν σε μεγάλες αγέλες. Τα υδρόβια αυτά πουλιά, συσσωρεύουν λάσπη σε υπερυψωμένες κωνικές φωλιές, όπου διατηρούν τα αβγά και τους νεοσσούς, στεγνά αν υψωθεί η στάθμη των ρηχών νερών. Η κολλώδης λάσπη αποθαρρύνει τα αρπακτικά να πλησιάσουν.

Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην περιοχή της πόλης Moshi

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο

Διανυκτέρευση στο Materuni Homes στο Moshi ή στο The Maridadi Lodge

Ημέρα 7η 10/7: Εμπειρία στο Χωριό Materuni

Το Materuni είναι η πατρίδα της φυλής Chagga tribe και αποτελεί ακόμα το αυθεντικό τους χωριό. Αυτός ο γοητευτικός τόπος βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά την πόλη Μόσι και είναι το τελευταίο χωριό πριν το Εθνικό Πάρκο του Κιλιμάντζαρου.

Από εκεί θα περπατήσουμε προς τους καταρράκτες , που βρίσκονται 40 λεπτά μακριά. Στο δρόμο ο έμπειρός μας οδηγός θα μας ενημερώσει για τον πολιτισμό των Chagga, τη ζωή στο χωριό και τη χλωρίδα και πανίδα του τόπου. Οι εικόνες που θα συναντήσουμε θα μας κόψουν την ανάσα. Αν είμαστε τυχεροί θα διακρίνουμε και την κορυφή του Κιλιμάντζαρο. Όταν φτάσουμε στους καταρράκτες, που χύνονται από 80 μέτρα και πάνω, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αναζωογονητική βουτιά στις πισινούλες του. Οπότε δεν ξεχνάμε τα μαγιό μας!

Αφού ξεκουραστούμε και απολαύσουμε το τοπίο, σιγά σιγά επιστρέφουμε στο χωριό ακριβώς την ώρα του μεσημεριανού. Θα έχουμε μια γευστική απόλαυση με ένα παραδοσιακό γεύμα των Chagga. Θα συνοδέψουμε το γεύμα μας με την τοπική μπύρα από μπανάνα...μια άλλη πρόκληση!

Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τις ιδιαίτερες εμπειρίες. Τώρα μας περιμένει η γνωριμία των μυστικών του καφέ. Θα μάθουμε για την καλλιέργεια και θα βοηθήσουμε στην επεξεργασία. Και όλα αυτά υπό των τραγουδιών και των χορών των Chagga. Θα γίνουμε μέλος της κοινότητάς τους. Η μέρα μας τελειώνει με έναν απολαυστικό καφέ, τον καφέ που εμείς φτιάξαμε, με θέα τα δάση της βροχής.

Διανυκτέρευση στο Materuni Homes στο Moshi ή στο The Maridadi Lodge

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο

Ημέρα 8η 11/7 : Πηγές Kikuletwa

Σήμερα επισκεπτόμαστε τις πηγές Kikuletwa, που βρίσκονται κοντά στο χωριό Rundugai, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Τανζανίας για χαλάρωση. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε φυτείες ζαχαροκάλαμου και θαμνώδεις εκτάσεις, μπαομπάμπς και ακακίες. Οι μικρές λιμνούλες είναι περιτριγυρισμένες από φοίνικες και συκιές. Tα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά, μας προσκαλούν σε μια βουτιά φρεσκάδας. Παρόλο που τις λένε ζεστές, οι πηγές είναι δροσιστικές και τις “τροφοδοτεί” το βουνό Κιλιμάντζαρο. Μπλε μαϊμούδες παρατηρούνται συχνά πάνω στα δέντρα, αν είμαστε τυχεροί θα της δούμε.

Μπορείτε να περάσετε την ημέρα όπως θέλετε. Κάνοντας ηλιοθεραπεία, κουβεντιάζοντας με τους ντόπιους στο μπαράκι, κολυμπώντας. Το μεσημεράκι θα απολαύσουμε το γεύμας μας σε πικ νικ και αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

Διανυκτέρευση στο Materuni Homes ή στο The Maridadi Lodge

Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο

Ημέρα 9η 12/7Πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρου για την πτήση της επιστροφής μας. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος!

Άγρια φύση, ιδιαίτερες φυλές, πρωτόγνωρα ακούσματα, άγνωστες γεύσεις, επαφή με μοναδικά ζώα, τοπία που κόβουν την ανάσα...

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ταξίδι!

Γεύματα: Πρωινό

Ημέρα 10η 13/7 Άφιξη Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

 

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ Α

 

SKY EXPRESS+ ETHIOPIAN

 

 

04/07/24

05/07/24

 

GQ389

ET765

ET815

Θεσσαλονίκη-Αθήνα 21.50-22.45

Αθήνα- Αντίς Αμπάμπα 01.40-06.55

Αντίς Αμπάμπα – Κιλιμάντζαρο 10.35-13.10

 

12/07/24

12/07/24

13/07/24

ET814

ET764

GQ380

Κιλιμάντζαρο- Αντίς Αμπάμπα 17.20-19.50

Αντίς Αμπάμπα- Αθήνα 23.35-05.05

Αθήνα-Θεσσαλονίκη 23.20-01.50

 

 

Επιλέγουμε το πεδίο Τιμοκατάλογος στην παρουσίαση της εκδρομής, όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες αναχωρήσεις, τα ξενοδοχεία και οι τιμές.

 

 

H Online κράτηση ξεκινάει από πλήκτρο Κάντε Κράτηση Οnline που βρίσκουμε στη λίστα των αναχωρήσεων του ταξιδιού που μας ενδιαφέρει.  

 

Επιλέγουμε την επιθυμητή αναχώρηση του ταξιδιού και πατάμε το πλήκτρο  Κάντε Κράτηση ONLINE..

 

 

Ακολουθώντας απλά βήματα δηλώνουμε τον αριθμό των επιβατών, επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι που επιλέξαμε,  δηλώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία.

 

Στο βήμα 1  (Αριθμός Επιβατών) δηλώνουμε πόσους ενήλικες, παιδιά ή βρέφη θα έχουμε μαζί μας στο ταξίδι.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

Στο βήμα 2  (Επιλογή Υπηρεσιών) επιλέγουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ταξίδι.

 

Εφόσον το ταξίδι μας διαθέτει υπηρεσία Διαμονή, το σύστημα αυτόματα μας φέρνει την επιλογή του τύπου δωματίου που μπορεί να φιλοξενήσει το δηλωμένο αριθμό ενηλίκων/παιδιών/βρεφών.  Στο σημείο αυτό και ανάλογα με το επιλεγμένο ταξίδι μπορούν να εμφανίζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, κάποιες από αυτές υποχρεωτικές για επιλογή και κάποιες προαιρετικές. 

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

 

Στο βήμα 3  (Στοιχεία Επιβατών) δηλώνουμε τα στοιχεία μας (Στοιχεία κράτησης).

 

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία που αναφέρονται με αστερίσκο.

Στα Στοιχεία Κράτησης, εισάγουμε τα πεδία Επώνυμο,Ονομα με κεφαλαία Ελληνικά (εφόσον αφορά Ελληνικό Ονομα).

Στα Στοιχεία Επιβατών δηλώνουμε τα ονόματα των επιβατών και τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους (υποχρεωτικό πεδίο). 

Εφόσον έχουμε δηλώσει παιδιά  δηλώνουμε και την Ημερομηνία Γέννησής τους (υποχρεωτικό πεδίο).

Η συμπλήρωση των ονομάτων επιβατών γίνεται με κεφαλαία Ελληνικά εφόσον το ταξίδι  είναι στο Εσωτερικό ή με κεφαλαία Λατινικά εφόσον το ταξίδι είναι εκτός Ελλάδας (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριό μας).

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Συνέχεια.

 

 

Στο βήμα 4  (Επισκόπηση και Ολοκλήρωση) κάνουμε έναν έλεγχο στα στοιχεία που δώσαμε.

 

Μπορούμε να επιστρέψουμε στα προηγούμενα βήματα πατώντας πάνω στο αντίστοιχο βήμα και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

Στο πεδίο Παρατηρήσεις - Ειδικές απαιτήσεις μπορούμε να καταγράψουμε κάποια πληροφορία ή ζήτηση την οποία θα εξετάσει το τμήμα οργάνωσης της εταιρείας Ζοrpidis για το συγκεκριμένο ταξίδι. 

 

Επιλέγουμε έναν από τους δύο τρόπους πληρωμής:

  1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (προεπιλεγμένος)  για εξόφληση όλου του ποσού με πιστωτική κάρτα. 
  2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30% για εξόφληση  30% του συνολικού ποσού με κατάθεση εντός 24 ωρών από την ώρα κράτησης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.

 

Με το πλήκτρο Οροι συμμετοχής μπορούμε να διαβάσουμε τους Ορους συμμετοχής της εταιρείας.

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να τσεκάρουμε την επιλογή  Εχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική για την προστασία των δεδομένων.

 

Μετά πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή και Ολοκλήρωση.

 

 

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Κατάθεση Προκαταβολής,  στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση on line και λάβαμε την επιβεβαίωση κράτησης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.   

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

  • ΕΘΝΙΚΗ : 207/470157-72 , ΙΒΑΝ : GR 34 0110 2070 0000 2074 7015 772
  • EUROBANK : 00260124390200098338 , IBAN : GR 94 026012 40000 39 02000 98338
  • ALPHA : 474002002001926 , IBAN : GR 08 0140 4740 4740 0200 2001 926
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5239003397964 , IBAN : GR 680172 2390 0052 3900 3397 964  (χρήση πεδίου «Μεταφορές» και όχι το πεδίο «Πληρωμές»)

Δικαιουχος: ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Στο αιτιολογικό πρέπει να αναφέρουμε: Κωδικό κράτησης  ID και όνομα & επίθετο  

Η εξόφληση των εκδρομών γίνεται το αργότερο :

  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εξωτερικού  το αργότερο έως 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για αεροπορικές & οδικές εκδρομές  εσωτερικού το αργότερο  έως 4 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση  
  • Για ημερήσιες εκδρομές το αργότερο  έως 1 ημέρες πριν την αναχώρηση  

 

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με Πιστωτική Κάρτα, πηγαίνουμε σε επόμενη οθόνη όπου εμφανίζεται μήνυμα το οποίο μας ενημερώνει ότι θα συνδεθούμε με το σύστημα ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών της AlphaBank.  

Πατάμε το πλήκτρο ALPHA BANK για να προχωρήσουμε.

 

 

 

 


Σε αυτό σημείο αναμένουμε να μεταφερθούμε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας Alpha Bank και δεν κλείνουμε το παράθυρο μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα Alpha e-Commerce,  όπου και εμφανίζεται το σύνολο της πληρωμής της κράτησής μας.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας.

Πατάμε το πλήκτρο Πληρωμή για να προχωρήσει η συναλλαγή.

 

 

Mετά την επιτυχημένη συναλλαγή, στην οθόνη μας και στο email που δηλώσαμε παίρνουμε την επιβεβαίωση της κράτησής μας, με όλους τους κωδικούς και τα στοιχεία επιβεβαίωσης. 

Η εταιρεία Zorpidis Travel Services θα επικοινωνήσει μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώσαμε για περισσότερες πληροφορίες για τo ταξίδι μας. 

 

 

Καλό Ταξίδι!